bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

joi, 11 octombrie 2007

GYNEX

Este un preparat bioinformational cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, psihotronicã, cristaloterapie si biorezonantã. Acest produs cu o concentratie foarte mare este preparat printr-o tehnologie specialã. Substantele naturale pe care le contine au fost obtinute prin dilutie fie în apã fie în alcool.

Gynex armonizeazã în primul rând meridianul energetic al conceptiei si celor trei focare, al pãrtilor laterale ale plãmânilor, conexiunile stomacului, al intestinului gros inclusiv traseele muschilor abdominali, influentând problemele care rezultã din functionarea insuficientã a organelor aflate pe aceste meridiane. Forta principalã a întregului complex de plante medicinale, energia cristalelor si a componentelor bioinformationale este concentratã asupra regenerãrii sistemului hormonal (care are un rol primordial în reglarea functiilor vitale ale organismului). Cuvântul grecesc hormon înseamnã a propulsa, a incuraja, a stimula.

Hormonii sunt substante active si transportori ai informatiei spre organe si tesuturi vizate. Acestia actioneazã ca reglatori chimici si bio-catalizatori, influientând dezvoltarea, cresterea, viata psihicã si fizicã. Un nivel echilibrat al hormonilor din sânge este conditia de bazã a functionãrii a organismului. Omul este capabil sa producã aceste substante active în glandele sale endocrine, dar diversele tipuri de radiatii smogul electromagnetic, substantele chimice si unele medicamente (cum ar fi sedativele), stresul, au un efect negativ nu numai asupra celulelor ci si asupra întregului sistem hormonal.

Toate glandele endocrine functioneazã sinergic. Disfunctia centrilor reglatori se manifesta prin hipo sau hiperfunctia organelor endocrine.

Gynex contine importante substante biologic active obtinute din plante, care influienteazã si induc functionarea corectã a tuturor glandelor. În bolile gladelor tiroide organismul foloseste cantitati mari de calciu, ca o cosecintã a deficitului de iod, are un mare efect asupra organismului nostru sã ardã excesele de grasimi. Iodul regleazã viteza cu care celulele organismului nostru utilizeazã oxigenul. Dacã dimineata, imediat dupã trezire, aveti temperatura mai micã de 36,5 grade C, aceasta poate indica o disfunctie tiroidianã. Componentele informationale si substantele active din plante, în special fitoestrogenii, care au o structura similarã hormonilor umani, împreunã cu efectul antiinflamator al produsului accelereazã procesul de regenerare.

Gynex este un real agent de întinerire atât pentru bãrbati cât si pentru femei. Utilizarea Gynexului din punct de vedere psihic: Problemele splinei si ale sistemului endocrin se manifestã pe plan psihic prin: sensibilitate exageratã, labilitate emotionalã, tristete si plâns frecvent, fãrã motiv, nervozitate, lipsã de vointa autocompãtimire, griji exagerate, bârfirea continuã a celor din jur, imposibilitate de acomodare, dereglari de memorie, incoerentã în gândire.

Pentru cei care simt frecvent unele dintre aceste simptome, acestea ar trebui sã constituie un semnal de alarmã: persoana respectivã are o dereglare a sistemului endocrin sau este predispusã la afectarea organelor acestui sistem. Utilizarea regulatã sau în cure a produsului Gynex armonizeazã organismul la nivel energetic- hormonal tratând astfel atât afectiunile fizice propriu-zise, cât si aceste simptome phihice specifice care le însotesc.

Compozitie:

- Robinia pseudoacacia (Salcâmul alb) :este utilizat ca agent spasmolitic în crampele abdominale, calmeazã spasmele musculare, are un efect diuretic foarte intens. Creste producerea enzimelor naturale si de aceea se foloseste pentru a stimula si îmbunãtãtii digestia fãrã a creste pofta de mâncare.
- Potentilla anserina (Cinci degete)
- Relaxeazã spasmele în unele dureri menstruale, împiedicã depunerile în bilã, are efect antiinflamator si astringent. Contime cantitãti importante de litiu.
- Imperatoria ostrthium
-stimuleazã întregul tract gastro-intestinal. Eficient în dismenoree, tumorile uterine, în boli ale ficatului, splinei, rinichilor, tractului urinar si sistemului nervos. Îmbunãtãteste circulatia si creste rezistenta la stres.
- Geranium robertianum (Nãpraznica) se utilizeazã în sterilitate femininã si masculinã, în probleme urologice, inflamatii ale nervilor, eczeme, sângerãri interne. Contine radium.
- Galega officinalis :scade nivelul zahãrului din sânge, este foarte utilã pentru tratamentul inflamatiilor tractului urinar si în bolile febrile asociate cu eruptii. Stimuleazã lactatia.
- Foeniculum vulgare (Chimionul) : este un excelent agent secretolitic. Favorizeazã expectoratia. Are efect stomahic si carminativ. Îmbunãtãteste digestia si stimuleazã lactatia. Contine substante similare hormonilor feminini (estrogeni).
- Galium verum (Sânziana galbenã) : are efecte pozitive asupra sistemului limfatic, asupra functionãrii splinei, ficatului si rinichilor, pancreasului si tiroidei. Este utilizatã ca agent diuretic si spasmolitic.
- Fucus veziculosus : contine iod natural si o mare cantitate de minerale. Scade riscul cancerului la sân si ovarian. Se foloseste în caz de hipofunctie a glandei tiroide si în obezitate. Are proprietãti antireumatice, inhibã senzatia de foame.
- Glycyrrhiza officinalis(Lemn dulce): contine substante similare cu hormonii corticoizi produsi de glandele suprarenale. Se foloeseste în tratamentul tusei, inflamatiilor, reumatismului, urolitiazei, ulcerului gastric si ca agent spasmolitic.
- Calendula officinalis (Gãlbenele) : sunt foarte eficiente în tratamentul bolilor ginecologice, bolilor pancreasului si ficatului, în cazul palpitatiilor inimii, astmului. Are calitati antimicotice si bacteriostatice.
- Trifolium pratense (Trifoi): se foloseste în tratamentul eczemelor, astm, în boli de plãmâni, rinichi, reumatism. De asemenea se foloseste în disfunctii ale sistemului limfatic, în menstruatii dureroase, în anexite. Contine substante asemãnãtoare hormonilor feminini si flavonoide care reduc radicalii liberi (efect antioxidant). -
Lamium album (Urzica moartã albã): are efect calmant. Se utilizeazã în cicluri menstruale neregulate, leucoree, ulcere, varice, edeme, inflamatii. Favorizeazã expectoratia si stimuleazã metabolismul.
- Alchemilla vulgaris (Cretisoarã): se foloseste în toate tipurile de afectiuni ginecologice, în inflamatii catarale ale intestinlui, în diabet, în hidropizie, în boli ale ficatului si rinichilor, în ulcere gastrice.
- Vaccinum myrtilus (Afinul): este folosit în special în diabet, colici intestinale. Are proprietãti antibacteriene si dezinfectante. Regleazã tensiunea arterialã, este tonic ocular.
- Sanguisorba officinalis (Sângele voinicului): are proprietãti antiseptice, antidiuretice si astringente. Opreste toate tipurile de sângerãri. Este eficient împotriva protozoarelor. Are un efect stimulator general asupra organismului. Gynex mai contine informatii din Fluorit (CaF 2 ) si Granatum Mg 3 Al 2 ((SiO 4 ) 3 ).

Recomandari:
- eficient in probleme ginecologice de naturã inflamatorie si hormonalã (sindromul premenstrual, tulburari ale ciclului menstrual, anexite, climax, infectii genitale)
- hipo si hiper tiroidism
- noduli mamari (asociat cu crema Cytovital)
- osteoporozele din climax (asociat cu Fytomineral)
- sterilitate femininã si masculinã, impotentã
- adjuvant in tratamentul sclerozei multiple
- reprimã senzatia de foame în sistemul nervos central, fiind eficient în curele de slabire
- pentru îmbunãtãtirea calitãtii pielii, unghiilor, pãrului

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1pânã la 3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã. Picaturile se dizolva cu putinã apã.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide. În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului. Dupã 3 sãptãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

KANGLI – reglare homonala

Kangli contine urmatoarele ingrediente:

Izoflavone 11% 136,4 mg, Vitamina C 30 mg, Vitamina E 10 mg, Celuloza microcristale 370 mg.

Izoflavonele sunt substante extrase din soia si au un rol benefic in protejarea sanatatii datorita urmatoarelor proprietati:

I. Previne si combate cancerul

1. Izoflavonele de soia pot inhiba dezvoltarea celulelor canceroase datorita mai multor enzime : enzime active aminoproteice (TDK) , enzime ribonucleice , enzime izomerice AND . De asemenea inhiba irigarea tumorilor si impiedica atat dezvoltarea dar si formarea lor.

2 Experientele clinice au demonstrat ca aparitia cancerului mamar depinde in mare masura de cantitatea de hormoni feminini, iar structura moleculara a izoflavonelor de soia este asemanatoare cu a hormonilor feminini, care se imbina cu acestea ducand la eliminarea excesului hormonal si la prevenirea cancerului

II. Previne si vindeca osteoporoza

Izoflavonele de soia pot creste densitatea tesuturilor osoase prin stimularea absorbtiei calciului (rezultatele sunt si mai bune daca tratamentul se face combinat cu Biocalciu TIANSHI) .

III. Combate ateroscleroza si previne bolile cardiovasculare

Experimentele au demonstrat ca izoflavonele de soia pot impiedica oxidarea colesterolului LDL si formarea hipercolesteromiei, inhiba aglutizarea trombocitelor ducand astfel la reducerea riscului imbolnavirilor cardiovasculare.

IV . Incetineste imbatranirea, infrumuseteaza

Dupa varsta de 40 de ani cantitatea de hormoni sexuali produsi de femeie scade ducand la stari de indispozitie, la perturbarea functiei sistemului nervos vegetativ, la probleme ale pielii si alte simptome ale imbatranirii. Pentru eliminarea fenomenelor de mai sus se folosesc adesea hormoni sintetici care dau rezultate multumitoare dar nu se aplica pe scara larga datorita efectelor secundare ale acestui tratament.

Pe cand izoflavonele de soia sunt un produs natural si sigur (oamenii consuma soia de 2000 de ani) si care in organism actioneaza precum hormonii sexuali feminini, compensand lipsa acestora cauzata de problemele fiziologice aparute odata cu inaintarea in varsta .

Izoflavonele de soia sunt un produs pur natural cu functie de reglare hormonala bivalenta, tratamentul cu izoflavone - incetineste imbatranirea, elimina starile de indispozitie si infrumuseteaza pielea , recomandandu-l ca un aliment de mare perspectiva pentru ingrijirea sanatatii femeilor.

KOROLEN

Korolen este un regenerant cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, psihotronicã, cristaloterapie si biorezonantã. Armonizeazã meridianul inimii, centrul celor trei focare si meridianul guvernator.

Acest traiect central influienteazã întreg organismul si functiile sale ca un fel de supraveghetor general. Korolen este unul dintre cele mai puternice preparate care dominã întreaga pentagramã si se gãseste în vârful ei la fel ca un rege al regenerãrii. Are influentã mai ales asupra creierului. De asemenea influenteazã vasele de sânge si sângele care este lichidul vital al organismului nostru. Pentru ca toate organele sã functioneze corect, este necesar si creierul sã functioneze perfect deoarece el controleazã si regleazã toate procesele din organismul uman. Organele care produc energie sunt dependente de creier.

O deficientã a acestei energii cauzeazã oboseala cronicã si slabeste imunitatea. Existã dovezi cã sistemul imunitar este coordonat direct de creier. Principalii factori care perturbã functia sa de coordonare sunt stressul, radiatiile, dar si diferite microorganisme (exemplu toxoplasmoza). Imunitatea noastrã depinde de hormonul timozina produs de timus. Acest hormon regleazã celulele T protectoare (limfocitele).

Dacã producerea lui este insuficientã organismul nu poate lupta adecvat împotriva infectiilor. Se estimeazã cã aproximativ 96% din populatie are un timus care nu functioneazã corect datoritã factorilor genetici si ereditari. Noi cercetãri în domeniul gerontologiei au demonstrat efectul de reîntinerire al melatoninei. Dupã cum afirmã oamenii de stiintã, la bãtrânete organismul slãbeste deoarece functia hipofizei si epifizei scade, iar melatonina actioneazã asupra tuturor hormonilor asigurând stabilitatea tuturor functiilor vitale.

Korolen contine un complex special de uleiuri eterice care frâneazã procesele de distrugere celularã, stimuleazã formarea globulelor în sânge, normalizeazã functionarea hormonilor si functionarea optimã a creierului, a metabolismului, ameliorând siptomele dementei senile. Utilizarea Korolenului din punct de vedere psihic: Problemele circulatorii, ale inimii si /sau intestinului subtire pot produce urmãtoarele simptome psihice: comportament isteric, bunã dispozitie exageratã, râs zgomotos fãrã motiv, senzatie de nesigurantã, labilitate emotionalã, incapacitate de memorare si de comunicare, probleme de vorbire, insomnie, teama de temperaturi ridicate, repulsie fatã de oamenii vorbãreti etc.

Aparitia frecventã a acestor manifestãri influenteazã negativ activitatea cardiacã si a intestinului subtire. Prin utilizarea preventivã sau în cure de tratament a Korolenului, atât amintitele afectiuni fizice cât si cele emotionale pot fi tratate cu succes. Recomandãm utilizarea în combinatie cu crema Ruticelit.

Compozitie:

- Ginkgo Biloba : extractul contine peste 40 de principii active,în special flavonoide,care au proprietãti benefice asupra circulatiei sanguine,a aportului de oxigen si glucozã la nivelul creierului si extremitãtilor. Literatura stiintificã sustine efectul benefic al extractului în neurologice si afectiuni vasculare periferice.
- Tabebuia impetiginosa (Lapacho): este un vechi leac indian folosit în tratamentul cancerului, leucemiei si altor boli oncologice. Este folosit în disfunctii ale ficatului, anemie, imunitate scãzutã si disfunctii ale sistemului endocrin.
- Hipericum perforatum (Sunãtoarea): este eficientã în boli neurologice, insomnie, migrene, depresii, ulcere gastrice, meteorism, boli ale ficatului si ale vezicii biliare, HIV. Are proprietãti antiinflamatorii, antivirale, antimicrobiene si regenereazã tesuturile.
- Aesculus hippocastanum (Castanul sãlbatic): mãreste elasticitatea si rezistenta vaselor de sânge, stimuleazã glandele suprarenale. Se utilizeazã în tratarea hemoroizilor, ulcerelor varicoase, migrenelor, arterosclerozei, în boli ale circulatiei periferice.
- Echinops sphaerocephalus ( Rostogolul): contine un alcaloid netoxic, echinopsina, care regleazã functionarea sistemului nervos parasimpatic. Îmbunãtãteste memoria, auzul si vãzul. Restabileste functia nervilor si centrilor nervosi din creier. Utilizat în paralizii, nevralgii, inflamatii si traumatisme ale mãduvei spinãrii si ca agent cardiotonic.
- Menyanthes trifoliata (Trifoistea): contine iod, fier si mangan. Se utilizeazã în disfunctii ale ficatului, vezicii biliare si în producerea sângelui, în dureri de cap, reumatism, febrã, nevralgia nervului trigemen, gastritã si stãri de extenuare generalã.
- Sanguisorba officinalis (Sângele voinicului) : este utilizat ca agent antipiretic si în hemostazã. Are proprietãti antiinflamatorii si antibacteriene. Este agent anti-protozoare. Se foloseste în boli de plãmâni, activeazã centrii vitali.
- Lavandula officinalis (Levãntica): contine anticianogeni care protejeazã celulele împotriva transformãrilor maligne, scade presiunea sângelui si are proprietãti antibiotice. Se foloseste în boli neurologice si gastrointestinale, în febra fânului. Stimuleazã producerea enzimelor în pancreas.
- Medicago sativa (Lucerna) : contine potasiu, fosfor, fier, calciu, beta-caroten, vitaminele B1, B2, K, C, D si este foarte alcalinã. Întãreste organismul în general. Se foloseste în anemie, reumatism si edeme. Are un efect pozitiv asupra glandei tiroide, hipofizei, rinichilor si splinei.
- Vaccinum vitis idaea (Merisorul) : are proprietãti dezinfectante, contine vitamina C. Se utilizeazã în inflamatii, boli urologice, hematologie, boli ale aparatului locomotor, diabet. Eliminã sãrurile din organism si în special acidul uric.
- Quercus robur (Stejarul) : are proprietãti antibiotice si de detoxifire. Este folosit în diaree, inflamatii ale gingiilor, cãilor respiratorii superioare si ale gâtului. Previne rãspândirea infectiilor din tractul intestinal si din regiunea uro-genitalã.
- Carum carvi (Chimionul sãlbatic) : eliminã efectele solaminei, are efect bacteriostatic si efect antiparazitar. Se foloseste în relaxarea spasmelor musculare, meteorism si stimuleazã glandele endocrine si intestinale.
- Anethum graveolens (Mãrarul) : activeazã circulatia . Se foloseste în angina pectoralã, prevenirea bolilor cardiace ischemice, dupã infarctul miocardic. Are proprietãti spasmolitice, diuretice si dezinfectante în tractul urinar. Distruge parazitii intestinali.
- Zingiber officinale (Ghimbir): stimuleazã sistemul circulator, creste returul periferic al sângelui, scade meteorismul si colicile, stimuleazã transpiratia, scade nivelul colesterolului sanguin, previne bolile miscãrii. Se foloseste în stãri de extenuare generalã, lipsã de energie. Stimuleazã plãmânii în timpul infectiilor.
- Viola tricolor (Trei frati pãtati): se utilizeazã în alergii, reumatism, boli arteriale si ale pielii. Ajutã revenirea sângelui de la periferie si favorizeazã depunerea calciului în oase. Reduce sângerãrile în tesuturi si are proprietãti anti-edematoase. Accelereazã eliminarea toxinelor din organism.
- Cyanus Segetum (Neghina): este un diuretic. Are un efect pozitiv asupra sistemului limfatic si asupra metabolismului.
- Allium sativum (Usturoi) : contine seleniu, germaniu care au proprietãti anticancerigene si antimicotice. Actioneazã ca un antibiotic si se foloseste în imunitate scãzutã, diabet, boli cardiovasculare si oncologice. Are un puternic efect antitoxic si depurativ. Scade colesterolul sanguin si mãreste elasticitatea vaselor de sânge.

Korolen mai contine informatii din Chihlimbar, Aur (Au), Cristale (SiO2 ), etc .

Utilizarea Korolenului din punct de vedere psihic:

Problemele circulatorii, ale inimii si (sau) intestinului subtire pot produce urmãtoarele simptome psihice: comportament isteric, bunã dispozitie exageratã, râs zgomotos fãrã motiv, senzatie de nesigurantã, labilitate emotionalã, incapacitate de memorare si de comunicare, probleme de vorbire, insomnie, teama de temperaturi ridicate, repulsie fatã de oamenii vorbãreti etc. Aparitia frecventã a acestor manifestãri influenteazã negativ activitatea cardiacã si a intestinului subtire.

Prin utilizarea preventivã sau în cure de tratament a Korolenului, atât amintitele afectiuni fizice cât si cele emotionale pot fi tratate cu succes. Recomandãm utilizarea în combinatie cu crema Ruticelit.

Recomandãri:

- îmbunãtãteste circulatia sanguinicã la nivelul creierului - tulburãri nervoase, kinetozã, epilepsie
- combate oboseala si epuizarea, surmenajul psihic, insomniile
- tulburãri ale circulatiei periferice - în bolile de sânge (leucemii), apoplexie, infarct miocardic, arterosclerozã
- stimulator al sistemului imunitar si hormonal, al mãduvei osoase, a CNS-ului
- stimulator al sistemului imunitar în cazul bolilor oncologice, HIV, toxoplasmozã -
intârzie procesele degenerative ale îmbãtrânirii
- hipocolesterolemiant

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1-3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã. Picaturile se dizolva cu putinã apã.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide. În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului. Dupã 3 sãptãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

BALSAMIO

Caracreristici:
este o pasta bioinformationala, recomandata in tratamente homeopatice

Continut: 100 ml

Utilizare:

Are efect racoritor si astringent, actioneaza asupra meridianului intestinului subtire, tendoanelor si muschilor, splinei, ficatului, armonizeaza legaturile yin si yang. Contine extracte de plante exotice (din padurile Amazoniene) cu efect antioxidant si antitumoral. Are efect de protectie de lunga durata asupra cavitatii bucale.

Compozitie :

- Lavandula officinalis (Levantica): contine anticianogeni care protejeaza celulele impotriva transformarilor maligne, scade presiunea sangelui si are proprietati antibiotice. Se foloseste in boli neurologice si gastro-ntestinale, in febra fanului. Stimuleaza producerea enzimelor in pancreas
- Simphytum officinale (Tataneasa): are actiune antiinflamatoare si cicatrizanta
- Sanguisorba officinalis (Sangele voinicului): se utilizeaza ca agent antipiretic, in boli de plamani, sangerari si diaree. Are proprietati antimicrobiene si antibacteriene si este eficient impotriva protozoarelor
- Potentila erecta (Cinci degete): este indicata in inflamatii ale stomacului, intestinului subtire, in diaree si sangerari interne. Stimuleaza activitatea ficatului, actioneaza antibacterian si antivirotic - Polygonum bistora (Troscot): se foloseste ca diuretic, astringent, antidiareic, hemostatic si cicatrizant al ranilor. Datorita silisiului coloidal din compozitie se recomanda in afectiunile cailor respiratorii.

BALSAMIO mai contine: Lariosma ovata, Uncaria tomentosa, Tabebuia impegtiginosa, apa minerala, silisiu coloidal anhidric, sulfati de sodiu naturali, lecitina, tocopherol.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

BALNEOL

Caracteristica:
preparat bioinformational cu humati pentru baie

Continut: 100 ml

Utilizare:

Balneol este un produs aromatizat pentru baie, cu un continut mare de substante humice si un amestec selectionat de uleiuri eterice. Facandu-si efectul incepand de la nivelul pielii si prin plamani (prin inhalare) substantele active ajung in sange, armonizind organele, contribuind astfel la regenerarea in totalitate a organismului. Baia cu humati si uleiuri eterice detoxifica organismul, stimuleaza circulatia sangelui, mobilizeaza sistemul imunitar si ajuta la oxigenarea celulei (actionand ca antioxidant). Are un puternic efect antistress.

Nu produce spuma si este superconcentrat (110 ml Balneol corespunde la cel putin 400 ml din orice alt produs balnear). Armonizeaza meridianele vezicii urinare, rinichilor, splinei, trei focare, intestinului gros si subtire, atenuand astfel problemele de sanatate care apar din cauza lipsei de armonie energetica ale acestor meridiane.

Balenol actioneaza pe doua cai : prin piele si prin plamani. Componentele aromoterapeutice ajung in fluxul sanguin care transporta informatiile in toate partile corpului armonizand organismul atat prin intermediul zonelor reflexogene cat si prin meridiane. Uleiurile din compozitie formeaza, dupa baie, o pelicula subtire pe toata suprafata pielii, asigurand astfel oxigenarea ei, cu efect de regenerare si de calmare a durerilor.

Baia cu Balneol are efectele maxime seara sau dimineata, cand Ph-ul pielii este alcalin. Pe langa tratamentul balnear, aceste bai au efecte antioxidante (elimina radicalii liberi), antivirale, de calmare a sistemului nervos, de relaxare a sistemului muscular, asigurandu-se concomitent si sedinte de aromoterapie.

Prin combinatia celor doua efecte (balnear si aromoterapeutic) se obtin rezultate spectaculoase in detoxifierea organismului, intarirea sistemului imunitar si circulator, optimizarea functionarii organismului la nivel celular si nervos. Racoreste si improspateaza pielea, reda energia, vitalitatea si prospetimea organismului.

Compozitie:

Humat de potasiu, Camfor, Juniperus communis (Ienupar), Litsea cubeba, Thuya occidentalis (Tuia), Styrax benzoin, Citrus grandis, Laurus nobilis (Dafin), uleiuri hidrogenate din plante medicinale, apa.

Recomandari :

- regenerarea articulatiilor, in reumatism, artroze, afectiuni ale sistemului locomotor
- astm sau bronsita
- eficient in dureri musculare, crampe, intinderi si entorse
- eficientizeaza functionarea sistemului limfatic
- afectiuni la nivelul pielii: eczeme, herpes, psoriazis, inflamatii, hematoamele dupa interventii chirurgicale

Mod de utilizare :

- 1-2 bai pe saptamana, utilizand ½ capac de Balneol la o cada plina cu apa calda. Durata maxima a unei bai este de 15-20 minute.
- bai locale (pentru maini sau picioare) : 4-5 picaturi la un licghean de apa calda.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

AUDIRON

Caracteristica :

preparat din plante medicinale;Continut: 25 ml

Utilizare:

Audiron este un produs obtinut dupa informatiile cele mai noi ale fitoterapiei, psihotronicii, cristaloterapiei si a biorezonantei. Audiron are puternice calitati antiinflamatorii, antibacteriene si antivirale. Aceasta combinatie armonizeaza meridianul plamanului, trei focare si a intestinului gros. In aplicatii externe, se poate utiliza in combinatie cu alte produse din gama Energy, in cazuri de infectii virale (herpes), micoze, hemoroizi, eczeme, etc.

Compozitie:

- Plantago lanceolata (Patlagina lanceolata): se utilizeaza in boli ale ficatului, hepatita, litiaza biliara, constipatie, bronsita cronica. Contine germaniu care are proprietati antimicotice si antitumorale
- Sanguisorba officinalis (Sangele voinicului): se utilizeaza ca agent antipiretic, in boli de plamani, sangerari si diaree. Are proprietati antimicrobiene si antibacteriene si este eficient impotriva protozoarelor
- Tropacolum majus (Caltunasi): contine un antibiotic natural care, chiar si in cele mai scazute concentratii actioneaza asupra a 46 de specii de Stafilococus bacterium ca si asupra Proteus vulgaris, Escherichia, coli, salmonela si altele
- Eupatorium cannabinum (Canepa codrului): este o planta deosebit de eficienta in tratamentul gripei si al virozei. Provoaca transpiratie. A fost larg utilizata de catre primii locuitori ai continentului american in tratarea unei boli grave, similare gripei
- Geranium robertianum (Muscata) : se aplica in cazurile de hematurie, inflamatii ale intestinelor, urolitiaza, boli renale, inflamatii ale nervilor, edeme, eczeme, sterilitate
- Aesculus hippocastanum (Castanul salbatic) : mareste elasticitatea si rezistenta vaselor de snge, stimuleaza glandele suprarenale. Se utilizeaza in tratarea hemoroizilor, ulcerelor varicoase, migrenelor, arterosclerozei, in boli ale circulatiei periferice
- Simphytum officinale (Tataneasa) : are actiune antiinflamatorie si cicatrizanta- Otet de mere : ajuta la detoxfierea organismului, echilibrarea metabolismului. Bioflavonoidele pe care le contine au un puternic efect antioxidant
- Vitamina E : antioxidant cu un rol important in metabolismul proteinelor, accelereaza regenerarea celulelor, are o influenta benefica asupra sistemului nervos si este un bun vasodilatator
- Mir: se caracterizeaza prin efectul antiseptic, astringent si antiinflamator
- Rasina: se foloseste intr-o serie de boli infectioase. Scade febra, stimuleaza functia timusului - Oxidul de siliciu (SiO): influenteaza pozitiv psihicul si activitatea hipofizei
- Malachit (CuCl(OH): antiinflamator, analgezic si atimicrobian

Recomandari:

- inflamatii ale urechilor, tulburari de auz, acufene, otita
- herpes, afte bucale
- micoze, eczeme suprainfectate
- dureri de gat, afectiuni respiratorii
- hemoroizi
- sinuzita

Mod de utilizare:

Se utilizeaza extern:
- In cazul afectiunilor urechii: local 1-2 picaturi de 2 ori/ zi, direct in urechi
- Herpes, afte, micoze: local, direct pe tesutul afectat 1-2 picaturi de 3-5 ori/ zi
- Dureri de gat: 1-2 picaturi direct in locul inflamat, de 3-5 ori/ zi sau gargara cu solutie diluata de Audiron
- Afectiuni ale mucoasei nazale: 10 picaturi de Audiron diluate in 25 ml ser fiziologic. Din aceasta dilutie se utilizeza 1-2 picaturi de 2-3 ori/ zi
- Hemoroizi: direct pe tesutul afectat, 2-3 picaturi de 3-4 ori/ zi
- Sinuzita : 10 picaturi in cca. 500 ml de ceai de musetel sau galbenele cu care se fac inhalatii de 2 ori/ zi.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

ARTRIN

Caracteristica: crema bioinformationala

Continut: 50 ml

Utilizare:

Se poate utiliza in dureri si stari inflamatorii ale articulatiilor, muschilor, tendoanelor, in caz de reumatism, dureri ale coloanei vertebrale si ale musculaturii gatului, tulburari ale sistemului limfatic. Este foarte eficient in raceli, stari de oboseala, insuficienta circulatiei periferice si dificultati de mobilitate. Se utilizeaza in caz de guta, migrene, dureri lombare, dentare si paralizii. Este remarcabil in balonari, dureri de stomac, diaree, probleme ale splinei si alte dificultati digestive. Se recomanda pentru regenerarea oaselor in urma unor fracturi, contuzii si inflamatii ale muschilor, tendoanelor si nervilor. Se aplica in locurile cu probleme, in zona rinichilor, vezicii urinare, prostatei sau in orice alta zona inflamata. Este o cremã bioinformationalã cu spectru regenerator care contine un complex echilibrat de plante si o mare cantitate de apã termalã din izvorul Podhajska. Ea influenteazã în primul rând meridianul splinei, ficatului, vezicii urinare si al rinichilor meridianul celor trei focare, stomacului, meridianul guvernor, meridianul central, meridianele conceptiei, intestinului gros si intestinului subtire, tendo-muscular.

Artrin contine si liposome, cu o mare concentratie de turbã. Cercetãrile au confirmat cã turba are efecte antiinflamatorii si anti-neoplazice. Liposomele sunt capabile sã penetreze pielea pânã în straturile sale cele mai adânci, purtând totodatã cu ele extrasele benefice din turbã, cunoscutã ca fiind un excelent preparat pentru tratarea afectiunilor locomotorii. Conform analizelor de laborator, Artrin contine un înalt procentaj de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, sulf, magneziu, litiu, mangan, silicon. Parfumul sãu are si el un rol regenerator. De exemplu, uleiul de camfor stimuleazã sistemul digestiv, circulatia sanguinã si inima. El are efecte linistitoare si este folosit pe lângã altele si la tratamentul reumatismului. De asemenea crema mai contine ulei de arahide.

Potrivit celor spuse de binecunoscutul vindecãtor Edgar Cayce acest ulei este o substantã excelentã folositã la hrãnirea pielii, a muschilor, nervilor si este foarte folositoare în cazuri de artritã. Artrin contine un complex special de rãsini, care au efecte analgezice, antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale, antimicrobiene si faciliteazã circulatia sângelui. Artrin contine de asemenea substante active din Zingiber officinale.

La Universitatea Odense din Danemarca s-a descoperit cã substantele active din aceastã plantã controleazã douã enzime responsabile de inflamatiile cauzatoare de dureri celor suferinzi de artritã. Prin blocarea sintezei de prostagladinã aceste substante se comportã la fel ca aspirina, împiedicând astfel inflamatiile si durerea (Korolen contine deasemenea un volum suficient de Zingiber officinale).

Recomandãm acelora care suferã de stãri neplãcute în timpul cãlãtoriilor (asa numita kinetozã) sã încerce o combinatie de Korolen si Artrin.

În cazuri de afectiuni ale rinichilor, vezicii urinare si ale prostatei, precum si in afectiuni inflamatorii crema se aplicã în combinatie cu Renol.

Compozitie :

- Aesculus hippocastanum (Castanul sãlbatic) : mãreste elasticitatea si rezistenta vaselor de sânge, stimuleazã glandele suprarenale. Se utilizeazã în tratarea hemoroizilor, ulcerelor varicoase, migrenelor, arterosclerozei, în boli ale circulatiei periferice.
- Meliotus officinalis (Sulfinã): are oactiune diureticã, de crestere a debitului venos si limfatic, antiinfamatoare, antispasticã, anticuagulantã
- Symfitum officinale (Tãtãneasã): este utilizatã datoritã calitãtilor antiinflamatore si cicatrizante - Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) : substantele active din plante dizolvã secretiile si stimuleazã expectoratia. Se foloseste în ulcere gastrice, gutã, reumatism. Este un bun antiinflamator ca si gluco-corticoizii. - Tropaeolum majus (Cãltunasi): contine un antibiotic natural care, chiar si în cele mai scãzute concentratii, actioneazã asupra a 46 de specii de Stafilococus bacterium ca si asupra lui Proteus vulgaris, Escherichia, Coli, Salmonela si alte tipuri de bacterii.
- Arnica montana (Arnica): actiune antiinflamatoare, analgezicã, antisepticã, cicatrizantã.
- Zingiber officinale (Ghimbir): stimuleazã sistemul circulator, creste returul periferic al sângelui, scade meteorismul si colicile, stimuleazã transpiratia, scade nivelul colesterolului sanguin, previne bolile miscãrii. Se foloseste în stãri de extenuare generalã, lipsã de energie.- Linaria vulgaris (Linaritã): actiune sudorificã, depurativã, diureticã si laxativã. Se foloseste în afectiunile hemoroidale, splinei, ficatului si inlamatiile intestinului gros.
- Filipendula ulmaria (Cretuscã ): Britis Herbal Compendium mentioneazã actiunea puternic antiinflamatoare, stomahicã, astrigentã, diureticã a acestei plante si recomandatã ca un bun adjuvant în tratamentul reumatismului articular.
- Acorus calamus(Obigeanã ) uleiul din aceastã specie are proprietãti carcinogenice. Contine vitamina B1 si C, taninuri, mucilagii, sãruri minerale.
- Conyza canadensis (Bãtrânis): se utilizeazã în sângerãri interne, gutã, în inflamatii ale vezicii urinare si infectii ale rinichilor, în eczeme, reumatism, rãceli, boli ale prostatei precum si în caz de cancer.

Artrin mai contine - extract de: Trigonella foenumgraecum, Solidago virgaurea, Laurus nobilis, Robinia pseudocacacia, Vitamina E, lipozomi, ulei rozmarin, ulei pimenta acris, tuia arahide, eucalip, camfor, lavandã, cimbrisor, scortisoarã, care se regasesc si în parfumul cremei, apã termalã.

Recomandãri :

- inflamatii, reumatism, degenerarea încheieturilor
- artritã, poliartritã (asociat în combinatii cu Renol, Gynex si Korolen)
- gutã ( asociat cu Renol)
- dureri ale muschilor din zona coloanei vertebrale, cervicale
- frisoane cauzate de insuficientã circulatorie in extremitãti
- toate afectiunile locomotorii - afectiuni ale sistemului limfatic (asociat cu Vironal)

Modul de utilizare:

Se aplicã local, în zonele cu probleme, pe pielea umezitã în prealabil, de 2-3 ori pe zi. Se poate utiliza direct pe organele bolnave, pe zonele reflexogene corespunzãtoare (de pe mâini, tãlpi sau fatã) sau pe traseul meridianului organelor bolnave.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni