Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

luni, 15 octombrie 2007

BIOZINC - SUPLIMENT BIOLOGIC ACTIV

COMPONENTA de baza a produsului Biozinc :
- lactat de zinc 2 %, glucoza-73%, praf de proteine de ou de gaina-25 %.

Fiecare capsula comtine 10 mg de Zinc.Rolul biologic al mineralului Zinc a fost stabilit aproximativ la sfarsitul secolului 19, desi unguentele cu zinc se foloseau tocmai cu 5000 de ani in urma.Zincul este necesar pentru functionarea sanatoasa a tuturor celulelor organismului uman. Folosirea insuficienta a zincului din toata lumea risca sa se transforme intr-o actuala criza pentru ocrotirea sanatatii.

Insuficienta Zincului are un rol important in dezvoltarea unui intreg sir de boli serioase si stari, ca: epilepsia, schizofrenia si alte dereglari psihice, diabet, adenom al prostatei, cataracta, boli ale inimii, traume ale creierului si al sistemului nervos; dereglarea functiilor siatemului imunitar, digerarea problematica (grea), ulcer, alergie alimentara; acumularea metalelor toxice, inceata (slaba) vindecare a ranilor, osteoporoza, boli cutanate, oboseala cronica, pierderea poftei de mancare, dereglarea auzului, tulburarea, dereglarea alimentarii si simptomele de dezechilibru al zaharului in sange.

Zincul activeaza peste 200 de fermenti in organismul nostru, ia parte la sinteza acizilor nucleici (AND -RNA), proteinelor, la diviziunea celulara, in procesele de crestere si regenerare (restabilire), la formarea hormonilor (inclusiv sexuali), fibrei de colagen - care este raspunzatoare pentru elasticirarea pielii, vaselor sanguine, pentru formarea si functionarea normala a scheletului, la mentinerea si imbunatatirea vederii, pentru mentinerea imunitatii la un nivel inalt (ridicand activitatea generala a organismului si prelucrarea limfocitelor), in special la oamenii inaintati in varsta. Zincul intrerupe definitive dezvoltarea infectiei virale, in cazul in care sunteti in stadiile incipiente.

Insuficienta de zinc a fost observata pentru prima data in anul 1961 la barbatii tineri din IRAN. S-a observat la aceste persoane dimensiunea marita a capului, erau scunde, capacitatea sexuala foarte scazuta, sterilitate in evolutie. S-a dovedit ca toate aceste fenomene se datoreaza insuficientei de zinc. In organismul uman Zincul este concentrat in testicule, anexele testiculelor, in prostata, insa cel mai mare cantitate de zinc se afla in sperma. Acest fapt lamureste dezvoltarea sterilitatii, incetinirea proceselor de maturare sexuala si scaderea capacitatii sexuale aparute din cauza deficitului de zinc.

O cantitate mare de zinc se gaseste in tesuturile ochilor, mai ales in retina, in piele, par, schelet, unghii, ficat, rinichi, pancreas, muschi si in alte organe interne.In organismul unui om sanatos cantitatea de zinc ajunge pana la 0,003% (1,4-2,3 g).Sursa de zinc este in primul rand: stridiile (1000 mg/kg), crevetii, pestele, ficatul, carnea, semintele de bostan, semintele de floarea soarelui, ciupercile, cerealele. Insa acidul hexafosforic (acid fitic) care se afla in cereale si soia se fixeaza aglutinant de zinc si alte metale si le transforma intr-un derivat neasimilabil.

Deficitul de zinc apare atunci cand acordati prea multa atentie alimentatiei vegetale.Doza zilnica de zinc este in general de 10-20 mg; femeile gravide - pana la 30 mg., fatului - 3,5 mg, copiilor - 10 mg, adolescenti - 15 mg., omului in varsta de peste 35 de ani pentru profilaxia unui sir de boli serioase trebuie sa inceapa cu preparate care contin zinc, de preferat se ingera impreuna cu Vitaminele A si C.

CALITATILE DE BAZA ALE PRODUSULUI (Zincului) :

- Zincul ia parte la procesele enzimatice si joaca un rol important in activizarea fermentilor. Activitatea a mai mult de 200 feluri de fermenti in organismul uman depind de prezenta zincului. Zincul are rol de catalizator, activeaza fermentii si neaparat ia parte la procesele de formare a acidului nucleic, proteinei, diviziunea celulelor, precum si la dezvoltarea si regenerarea lor.
- Are rol important la formarea hormonilor
- Actioneaza direct in formarea tesuturilor colagene si a scheletului
- Zincul are un rol important in functionarea in limite normale a organelor genitale si la mentinerea calitatilor sexuale.
- Zincul este o substanta importanta pentru mentinerea si imbunatatirea vederii. Continutul de zinc in ochii omului ajunge la 21 mg?); in iris la fel se gaseste o cantitate foarte mare de zinc.

UTILIZARE:

1. Orice tip de boli cutanate , inclusiv alergiei naturale si acneei (eruptie), mentinerea elasticitatii colagenilor pielii, profilaxia impotriva imbatranirii ei, mentinerea in stare buna a parului si unghiilor.
2. Tratarea si profilaxia sterilitatii feminine si masculine, oligospermiei si impotentei la barbati, disfunctiei ovarelor la femei, tratarea sindromului premenstrual. Se stie ca in fiecare portie de sperma barbatul pierde o cantitate mare de zinc, iar acest deficit mai ales la oamenii in varsta necesita suplimentat, normalizat
3. In cazul prostatitei, adenomului de prostata, atat in timpul imbolnavirii cat si in scop profilactic.
4. Mentinerea nivelului inalt al imunitatii si profilaxia tumorii maligne, pentru tratarea cancerului, SIDA, in special in stadiile incepatoare
5. Tratarea rapida a (OPBI?) virozei si gripei in cazul folosirii zincului in stadiul incepator al bolii.
6. Profilaxia, in combinatie cu alte substante, in tratarea diabetului, mentinerea nivelului normal de zahar in sange, scaderea treptata a dozei de insulina (Zincul ia parte la sinteza insulinei)
7. Preintampinarea complicatiilor in timpul sarcinii inclusive toxicoza gravidica precoce, avorturilor, stagnarea dezvoltarii pruncului, nasterile grele.
8. Dereglari neuro-psihice, bolile neurologice, epilepsia, scleroza diseminata, psihoza acuta, schizofrenia, depresii-ca metoda suplimentara de tratare, zincul joaca un rol important in functionarea creierului.
9. Pentru cicatrizarea rapida a ranilor de orice tip, inclusiv a ranilor dupa operatie, pentru trecerea normala a perioadei de restabilire dupa operatie. Se recomanda a primi un tratament de zinc inainte de operatie.
10. Cicatrizarea ulcerelor cronice de orice tip, inclusiv a ulcerului stomacal si a duodenului, cicatrizarea ulcerului trofic la diabetici, si in cazul varicozei, rapida cicatrizare a arsurilor
11. Pentru mentinerea si imbunatatirea vederii, in cazul bolilor retinei, inclusiv la diabetici, preintampinarea si tratarea cataractei.In combinatie cu calciu se utilizeaza in scop profilactic pentru miopie.
12. Diareea de orice provenienta, inclusiv dizenteria (in timpul diareei se petrece o pierdere rapida a zincului), orice suferinta a intestinului gros si subtire, boala Crohn.
13. In programele de slabire, ca factor de reglare a multor procese fermentative, pentru persoane subponderale, pentru restabilirea greutatii normle a organismului.
14. In complexul de tratare a alcoolismului, deoarece zincul este component al alcooldehidrogenazei - ferment care ia parte la normala disociere si eliminare a produselor metabolismului alcoolului etilic; in acelasi timp se stie ca folosirea alcoolului in exces duce la deficit de zinc.
15. In perioada sindromului climacteric (menopauzei), cu scop de a preintampina neplacerile si imbatranirea organismului la femei. Totodata se inlatura bufeurile.
16. Profilaxia si tratarea aterosclerozei, hipercolesteromiei. Zincul este necesar bolnavilor cu de hipertonie (hipertensiune), deoarece la ingerarea preparatelor diuretice creste rapid deficitul de zinc
17. Zincul are calitatea de a actiona ca protector asupra rinichilor, pastrand-ui functiile - folosit in cazul patologiei renale.
18. Bolile inflamatorii ale articulatiilor, mentinerea elasticitatii, mobilitatea articulatiei la persoanele cu varsta inaintata
19. Ca antioxidant puternic - in cazul in care locuiti intr-o zona ecologic poluata (murdara). Pentru orice situatie de stare de stress.
20. Profilaxia inrautatirii starii organismului din cauza radiatiei - nivelul de saturatie a organismului cu minerale, inclusiv cu zinc, creeaza concurenta elementelor radioactive (daca organismul este saturat cu microelementele necesare, atunci el nu va mai asimila microelememtele la fel)
21. Pentru adolescenti in stadiul de dezvoltare - pentru ca zincul actioneaza la formarea tesuturilor colagene a scheletului
22. In cazul hiperplaziei tunicei mucoasei orale care apare in urma deficitului de zinc si duce spre gustul unilateral, mai ales la copii.
23. Mareste imunitatea, stagneaza procesul de imbatranire.

CONTRAINDICATII : nu sunt

MOD DE FOLOSIRE:

- A se ingera dupa masa cu 0,5 - 1 pahar de apa cruda curata, calduta cu pH 7,0-7,4
- Miopie la copii - a se ingera Biocalciu pentru copii si Biozinc, cate 2-3 capsule/zi in acelasi timp.
- Vedere crepusculara la maturi - de primit Biocalciu si Biozinc, cate 2-3 capsule/zi
- Tratarea tunicii mucoase de orice tip, ligamentele, articulatiile, fibrelor colagene - pana la 4-6 capsule/zi( intr-o singura doza/zi)
- Pentru diabetici - pana la 6 capsule/zi.

Niciun comentariu: