Vironalul actioneazã asupra meridianului energetic al plãmânului, splinei, trei focare, intestin gros si subtire, armonizîndu-le.
Dizarmoniile energetice legate de perturbarea energiilor în aceste meridiane duc la aparitia unor afectiuni legate de functionarea defectuoasã a organelor ce se aflã pe traseul acestor meridiane. Prin substantele active de origine vegetalã si compusii bioinformationali pe care îi contine, Vironal este un puternic imunostimulator mai ales prin actiunea sa asupra intestinului gros si subtire.
Se cunoaste cã de-a lungul mucoasei intestinului subtire se aflã un numãr foarte mare de foliculi limfatici si organe limfoide specializate - plãcile Peyer formând tesutul limfoid asociat intestinului. Celulele M localizate la suprafata lor, adunã substantele imunoactive în lumen si le aduc în contact cu macrofagele si limfocitele plãcilor Peyer. Limfocitele B migreazã la nivelul ganglionilor limfatici mezenterici, apoi în sînge prin ductul toracic.
Vironalul actionând pe meridianul plãmânilor activeazã si diferite componente imune din tesutul limfoid asociat mucoaselor, printre care celulele M, celulele dendritice, macrofagele si limfocitele amplificând rãspunsurile apãrãrii imune, în special printr-o crestere a activitãtii si mobilitatii macrofagelor alveolare si a cresterii secretiei de Ig-A secretor.
Aceste imunoglobuline secretoar, mai ales Ig-A, sunt produse si migreazã cãtre tesutul limfoid asociat bronhiilor. Ele neutralizeazã si aglutineazã microorganismele si amplificã reactiile de apãrare nespecificã. Prin aceastã stimulare a imunitãtii nespecifice, Vironalul rãmâne o abordare profilacticã, ce poate preveni infectiile respiratorii din perioada copilãriei, superioritatea sa constând în faptul cã este un preparat imunostimulator natural. Totodatã scade semnificativ numarul si severitatea episoadelor respiratorii acute, reduce consumul de antibiotice împiedicând aparitia rezistentei bacteriene.
Compozitie:
- Sanguisorba oficinalis (Sangele voinicului) : se utilizeazã ca agent antipiretic, în boli de plãmâni, sângerãri si diaree. Are proprietãti antimicrobiene si antibacteriene si este eficient împotriva protozoarelor.
- Tilia cordata (Flori de tei) : contine substante similare cu vitamina E. Are proprietãti care îmbunãtãtesc respiratia, are proprietãti diuretice, spasmolitice si biostimulatoare.
- Thymus serpyllum (Cimbrisor) : actioneazã împotriva stafilococilor, streptococilor si salmonelei. Are proprietãti puternic antiseptice si dezinfectante. Se foloseste în bolile de plãmâni si ale bronhiilor pentru combaterea tusei.
- Glycyrrhiza glabra(Lemn dulce) : substantele active din plante dizolvã secretiile si stimuleazã expectoratia. Se foloseste în ulcere gastrice, gutã, reumatism. Este un bun antiinflamator ca si gluco-corticoizii.
- Cnicus benedictus (Schinel) : este un bun antibiotic si antiviral. Contine sãruri de calciu, magneziu si potasiu. Actioneazã ca dezinfectant si antiseptic puternic. Suprimã fermentatia si putrefactia în intestine.
- Betonica officinalis (Cretisor) : are un bun efect antiasmatic si de stopare a evolutiei cancerului. Dã rezultate excelente în boli gastrointestinale care se manifestã cu inflamarea si hiperemia mucoasei intestinale ca si în cazurile de infectii bacteriene.
- Armoracia rusticana (Hrean) : are efect fitopurificator, proprietãti antibiotice, normalizeazã microflora intestinalã si înlãturã mucusul din bronhii.
- Inula Helenium (Iarbã mare) : se utilizeazã în tuse, bronsitã, inflamatii intestinale, accese si spasme, meteorism, diabet si în toate afectiunile mucoaselor.
- Nasturitium officinale (Creson) : contine iod si o întreagã gamã de vitamine. Se utilizeazã în bolile de ficat, vezicã biliarã si splinã ca si în diverse infectii virale.
- Cinchona Officinalis (Chinina) : se foloseste în tratamentul malariei si al infectiilor similare asociate cu febrã si frisoane. De asemenea are o actiune tonicã si revitalizantã
- Tropaeolum majus (Cãltunasi): contine un antibiotic natural care , chiar si în cele mai scãzute concentratii actioneazã asupra a 46 de specii de Stafilococus bacterium ca si asupra lui Proteus vulgaris, Escherichia, Coli, Salmonela si alte tipuri de bacterii.
- Verbascum densiflorum (Lumânarica) : suprimã spasmele bronsice fiind si un antiinflamator. Dã rezultate excelente în tratamentul astmului bronsic si al tusei. Influenteazã functia splinei si a timusului.
- Eupatorium cannbinum (Cânepa codrului) : este o plantã deosebit de eficientã în tratamentul gripei si virozei. Provoacã transpiratie. A fost larg utilizatã de cãtre primii locuitori ai continentului american în tratarea unei boli grave, similare gripei.
- Gummiresina myrrha : este un imunostimulator si antiinflamator. Actioneazã ca expectorant si antiseptic. Se foloseste în tratamentul durerii de gât, al ulceratiilor bucale dureroase, inflamatiilor catarale si al bolilor de plãmâni.
- Afromum melegueta (Grânele paradisului) : se prezintã ca semintele de pãtlãgele si provine din familia ghimbirului. Are efecte antivirale si antimicotic, influenteazã pozitiv CNS, regenerarea celulelor si sistemului imunitar.
- Citrus paradisi (Seminte de grapefruit) : semintele au un efect antimicrobian, antiviral si micotic. Extractul din ele se utilizeazã în infectii ale stomacului si intestinelor, în boala lui Crohn. Extractul din seminte actioneazã cu succes si în concentratie de 1: 1000 asupra bacteriei Helicobacter pylori, care provoacã aparitia ulcerelor stomacale. Vironal contine informatii din mineralele jaspicum (argilã), antimonit (Sb2S3).
Utilizarea Vironalului din punct de vedere psihic:
- Afectiunile pulmonare si cele ale intestinului gros sunt însotite la nivel psihic de tristete, nesigurantã, depresie, melancolie, indiferentã sentimentalã, complexe de inferioritate, insomnii, somnolentã, nervozitate, vorbit în timpul somnului, cosmaruri etc. Cei care prezintã frecvent aceste simptome sunt predispusi la complicatii la nivel pulmonar si intestinal. În toate aceste cazuri Vironalul corect administrat armonizeazã din punct de vedere energetic meridianele organelor respective, tratând atât afectiunile cât si simptomele psihice care le însotesc. Pentru mãrirea eficientei putem utiliza combinatia Vironal - Droserin.
Recomandãri :
- viroze respiratorii, sinuzite, gripã, stãri febrile, pneumonie
- infectie hepaticã, constipatie cronicã, disibioze intestinale,
- paraziti intestinali (asociat cu Regalen)
- imunostimulator in caz de infectii cronice, respiratorii sau digestive
- regenerarea epidermei in infectii ale pielii (micoze, furunculi, etc.)
- se poate asocia cu tratamentele antibiotice, eliminând efectele adverse ale acestora.
Mod de administrare:
Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare.
Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1-3 ori pe zi , cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã. Picaturile se dizolva cu putinã apã. Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide.
În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului. Dupã 3 sãprãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.
Actiunea produselor bio-energo-informationale ENERGY
Cautare Google
Rezultatul Cautarii
luni, 15 octombrie 2007
Abonați-vă la:
Postări (Atom)