Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

luni, 15 octombrie 2007

SUPLIMENT BILOGIC ACTIV SPIRULINA

In natura care ne inconjoara sunt creatii de-a dreptul uimitoare.

Spirulina este parintele a tot ce-i viu, cea mai veche planta de pe pamant (varsta 3,5 miliarde de ani)- microplanta marina de culoare verde de China.

Spirulina (Spirulina Platensis ) contine o puternica combinatie de substante fara de pret pentru organismul uman, unele dintre ele sunt extrem de rare si in hrana vegetala practice nu sunt intalnite.Nu degeaba folosind de veacuri in hrana Spirulina, legendarii asceti ai Americii de Sud si aborigenii africani care locuiau in jurul lacului CIAD, se diferentiau prin sanatate deosebita si prin longevitate.

In ziua de astazi, un sir de companii produc Suplimente Biologic Active proprii, folosind in general Spirulina cultivata, spre deosebire de Spirulina Companiei TIANSHI care este preparata din microplanta salbatica care creste in lacul Cinhai (provincia INNINANI in China ) si cu cea mai moderna tehnologieIn afara de de aceasta, in pastilele Spirulinei "TIANSHI" este adaugat miceliu de CORDYCEPS care intareste efectul de insanatosire.

Spirulina este foarte bogata in proteine: 100 g spirulina contine 60-70 g proteine( de 3 ori mai mult decat in carnea de porc, de 2 ori mai mult decat in carnera de vita, peste, si de 1,5 ori mai mult decat in boabele de soia).

In plus, toate proteinele din spirulina sunt assimilate foarte usor de organismul uman, pana la 65-80%, pentru ca contin 18 aminoacizi necesari omului dintre care 8 esentiali, care spre deosebire de ceilalti, acestia 8 nu pot fi sintetizati de catre organismul uman si trebuie obtinuti din hrana zilnica.

Spirulina contine o multitidine de micro si macroelemente, inclusive fier, calciu, magneziu, zinc, fosfor, selenium, o mare cantitate de vitamine, inclusiv beta-carotenul, acizii nucleici (AND si RNA) care indeplinesc functiile principale pentru pastrarea si transmiterea informatiei genetice. Mai contine acid gama-linoleic ( care apartin gamei acizilor grasi polinesaturati tip Omega 6), colinesteraza, clorofila (substanta extraordinara pentru detoxifierea organismului), fitociamin (stimuleaza sistemul imunitar, stagneaza dezvoltarea celulelor cancerigene), fermenti si alte substante active.

Spirulina se asimileaza foarte bine, normalizeaza microflora intestinului, curata intens organismul, avand ca rezultat micsorarea continutului toxic rezultat din schimbul de substante in articulatii, muschi, limfa, care intoxica nu numai diferite organe ci si creierul.

Actiunea benefica a Spirulinei se manifesta sub forma de intarire a muschilor, imbunatatirii vederii, starea parului, elasticitatea pielii, normalizarea nivelului de colesterol in sange, imbunatatirea functiei ficatului, intarirea sistemului nervos, etc.

Spirulina este folosita deja in 60 de tari ale lumii. Organizatia Mondiala de Ocrotire a Sanatatii prognozeaza folosirea pe scara larga a Spirulinei in calitate de tratament - profilactic, ca componenta in hrana secolului XXI.

COMPONENTE DE BAZA:

- 100 g praf de Spirulina TIANSHI contine 60-70 g proteine, coeficientul de asimilare fiind 65-80%- 18 feluri de aminoacizi necesari omului, 8 tipuri de aminoacizi ce nu pot fi sintetizati de organismul uman (aminoacizi esentiali).
- Foarte multe microelemente, inclusiv fier, calciu, natriu, zinc, fosfor, selenium, magneziu, mangan, potasiu, multe vitamine ale grupei B, caroten, acizi nucleici, acid gamalinoleic, fermenti si alte substante active
- Dupa continutul in substante nutritive, 1 g de Spirulina = 1 Kg de legume, adica 4 pastile de Spirulina a cate 0,25 g este echivalentul a 10 Kg de legume.
- Toti ingredientii sunt in corelatie optima, echilibrata, luand in consideratie necesitatile organismului uman

UTILIZARE:

1. Ca mijloc de profilaxie si tratament impotriva anemiei feriprive si maligne, inclusiv camcere sanguine
2. Dupa orice boala ce a trecut (convalescenta), la bolnavii oncologic, ca mijloc de intarire generala si detoxifiere in timpul si dupa radioterapie si chimioterapie pentru minimalizarea riscului de a iradia celulele.
3. Pentru imbunatatirea starii generale, imbogatirea ratiei alimentare
4. In cazul starilor hipoimune pentru cei care se imbolnavesc des de gripa sau alte boli virorice (minim de 4 ori/an), pentru cei care sufera de insuficienta, lipsa de oxygen, ca mod de insanatosire generala.
5. Boli inflamatorii cronice, inclusiv SIDA, hepatita, tuberculoza, bronsite cronice, etc.
6. Profilaxia si tratarea bolilor articulatiilor, osteohondroza, miozita, stimularea cresterii in perioada adolescentina.
7. Ca mijloc profilactic si in tratarea miopiei progressive, cataractei si a altor boli ale organelor vizuale, leziuni ale irisului, ochiului la diabetici
8. Profilaxia si imbunatatirea acuitatii vizuale nocturne (orbul gainilor)
9. In completarea tratamentului de diabet, inclusiv dependenti de insulina. (Se ajunge ulterior sa se micsoreze considerabil doza de insulina)
10. Profilaxia si tratarea aterosclerozei, coronaroscleroza, stenocardiei, ischemia miocardului, scleroza vasculara, cerebrala, dupa infarct, ictus (accident vascular cerebral), reglarea tensiunii arteriale la hipo si hipertensivi.
11. Regleaza tensiunea sanguina, adjutant la inmultirea (cresterea) celulelor, preintampina procesele inflamatorii de orice gen, regleaza bolile cardiologice si zaharului.
12. In cazul bolilor cutanate legate de hipovitaminoza, disbacterioza, ridarea precoce (timpurie), uscaciunii pielii, hipercheratoza (ex: calcaiele crapate).
13. Imbunatatirea starii pielii, preintampinarea imbatranirii premature, inlaturarea ridurilor, tratarea euptiei acneice.
14. Pentru procesul de tratare rapida a traumelor si a schimbului de substante ale pielii, preintampinarea cheratinizarii pielii.
15. Pentru procesul rapid de insanatosire din cazul traumelor si fracturilor, preintampinarea complicatiilor dupa operatie si posttraumatice.
16. Dezvoltarea sistemului de crestere si inmultire (combate sterilitatea).
17. Curatirea intestinului si restabilirea microflorei normale in cazul disbacteriozei, in cazul bolilor cornice ale intestinului gros.
18. In programele de scadere a greutatii corporale (obezitatii), curatirea organismului de reziduri, pentru persoanele care locuiesc intr-o zona murdara ecologic, poluata, pentru lucratorii de la uzinele poluante.

CONTRAINDICATII:

- In legatura cu continutul ridicat de proteine, Spirulina se foloseste cu grija la bolnavii cu boli de rinichi, in cazurile in care li se recomanda sa reduca consumul de proteine.
- Nu se intercaleaza Spirulina cu Chitozanul si Dubla Celuloza.
- Nu se recomanda in cazul bolilor acute gastrointestinale

MOD DE UTILIZARE:

- Inaintea inceperii curei cu Spirulina trebuie facut o cura cu Biocalciu, Corditeps si Chitozan, in acelasi timp, minimum 2 saptamani
- Se ingereaza de la ½ pana la 2 tablete/zi, dupa masa sau intre mese.
- Tabletele trebuiesc bine mestecate si se bea un pahar de apa curata, cruda cu pH 7,0-7,4.

Niciun comentariu: