Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

marți, 16 octombrie 2007

VITAMARIN

Compozitie:

Ulei de Engraulis japonicus -hamsie japoneza-peste marin, unic din punctul de vedere al compozitiei uleiului extras.

Efecte si recomandari:

Uleiul de peste este cea mai importanta sursa naturala dintr-o serie de acizi grasi nesaturati si de vitaminele A si D. Acizii esentiali grasi au rol important in multe procese vitale din corpul uman. Contribuie la reglarea tensiunii arteriale reduc vascozitatea sangelui, influenteaza sistemul de autoprotectie a organismului si ajuta la metabolizarea grasimilor. Vitamina D contribuie la asimilarea calciului si fosforului din intestin si este indispensabila pentru functionarea normala a sistemului nervos si muscular.

Vitamina A mareste rezistenta organismului, fortifica sistemul osos, mentine troficitatea pielii, parului, danturii si gingiilor. Ajuta in tratamentul bolilor de ochi, apara caile respiratorii de infectii. Ca urmare, Vitamarin are o influenta binefacatoare asupra sistemului cardio-circulator si asupra sistemului imunitar crescand rezistenta la infectii.

Recomandat in boli ale sistemului nervos (scleroza in placi). Datorita efectelor antiinflamatoare se recomanda si in tratamentul inflamatiilor cronice, artrite reumatice, decalcifieri ale oaselor, eczeme, psoriazis, sindromul Raynaud, sindromul de oboseala cronica, astm.

Mod de administrare: Cate 1 capsula de 1-3 ori/ zi.

Produsul nu se recomanda copiilor sub 3 ani.

Niciun comentariu: