Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

marți, 16 octombrie 2007

Liang Yan – izvorul frumusetii

Capsulele Liang Yan va infrumuseteaza tineretea.
Putem avea incredere in Liang Yan.

Trebuie sa avem grija de frumusetea femeilor. Timpul le ia din prospetime, ele se ocupa si de copii, si de profesie, si de gospodarie, ceea ce adesea le obliga sa uite de sine si asta este o eroare. Pe fata lor pot aparea pete galbui-maronii. Pielea fetei devine uscata, aspra, ofilita, ranindu-le inima iubitoare de frumusete. Petele galbui-maronii reprezinta o boala obisnuita de piele, legata de dischinezia pigmentului.

De fapt, aceste pete de pigment galben-maroniu, maroniu-deschis, de culoare inchisa sau cafeniu se gasesc simetric la ochi, pe frunte, la nas, pe buze; ele sunt clare, netede, fara asperitati si sunt considerate tulburari ale secretiei interne. Femeile insarcinate, precum si cele care alapteaza, au perturbari ale ciclului menstrual sau ale cresterii estrogenului, ceea ce influenteaza melanina si conduce la inmultirea petelor galbui-maronii.

Potrivit unor date, pacientele care sufera de pete galbui-maronii prezinta un nivel mai scazut de Vitamina A, Vitamina E in plasma sangelui decat alte persoane. Medicina traditionala chineza considera ca aceste pete se explica prin functionalitati interne scazute, insuficienta circulatiei energiei in sange. De exemplu, daca splina functioneaza prost, energia este insuficienta pentru ca sangele sa se ridice la suprafata fetei, urmarea fiind formarea petelor.

O veste buna despre frumusete Pe baza teoriei medicinei traditionale chineze si in colaborare cu medicina moderna, Grupul TIANSHI a elaborat din extractele a numeroase plante medicinale valoroasele capsule Liang Yan care indeparteaza petele galbui-maronii de pe fata, fara a avea efecte secundare si fara a produce toxine. Pornind de la cauzele aparitiei acestor pete, produsul realizeaza curatirea ficatului, regleaza circulatia energiei, activeaza sangele.

In componentele produsului se afla mai multe plante medicinale specifice chinezesti (denumiri intraductibile, plantele neavand echivalent in Romania), Vitamina C, Vitamina E, care regleaza activitatea pielii si indeparteaza petele. Cheia frumusetii: Folositi preparatele din plante medicinale traditionale chineze cu adaos de Vitamina E ! Varianta optima de Liang Yan contine Vitamina C, Vitamina E. Daca se iau 400 mg Vitamina C de trei ori pe zi, 200 mg Vitamina E de trei ori pe zi dupa trei luni 71,4% din paciente se vindeca complet de aceste pete neplacute. Vitamina C previne oxidarea, impiedicand prin aceasta formarea melaninei.

In organism, tirozina, sub actiunea Hydroxide Enzyme se transforma in no PA. Oxidarea no PA conduce la formarea melaninei, impiedicand oxidarea no PA, Vitamina C transforma pigmentul de culoare inchisa al oxidarii in pigment de culoare deschisa al dezoxidarii, de aceea Vitamina C impiedica oxidarea grasimilor, protejeaza culoarea alba a pielii si elasticitatea acesteia. Vitamina E impiedica peroxidarea acizilor grasi, si in special a acizilor grasi nesaturati, ceea ce inseamna ca impiedica formarea pigmentului.

De asemenea, favorizeaza circulatia sangelui, protejand pielea impotriva imbatranirii premature si indeparteaza radicalii liberi. Vitamina E se poate lua in cantitate de maxim 800 mg pe zi pentru a se evita efectele secundare.

In general, pentru adulti, se recomanda Vitamina C 300 mg pe zi, Vitamina E 300 mg pe zi.

Capsulele Liang Yan au trecut cu succes probele clinice desfasurate de-a lungul mai multor ani, fapt confirmat de Ministerul Sanatatii al R.P. Chineze prin aprobarea de producere a lor de catre compania de dezvoltare a bioingineriei TIANSHI Ltd Tian Jin.

Niciun comentariu: