Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

marți, 16 octombrie 2007

CEAIUL DE SLABIT TIANSHI

Acest supliment nutritiv activ biologic este un adevarat mijloc fitoterapeutic elaborat dupa reteta recomandata de specialistii medicinei traditionale chineze.

Este destinat persoanelor supraponderale.Principalul component al ceaiului TIANSHI este ceaiul Dragonul Negru. Ceaiul Kudin (denumirea botanica -Cornutae Latifoliae) cu adaus de flori de lotus, seminte de Cassiatora, Rhizoma Alismatis, Revent si coaja de mandarina.

La producerea lui se respecta cu strictete parametrii tehnologici.Efectul terapeutic: este depurativ, reduce nivelul lipidelor, reduce greutatea, tonifica functia splinei, elimina lichidele patogene, asigura umiditatea necesara intestinelor, are efect purgativ.

Suplimentul biologic activ - ceai TIANSHI - experimentat pe animale si pe oameni, si-a confirmat efectul privind reducerea greutatii; este foarte eficient si fara contraindicatii. Calitatea sa este stabila si nu are efecte secundare; are gust placut. Este un produs biologic activ preferat de masele largi si, in prezent, constituie mijlocul ideal de a slabi.

Practica clinica a dovedit ca ceaiurile TIANSHI, respectiv:- ceaiul Dragonul Negru si- ceaiul Kudin,Datorita componentelor lor, au efect antipiretic, antitoxic, antiinflamator, bactericid, contribuie la eliminarea flegmei, elimina tusea, imbunatatesc functia stomacului, imbunatatesc digestia, ridica tonusul vital, invioreaza, contribuie la reducerea greutatii, au actiune anticanceroasa, combat efectele radioactivitatii, reduc nivelul lipidelor si colesterolului in sange.

Frunzele de lotus sunt, prin natura lor, un mijloc neutralizator cu gust amar, au proprietati astringente cu efect antipiretic. Pot inviora si activiza energia Qi, disperseaza hemostaza si opresc hemoragia. Cercetarile moderne confirma ca extractul sau decoctul de frunze de lotus are efect vasodilatator si dulceag, contribuie la descompunerea grasimilor si, prin aceasta, reduce cantitatea de substante necesare pentru sinteza colesterolului, reduce lipidele din sange, previne sclerozarea arterelor si formarea ficatului gras.

Ceaiul TIANSHI pentru slabit regleaza in mod eficace functiile organismului, accelereaza descompunerea grasimilor din organism asigurand in acest fel efectul de scadere a greutatii.

Acest adaus biologic activ a fost autorizat de Ministerul Sanatatii al R.P. Chineze in anul 1999.

Niciun comentariu: