Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

luni, 15 octombrie 2007

SUPLIMENT BIOLOGIC ACTIV CORDICEPS

Istoria folosirii Cordicepsului in China are mai mult de 1200 de ani.

Cu multe secole in urma chinezii au declarat Cordicepsul ca "Miracol Dumnezeesc", ca talisman. Chinezii au sustinut ca Cordicepsul te ajuta sa scapi de multiple afectiuni. Cordicepsul chinez (lat. Cordyceps Chinensia) care este clasat de botanisti in clasa ciupercilor, detine calitati duble: - o parte a ciclului biologic exista ca planta, iar cealalta , ca insecta.

Aceasta vietate este biunitara "ca planta si ca insecta". Despre aceasta s-a scris inca din 1757 in cartea antica din china: "Noua Compilatie in farmacologie". Cordicepsul traieste la altitudinea de 3500-4000 m in Tibet in provinciile Siciuani, Iuninani, Tinhai.

In timpul cand Cordicepsul exista sub forma de planta, larva afectata se ingroapa in pamant si sub forma de radacina a unei plante, germenul de Cordiceps iernand, hranindu-se din larva fluturelui. Dupa aceea el este obligat sa se hraneasca cu radacinile plantelor de la acea altitudine ca Poligonum Alpinum, Astrogalus, Pendulifloxid si Ofiopogon, rezistand in pamant periodic infometarii de durata, frig si insuficienta de oxigen.

Dupa o perioada de existenta in pamant sub forma de insecta, se fixeaza si incepe sa creasca in forma de planta, dupa care ciclul se repeta.Kordycepsul duce in sine informatia calitatii ireprosabile de supravetuire, corpul acestei ciuperci este bogat in substante nutritive si cu componente biologic active specifice. Datorita acestui fapt, el este folosit in calitate de substanta pentru intarirea sanatatii si marirea tonusului organismului.

Suplimentul Biologic Activ Cordiceps al Companiei TIANSHI este preparat din miceliu(corpul) ciupercii Kordycepsului chinezesc natural cu ajutorul bioingineriei moderne de separare. Dupa fermentatie, masa rezultata este sublimata, maruntita si praful se impacheteaza in capsule gelationoase.

CONTINUTUL:

- Praf de miceliu(corp) de Cordiceps fermentat, adenozin si manitol

Observatiile clinice de mai multe secole a medicilor chinezi si-au permis sa catalogheze calitatile de baza ale Cordicepsului .

SPECTRU LARG DE ACTIUNI:

- Ca mijloc foarte efectiv pentru reglarea imunologica, detine calitati puternice de adaptare- in dependenta de starea initiala el poate sa si ridice imunitatea slaba si s-o coboare pe cea inalta (imunomodulator).

- Ca antibiotic natural. Ofera actiune bacteriostatica asupra catorva zeci de bacterii patogene, inclusiv bacterii ca pneumococ, streptococ, stafilococi aurii.

- Poseda actiuni antinflamatorii, actiune analoga cu hormonii necedand ca eficacitate. In aceasta calitate Cordicepsul nu cedeaza ci chiar intrece ca eficacitate hidrocortizonul.

- Efectueaza o indelungata si constanta dilatare a vaselor sanguine, imbunatatind foarte mult vascularizatia muschilor inimii si a altor organe iar acest fapt la randul sau preintampina trombogeneza si se foloseste in scop profilactic si trateaza boli groaznice ca infarct miocardic, boala ischemica a inimii, stenocardia (angina pectorala), bolile ficatului, plamanilor si altele.

- Detine actiune antioxidanta

- Mareste stabilitatea, rezistenta organismului, insuficientei de oxigen, mareste capacitatea de munca, capacitatea functionala- Scade nivelul lipidelor din sange, inclusiv a colesterolului, regleaza echilibrul dintre calciu si fosfor din sange

- Elimina activ din organism substantele toxice inclusive ale preparatelor medicamentoase

- Imbunatateste functiile ficatului, rinichilor, plamanilor si schimbul de substante in toate organele.

- Regleaza numarul trombocitelor in sange

- Are actiune anticancerigena datorita imbunatatirii starii organului afectat, la fel stimuleaza activitatea leucocitelor, care amortizeaza actiunile secundare ale radioterapiei.

- Ofera un efect pronuntat in calitate de mijloc ajutator in tratare.

UTILIZARE:

1. Bolile organelor respiratorii: bronsita, pneumonia, astmul bronsic, emfizemul pulmonar, tuberculozei si altele(tuse, slabiciune, dispnee, transpiratii, indispozitie, cauzate de slabirea plamanilor), etc.

2. Bolile rinichilor : Cordicepsul imbunatateste schimbul de substante a rinichilor, dinamica celulelor, imbunatateste si restabileste dupa traumele patologice si medicamentoase a tuburilor renale. Indeparteaza durerile intense in picioare si in regiunea lombara, preintampina polutia si polachiuria (glomerulonefrita, pielonefrita, cistita etc.)

3. Bolile vaselor sanguine ale cordului. Cordicepsul mareste indelungat si in limita circulatia sanguina a vaselor coronare, regleaza relatia dintre calciu si fosfor in sange (coronaroscleroza, boala ischemica a inimii, stenocardie (angina pectorala), infarctul miocardului, riscul de trombogeneza]. Cordicepsul este un mijloc pretios pentru tratarea stabila a bolilor coronare ale inimii.

4. Bolile ficatului : hepatita, profilaxia cirozei ficatului, imbunatatirea schimbului de substante in celulele ficatului (hepatocitelor) datorita imbunatatirii vascularizatiei si hranirii, ceea ce poate sa preintampine si sa stopeze dezvoltarea cirozei

5. Bolile sanguine: purpura trombocitopenica (boala Werlhof). Simptomul principal fiind hemoragiile multiple in piele ("boala petelor"), hemoragia mucoasei, ca rezultat -anemie secundara. In cazul leucemiilor, stabilizarea procesului si preintampinarea trecerii bolii in stadiu de etapa maligna.

6. Tumori maligne ale diferitelor organe, chiar si in stadiu inaintat al bolii, imbunatatirea functiei organului inflamat, imbibarea, franarea principalului focar al tumorii. De aceea in cazul tumorilor cerebrale maligne si in special benigne, Cordicepsul da un rezultat stabil si pozitiv. Cordicepsul ajuta la inhibarea focarului principal al bolilor maligne, prelungeste timpul de de functionalitate a acestor organe, le imbunatateste starea. Cordicepsul imbunatateste activitatea leucocitelor. Pentru bolnavii de tumora cerebrala maligna, Cordicepsul este un mijloc ideal pentru un tratament stabil.

7. Actiune antitoxica. Cordicepsul imbunatateste dinamica celulelor ficatului, rinichilor, plamanilor si schimbului de substante al intregului organism, iar acest fapt ajuta la eliminarea substantelor toxice din organism, inclusiv otravurile intestinale, compusilor medicamentosi, radicalilor liberi (radionucleizilor)

8. Efectul de insanatosire si profilaxie practic a tuturor bolilor.

CONTRAINDICATII:

Nu se recomanda copiilor, femeilor gravide, mamelor care alapteaza, in cazul agravarii ulcerului stomacal si al duodenului( posibil folosirea in primele 7-10 zile a Chytozanului si preparatelor cu calciu, ca pe urma sa se includa paralel Cordicepsul)

MOD DE UTILIZARE:

Pe nemancate sau intre mese. Se bea cu 0,5 - 1 pahar apa curata, calda, nu mai mult de 500C.

DOZA:
O saptamana cate o capsula 1-2 ori/zi (numai in prima jumatate a zilei).
Ulterior, luind in consideratie rezistenta individuala, treptat se va mari doza pana la 2 capsule de 2 ori/zi.

Niciun comentariu: