Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

luni, 15 octombrie 2007

BIOFIER - SUPLIMENT BIOLOGIC ACTIV

Una din cele mai raspandite patru boli din lume este anemia de fier, rezultata din insuficienta de fier in produsele alimentare

Nivelul de imbolnaviri intre copii in tarile in curs de dezvoltare ajunge de la 30 la 90%. In Romania, nivelul de imbolnaviri de anemie este mai mare de 65%Dupa datele OMS, 30 % dintre femeile insarcinate au aceasta problema- anemia. Multi copii nascuti de femeile cu anemie de fier, sufera de astm bronsic.

Fierul este partea componenta a multor fermenti si proteine ale organismului ia parte la sinteza AND-ului joaca un rol important in lupta sistemului imunitar cu bacteriile se virusii, ia parte la metabolismul colesterolului, adjuvant in detoxifierea substantelor otravitoare din ficat.

Deficitul de fier - cea mai raspandita cauza a anemiei, insa aceasta nu este singura problema care rezulta din cauza insuficientei fierului. Chiar un procent nesemnificativ de deficit de fier duce la oboseala, inrautatirea calitatilor(aptitudinilor ) la invatatura, slabirea sistemului imunitar, temperatura scazuta a organismului, sensibilitate la frig, pierderea fortei fizice si a rezistentei, micsorarea activitatii glandei tiroidiene.

In cazul deficitului acut de fier, se inrautatesc tesuturile epiteliale, in special unghiile (deformarea), tesuturile limbii, stomacului si altele.Foarte mult sunt expusi riscului deficitului de fier copii in perioada de crestere rapida, copiii nou nascuti, baietii de 6-7 ani, fetitele in perioada juvenila, femeile in perioada de procreare, oamenii in varsta, bolnavii cu hemoragii cornice (hemoragii gastro-intestinale, menstruatii abundente), etc.

COMPONENTELE DE BAZA:

- Fier acidolactic - 3,7 %
- Glucoza - 91,599984 %
- Acid folic - 0,000016 %
- Vitamina C - 4,7%

CALITATILE DE BAZA ALE PRODUSULUI:

- Fierul joaca un rol important in procesul de metabolism, extrem de important pentru hrana celulelor epiteliale, in special pentru hrana unghiilor, parului si tunicii mucoase.
- In eritrocit se contine hemoglobina. Continutul de fier in hemoglobina este de 60% din greutatea generala totala a fierului din organism
- Fierul tisular ce contine in general in hemoglobina musculara si in alti fermenti.
- Fierul plasmatic si fierul de circulatie face parte din procesul de hematopoeza, infaptuit de maduva osoasa.
- Biofierul Corporatiei TIANSHI provine din acid lactic feros saturat, se dizolva usor in apa, nu are miros, are gustul ruginei feroase, nu irita intestinal, stomacul si se asimileaza usor.

MOD DE UTILIZARE:

1. Anemie alimentara deficitara de fier (insuficienta de fier in hrana - mai ales in produsele de provenienta animala)
2. Dupa hemoragii in cantitati mari (in legatura cu o trauma, operatii chirurgicale, hemoragie uterine, inclusive in legatura cu procesul de nastere). Folosirea fierului, in unele cazuri poate sa inlocuiasca transfuzia sanguina.
3. In perioada maturarii sexuale la fetitele cu menstruatie abundenta si indelungata ( pana la reglarea ciclului normal)
4. La femeile in varsta, in cazul disfunctiei ovarelor, insotita de menstre abundente, care duc la pierderea cantitatilor mari de sange.
5. Pentru femei de varsta mijlocie, care in urma factorilor fiziologici simt slabiciune, sensibilitate la frig, somnolenta, insomnie, supraexcitatie, supraincordare, la fel si hemoragii in perioada climacterica
6. In cazul anemiei la gravide
7. In cazul glomerulonefritei (imbolnavirea rinichilor). In acest caz are loc hemoragia impreuna cu udul.
8. Gastrite atrofice; la bolnavii care au suferit rezectie gastrica (scaderea asimilarii fierului), enteritei cronice, pancreatitei, colecistitei, diareei.
9. Ca supliment de hrana pentru copii prematuri si copii hraniti artificial
10. In cazul eforturilor fizice si pentru sportivi, care se ocupa de tipurile de sport musculos
11. In cazul moleselii, fricii, ametelii, insomniei, pierderea poftei de mancare.
12. In cazul scaderii vederii la copii, care sufera de deficit de fier.
13. In cazul parului uscat, unghiilor bolnave, fragile. In cazul stomatitelor, dureri ale limbii, deglutitiei grele (problematice), in cazul eroziunii mucoasei gastrice.
14. Pentru copii care au probleme la invatat, diseminare, pierderea poftei de de mancare, stagnarea cresterii inaltimii, imunitate slaba

CONTRAINDICATII:

Nu se recomanda bolnavilor de boli infectioase.

MOD DE FOLOSIRE :

- O data cu folosirea Biofierului se recomanda a nu se folosi ceai,cafea,lapte, timp de 1-1,5 ore.- Ingerarea Biofierului se face dupa masa, cu 0,5 -1 pahar de apa calduta, cruda, curata cu pH 7,0-7,4
- In cazul anemiei feriprive, controlul sangelui la fierul din ser se face dupa 2,5-3 luni dupa terminarea folosirii preparatului Biofier.
- Copiilor dupa 7 ani - cate o capsula de doua ori/zi- Adultilor - cate o capsula - 2-3 ori/zi- Femeilor gravide si mamelor care alapteaza - cate o capsula 2-3 ori/zi.

Niciun comentariu: