Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

luni, 15 octombrie 2007

CEAI ANTILIPEMIC - SUPLIMENT NUTRITIV BIOLOGIC ACTIV

Ceaiul antilipemic al Corporatiei Tianshi este rodul atentiei deosebite acordata culturii milenare si Intelepciunii Maestrilor chinezi si studierii cu mijloacele moderne din sfera fitoterapiei si a nutritiei a proprietatilor terapeutice ale plantelor.

COMPONENTII PRINCIPALI AI PRODUSULUI:

- 6 feluri de ceai verde
- Seminte de casiae (unul din multele feluri de seminte care se foloseste in medicina oficinala) -
- Radacina de polygonum multiflora
- Frunze de lotus-
- Frunze de Hipostemie (Chinostema)
- Ginistema pentafilium

Saponinele din Hipostemie (Chinostema multiflora) (8,5 mg/100 g ceai, in combinatie cu alti componenti, ajuta la scaderea nivelului colesterolului seric si la eliminarea lui din organism. Denumit "curatitorul arterelor sanguine", acest ceai este un produs extraordinar pentru profilaxia si tratarea ( in cazuri extreme in completare cu alte prescriere medicale) unor boli ca: ateroscleroza, hipertensiunea arteriala, ischemia inimii, scleroza coronariana si a altor boli care apar din cauza aterosclerozei.

Asupra organismului are rol tonifiant, imbunatateste metabolismul (procesul de digestie), normalizeaza scaunul, inlatura foarte repede mahmureala (dupa betie), normalizeaza somnul, actioneaza pozitiv asupra functiilor ficatului si splinei, activeaza schimbul de grasimi (se foloseste in programul de scadere a greutatii corporale), imbunatateste vederea.

In ultimul timp, cercetatorii stiintifici au inceput sa studieze cu exigenta calitatile si componentele ceaiului verde si au descoperit foarte multi ingredienti diferiti care fac aceasta bautura foarte benefica pentru organismul uman.

Dintre ultimele descoperiri, concluzia cercetatorilor de la Universitatea din Cleavland (Statul Ohio-USA) este ca, in afara de componenta principala, ceaiul verde contine antioxidanti puternici din care au separate o substanta deosebita , necunoscuta pana acum stiintei. Sub actiunea acestei substante, celulele cancerigene ale pielii, sistemului limfatic, prostatei mor, le programeaza la autodistrugere. Oricum, inainte de aceasta descoperire, se stia ca ceaiul verde este un produs utilizat ca mijloc de profilaxie a cancerului de stomac.

Calitatile deosebite ale ceaiului antilipemic1

1- Imbunatateste schimbul de grasimi din organism, elimina colesterolul din peretii vaselor sanguine, imbunatateste vederea,
2 - Elimina substantele nocive, toxice din organism,
3 - Scade temperatura ridicata a organismului,
4 - Micsoreaza sindromul postbetiei (mahmurala), oxigeneaza creierul, da putere,
5 - Imbunatateste functia tractului gastrointestinal si a ficatului,
6 - Relaxant in cazuri de stress.

RECOMANDARI:

1. In profilaxia bolilor coronariene si vasculare si mijloc de insanatosire in caz de ateroscleroza venelor, boala ischemica a inimii, hipetensiunii arteriale, cu o reducere a dozelor medicamentelor traditionale prescrise de medici si trecerea la folosirea acestuia in exclusivitate
2. La imbunatatirea vederii.
3. Imbunatatirea starii sistemului nervos, ca metoda de redare a tonusului in cazul incordarii fizice nervoase, pentru imbunatatirea starii generale in cazul oboselii cronice (efect antioxidant de oxigenare a creierului).
4. In cazul otravirilor (intoxicatiilor) alimentare si profesionale, in urma imbatarii cu alcool (pentru iesirea din sindromul postbetiei), dezintoxicarii alcoolice si a narcomaniei.
5. Ca mijloc antipiretic (scaderea temperaturii) si intoxicare in cazul bolilor aparatului respirator, gripei, anghinei
6. Ca mijloc de profilaxie a cancerului intestinal si cirozei ficatului
7. In cazul diferitelor imbolnaviri ale tractului gastrointestinal si ficatului, in special la constipatii cronice
8. In cazul lucrului sau traiului intr-un mediu neecologic, nociv, impur, poluat.
9. In curele de slabire pentru activizarea tuturor functiilor, a schimbarilor metabolice si in acelasi timp pentru eliminarea grasimilor
10. In profilaxia si tratamentul adjuvant in cazul bolilor oncologice ale stomacului limfatic, suprafetelor pielii.

CONTRAINDICATII:

Nu se recomanda copiilor pana la 12 ani, femeilor gravide si celor care alapteaza.

MOD DE FOLOSIRE:

- Inainte de folosirea ceaiului trebuie urmat o cura de 2 saptamani cu Biocalciu, pentru normalizarea tuturor tipurilor de schimburi, mai ales a schimbului de grasimi
- Se foloseste un pachet de ceai la 200-300 ml de apa fierbinte de 70-80C. Se infuzeaza 10 minute intr- un vas cu capac (se elimina uleiurile)
- Se bea incepand cu un pahar/zi (cate 1/3 pahar de 3 ori/zi) timp de 5-7 zile, in cazul tensiunii normale sau ridicate, cu 20 - 30 minute inainte de masa; in cazul tensiunii joase se bea intre mese. Se bea apoi cate ½ pahar, dimineata si seara. Cura se repeata dupa 1-2 luni
- Persoanelor in varsta de pana la 50 de ani cu dereglare a schimbului de grasimi(diateza urica) li se recomanda 1 pachetel de ceai infuzat la 1 litru de apa fierbinte( infuzat 10 minute) - 1/3 - de 3 ori/zi timp de 5-7 zile ( in functie de starea persoanei), dupa care se mareste doza de concentratie a ceaiului
- Pentru cura de slabire : 3 pachete de ceai - infuzie cu un pahar de apa fierbinte. Se infuzeaza 10 minute. Se beau 4 pahare/zi. Aceste 3 pachete se pot infuza de 2 ori. Nu se recomanda mai mult de 2 ori. Pentru aceasta cura este de dorit o consultatie cu un specialist. Intr-o saptamana se slabeste 3 - 8 kg.

Niciun comentariu: