Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

joi, 11 octombrie 2007

BIOCALCIU PENTRU COPII

Componenti de baza:

- Praf enzimolitic de calciu de oase
- 23% (5300 mg/100 g)
- Praf de galbenele, de ou
- 10 %- Praf de lapte de soia
- 5%- Praf de lapte integral
- 60 %
- Proteinozaharide - 15
- Microelemtele :
Zinc si fier
- Lipoproteina
- Lecitina
- Taurina

Taurina este un aminoacid, care spre deosebire de alti aminoacizi, nu ia parte la sinteza proteinelor organismului uman. Actiunea sa asupra organismului este benefica intrucat acest aminoacid condice la lucrul membranelor celulelor (regland continutul hidrogenului apei in celula), preintampina edemele, inclusiv edemele creierului, este diuretic lin, ajuta lucrul rinichiului, ia parte la apararea antioxidanta, amplifica sistemul imun, intareste muschii cardiaci, imbunatateste circulatia sanguina a creierului, se opune trombozei, actioneaza pozitiv asupra glandei pancreatice ai a organelor de digestie, ajuta si sustine retina ochiului, imbunatateste vederea.Insuficienta calciului ionizat in organism provoaca la bebelusi oprirea in dezvoltare, ridicarea tarzie, craniu patrat, cresterea intarziata a dintilor, speriatul si strigatul in timpul somnului, somnul numai pe o parte, alopecie (calvitie), convulsii, rahitism, picioarele in forma de X sau (), transpirarea in timpul noptii, somn rau, dureri periodice in burtica, piept de gaina, si dureri in oasele sternului (pieptului), falangele degetelor sunt subtiri, mici si slabe.

CALITATILE DE BAZA ALE BIOCALCIULUI PETRU COPII:

- Permite sa corecteze dezechilibrul substantelor nutritive si insuficienta de calciu, aparute din cauza alimentatiei incorecte
- Ajuta la dezvoltarea mintala (intelectuala) a copiiilor
- Contine 8 feluri de aminoacizi si histidina (obligatoriu pentru copii in dezvoltare), vitaminele si microelentele necesare avand in vedere deficientele copiilor in perioada cresterii si dezvoltarii- Indestuleaza necesitatile organismului copiilor cu lipoproteine, lecitina, taurina si alte substante nutritive.

RECOMANDARI :

Cu scop profilactic de 2 ori/an (primavara si toamna) se recomanda tuturor copiilor, mai ales celor care traiesc in conditii ecologice necorespunzatoare.
1. Ca substanta de baza in alimentatia copiilor
2. Profilaxia rahitismului si anemiei cu deficit de fier
3. In cazul proceselor inflamatorii ale pielii (dermatita, acnee vulgara, eruptie acneiforma)
4. Unghii si par fragil, slab
5. Sursa ajutatoare de calciu
6. Disbacterioza
7. Asigurarea dezvoltarii normale a scheletului, asigurand inaltimea, preintampinand cresterea intarziata la copii de diferite varste, mai ales inaintea inceperii maturarii sexuale (11-14 ani)
8. Obligatoriu pentru copii care traiesc in medii poluate (conditii ecologice necorespunzatoare )
9. Dureri ale muschilor observate in timpul cresterii rapide
10. Pentru orice patologie alergica, astm bronsic, bronsita, diateza exudativa, eczema, neurodermita, rinita (coriza) alergica, conjuctivita etc.
11. Profilaxia cariilor dentare12. Imbunateste memoria, rezultatele scolare bune

CONTRAINDICATII :

Nu se administreaza bolnavilor de fenilacetonurie (oligofrenie fenilpiruvica)

MOD DE FOLOSIRE :
- Copiilor intre 1-3 ani - cate 1 lingurita pentru cafea, rasa. 1-2 ori/zi
- Copii peste 3 ani, cate o lingura pentru ceai rasa, 1-2 ori/zi
- In caz de raceli, gripa, inflamatia plamanilor, angina - se va ingera pe parcursul zilei cate o lingura pentru cafea la fiecare 2 ore (de 6-8 ori/zi) timp de 2-3 zile.
- Pentru a se reveni la dozele obisnuite, se va dizolva in apa fierbinte, nefiarta, curata, cu pH 7,0-7,4, la temperatuta de 40-500C.
Se bea incet.

Niciun comentariu: