bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

SPIRON

Caracteristica: spray cu uleiuri eterice

Continut: 50 ml

Utilizare:

Contine o combinatie armonizata din cele mai pure uleiuri eterice si bioinformationale, obtinute conform ultimelor cunostinte din domeniul aromoterapiei, fitoterapiei si biorezonantei. Prin inspiratie, substantele aromatice ajung foarte repede in circuitul sanguine si ajuta la reglarea diferitelor functii in organism.

Influenteaza pozitiv mai ales meridianele plamanilor, inimii, intestinului gros, stomacului, iar intr-o masura mai redusa si celelalte meridiane.Se recomanda utilizarea lui in cazul durerilor de cap, depresiilor, neurasteniilor, epuizarilor nervoase, bolilor infectioase ale plamanilor sau gripelor.

Poate fi utilizat totodata pentru dezinfectarea diferitelor obiecte si a aerului din spatii inchise. De asemenea actioneaza asupra sistemului nervos central, tonificand si linistind organismul.

Compozitie : Ulei de Lamaie, ulei de Eucalipt, ulei de Camfor, ulei de Lavanda, ulei de Menta, ulei de Mir, ulei din Lemn de Santal, ulei de Tuia, ulei de Molid norvegian, ulei de balsam de menta.

Recomandari:

- migrene, depresii, neurastenii, epuizari nervoase
- astm, tuse tabagica
- dezinfectarea ranilor superficiale
- inducerea unui somn linistit
- improspatarea si dezinfectarea aerului in spatiile inchise

Mod de utlizare:

In timpul crizelor de astm sau migrena se pulverizeaza pe o batista si se fac inhalatii sau, se agita flaconul si se pulverizeaza, 2-3 jeturi scurte/ zi in aerul incaperii, preventiv, seara inainte de culcare.
Pentru dezinfectarea ranilor se pulverizeaza direct pe suprafata de tratat.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

STIMARAL – Supliment la Pentagrama Energy

Caracteristica: sirop bioinformational

Continut: 30 mlUtilizare:

Este recomandat pentru toti cei care sufera de un deficit de energie.Acest preparat cu efect tonifiant adaptogen stimuleaza fara cofeina si armonizeaza organismul. Contine un complex biologic activ care mareste rezistenta organismului, randamentul fizic si spiritual, elimina oboseala si reda energia.

Este recomandat pentru tonifierea organismului, linistirea lui, pentru o mai buna concentrare si o mai buna activitate a creierului si atenuarea problemelor legate de imbatrinire. Este indicat in situatii cand este necesar un randament fizic si psihic maxim. Accelereaza gandirea, intareste memoria si auzul.

Actioneaza ca un afrodisiac usor in impotenta sexuala de cauza psihogena. Stimaral este un preparat cu efect ionizant, adaptogen si de armonizare. Acest produs estrem de concentrat contine substante din plante medicinale si mineral. Stimaral armonizeaza in primul rand traseele energetice de comanda, ficatul, splina, in al doilea rand bila, inima, plamanii si prin aceasta influenteaza problemele care decurg din functionarea insuficienta a acestor organe.

Este astfel elaborat, incat elementele individuale din plante si cele bioinformationale sa completeze sinergic paleta excelenta a aefectului de armonizare. Un avantaj extraordinar este ca nu contine cofeina, nu da dependenta si totusi are un efect stimulativ cu 40-60 % mai mare dacat preparatele pe baza de cofeina. Prin analize de laborator s-a stabilit ca Stimaral are un continut mare de potasiu, calciu, fosfor, magneziu, sulf, sodiu, siliciu, mangan, zinc. Componenta principala este radacina de aur care creste in zona muntilor Vysoke Tatry, Krkonos, Carpati si in Extremul Orient.

Denumirea de radacina de aur i se trage de la culegatori din cauza aspectului sau, dar ultimele cercetari ale fitoterapiei au aratat ca, pe buna dreptate, aceasta planta este valoroasa ca aurul. La noi este protejata prin lege. Prin efectele sale este cu totul fara concurenta, depasind ginsengul si guarana. Radacina de aur contine o cantitate mare de acizi organici. De exemplu, mentionam acidul succinic, care are efect de intineririe a celulei. In continuare mentionam o alta componenta importanta: flavonoidele, care au un puternic efect antioxidant si substantele steroide (ca de exemplu betasitosterol).

In lume s-au efectuat multe teste cu rezultat nedaunator pe animale de laborator si pe voluntari pentru a se determina efectul substantelor din planta. Monografia cea mai vasta al carei autor este A.S. Saratnikova, prezinta rezultate foarte convingatoare. S-a dovedit ca radacina de aur a crescut randamentul cu 6 % in cazul alergatorilor pe trasee de lungimi mari, marind atat forta musculara cat si durata ei. Foarte important este faptul ca extractului nu i s-a stabilit o toxicitate, ci dimpotriva, s-a dovedit capacitatea acestuia de a reduce hepatotoxicitatea unor substante daunatoare.

Extractul are o influenta sporita in ceea ce priveste protectia si regenerarea functiei ficatului cu efect antioxidant fata de substantele care produc methemoglobinemie, azotit de sodiu, aniline si stricnine. In cadrul experimentelor s-a stabilit si un pronuntat efect antistres. Reduce nivelul acidului lactic din muschi, mentine mai mare nivelul fosfolipidelor in ficat si muschi si al zaharinei in sange.

In cadrul experimentelor s-a stabilit influenta asupra anesteziei-extractul a scurtat timpul de somn in functie de dozare, cu 22-54%. Nu putem omite nici influenta asupra nivelului zaharidelor. La animale s-a remarcat ca pozitiv in situatia de hipoglicemie insulinica grava (IU.1/kg) si acest lucru la doza de 1 ml extract la 1 kg de greutate. Printre alte rezultate trebuie sa mentionam influenta protectoare asupra stomacului, asupra cresterii capacitatii de munca prin oxidare in creier si efectul afrodisiac.

Din studiile clinice a rezultat ca extractul are o influenta terapeutica accentuata in cazul asteniilor si a Parkinsonului, scade nivelul dopaminei in creier. In cazul neurasteniilor s-a imbunatatit la 80% pacienti somnul, memoria, perceptia, viabilitatea. Dupa o terapie de 14 zile, la pacientii cu alterare moderata a auzului s-a stabilit pe baza de investigatie fonica, o imbunatatire remarcabila. De asemenea, s-a stabilit influenta pozitiva asupra modelarii memoriei.

In Stimaral acest efect este intensificat si de alte substante aflate in compozitie.

Compozitie :

- Sedum roseum (Radacina de aur): creste rezistenta si adaptabilitatea organismului la conditii extreme. Protejeaza ficatul, imbunatateste memoria. Nu creaza dependenta si nu contine cofeina.

- Aralia mandshurica: stimuleaza si tonifiaza CNS, are efect anabolic, mareste rexistenta, imunitatea, forta fizica, capacitatea vitala a plamanilor. Inlatura oboseala, depresia, scade colesterolul si tensiunea, protejeaza organismul impotriva unor influente chimice. Faciliteaza trezirea din mahmureala dupa un consum marit de alcool.

- Leuzea carthamoides: are efect anabolic, protejeza ficatul, tonifica organismul, stimuleaza arderea grasimilro, memoria, oxigenarea creierului. Scade nivelul zaharului din sange, creste nivelul de glicogen din inima, ficat si muschi.

- Scisandra chinenis: contine acid citric, de mere si din vin, franeaza evolutia arteresclerozei, accelereaza metabolismul grasimilor, creste rezistenta organismului, protejeaza stomacul si regenereaza ficatul. Indeparteaza oboseala, este mai puternica decat cola, nu are efecte adverse. Sporeste vizibilitatea pe timp de noapte si sensibilitatea pentru culoarea rosie.

- Scutellaria baicalensis (Gura lupului): are un efect protector asupra ficatului. Se utilizeaza in tratamentul inflamatiilor, afectiunilor bilei, favorizeaza expectoratia, scade febra si opreste sangerarile. Are un puternic efect antialergic si actioneaza asupra unui spectru larg de microbi (de exemplu: Staphylococcu-saureus, Streptococcus pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Neisseria meningitidis, etc)

- Cinnamonum zeylanicum (Arbore de scortisoara Ceylon): are efect antibacterian, antimicrobian, afrosidiac si tonfiant. Se utilizeaza in probleme ale pancreasului, splinei, rinichilor si ale vezicii urinare, reduce balonarile si imbunatateste metabolismul.

- Ginkgo biloba: contine flavonoide cu efect antioxidant. Imbunatateste memoria si circulatia periferica. Reduce manifestarile de senilitate si are o influenta faoarte buna asupra activitatii de regenerare a creierului.

- Artemisia pontica: are o buna influenta asupra circulatiei sangelui, asupra ficatului, bilei si a intregului tub digestiv. Detoxifica si tonifica organismul. Influenteaza favorabil activitatea sistemului limfatic si se utilizeaza in alergii.

- Foeniculum vulgare (Fenicul): contine fitohormoni; se utilizeaza in probleme ale pancreasului, inflamatii ale stomacului si aintestinului subtire, dar si in caz de constipatie. Reduce balonarile si are un efect binefacator asupra intregului organism.

- Acorus calamus (Obligeana): are un efect afrodisiac, imbunatateste degestia, reduce febra si nivelul zaharului din sange. Imbunatateste memoria, convalescenta dupa boli grave (inclusiv oncologice) si are efect pozitiv asupra plamanilor si a psihicului.

- Origanum vulgare (Oregano): se caracterizeaza prin efecte puternic antispastice, imbunatateste circulatia periferica, intensifica contractiile inimii. Se utilizeaza in unele dureri de cap, afectiuni ale pancreasului, inimii, bilei, ficatului si in epilepsie. Imbunatateste dispozitia si indeparteaza depresiile.

In compozitia Stimaralului se regasesc si cristalele, minerale ca antimoniul, azuritul, galenitul, etc.

Utilizarea Stimaralului din punct de vedere psihic :

Preparatul Stimaral actioneaza favorabil in caz de sensibilitate crescuta la zgomote, lumina, mirosuri si gusturi puternice, stari impulsive, irazscibilitate, stari de ras continuu, tristete, isterie, lipsa de concentrare, incapacitate de a invata, memora, nerabdare sau hiperactivitate.

Recomandari :

- protejeaza organismul impotriva stresului si ajuta la stimularea imunitatii
- stimuleaza puterea de concentrare si memorare in perioadele de activitate intelectuala intensa
- creste capacitatea de efort fizic
- imbunatateste reflezele si capacitatea de comunicare
- adjuvant in neurastenie, astenie, nevroze, depresii
- boala Parkinson (asociat cu Korolen)
- scleroza multipla (asociat cu Gynex)
- epilepsie (asociat cu Korolen)
- forme usoare de diabet (in combinatie cu Regalen)
- protector bun in arteroscleroza (asociat cu Korolen)- are un efect afrodisiac usor in cazul impotentei sexuale din cauze psihice
- revitalizeaza intregul organism, incetinind procesul de imbatranire

Mod de administrare:

Inainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox.de 21 ori).

Astfel se dinamizeaza componentele informationale, iar eficienta preparatului este mai mare. Luam intre 3-9 picaturi de 1-3 ori/zi, cu jumatate de ora inainte sau dupa masa. Picaturile se dizolva cu putina apa. Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare marim aportul de lichide.

Ultima doza o luam cu minimum 4 ore inainte de culcare.

In cazul bolilor cronice grave, recomandam de la inceput o doza mai scazuta si consultarea in prealabil a medicului. In situatia cazurilor dificile sau in tratamentul cu sedative, recomandam de la inceput doze mai mici si o consultare initiala a medicului. (ar putea prelungi efectul sedativ).

Dupa 3 saptamani de utilizare se face pauza o saptamana.
Preparatul nu contine cofeina si nu induce dependenta.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

PROBIOSAN

Compozitie:

Extract de alge (Chlorella pyrenedoisa), imbogatit cu inulina si substante active probiotice (bacteriile Lactobacillus acidophilus si Enterococcus faecium).

Efecte si recomandari:

- Chlorella pyrenedoisa contine vitaminele B, C si E in forma lor naturala, minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc), microelemente, aminoacizi, fibre si clorofila. Acizii nucleici din compozitia ei (ARN si ADN) au rol esential in sinteza proteinelor deci in regenerarea celulelor organismului. Stimuleaza functionarea sistemului imunitar, contribuie in mare masura la neutralizarea radicalilor liberi, reduce nivelul colesterolului si a trigliceridelor, imbunatateste functiile tractului intestinal.

- Inulina: este un polizaharid al fructozei care se gaseste in rizomul unor plante (papadie, salcam, afin, cicoare, musetel). Asigura transportul substantelor active si nutrientilor la nivel intestinal, „pregateste terenul” pentru complexul de substante probiotice. Previne infectiile intestinale, intareste sistemul imunitar, ajuta la metabolizarea zaharului, ofera protectie sistemului digestiv impotriva afectiunilor tumorale, imbunatateste absorbtia calciului. Probiosan tinteste sistemul digestiv si prin compozitia sa ofera o regenerare eficienta a acestuia, reface flora intestinala degradata ca urmare a tratamentelor cu antibiotice, steroizi sau anticonceptionale hormonale.

Ajuta la absorbtia intestinala a nutrientilor si regleaza tranzitul intestinal. Reduce infectiile intestinale si afectiunile patogene datorate bacteriilor cauzatoare de constipatii sau diaree. Are un puternic efect detoxifiant si este eficient ca adjuvant in tratarea diferitelor alergii.

Mod de administrare Probiosan:

Cate 1-3 capsule/ zi (nu depasiti doza recomandata).
Produsul nu se recomanda copiilor sub 3 ani.

Nu lasati la indemana copiilor.

Suplimentele nutritive nu inlocuiesc o dieta variata.

PROTEKTIN

Caracteristica: crema bioinformationala

Continut: 50 mlUtilizare:

Se utilizeaza in tratarea problemelor ficatului, vezicii biliare, stomacului, splinei si pancreasului. Are un puternic efect regenerator, antiseptic, antiinflamator, antihemoragic si de curatire. Este foarte eficienta in eczema si alte probleme ale epidermei (acnee, herpesuri, eruptii alergice, inflamatii la nivelul pielii) si la rani care se vindeca greu.

Linisteste pielea in caz de mancarimi. Este adecvat tratamentului bolii Vitiligo, si al micozelor. Protejeaza pielea fata de diferite radiatii (ca de exemplu cele folosite in cazul bolilor oncologice sau cele din solarii).

Protektin are efecte regeneratoare unice asupra pielii. Influenteazã si echilibreazã în primul rând meridianul ficatului, stomacului si splinei, meridianul guvernor, de centurã si cel yang de legãturã. Compozitia acestei creme este calculatã cu precizie, având la bazã apã termalã a izvorului Podhaijska si un complex mare de substante naturale cu efecte antioxidante, antiinflamatoare, imunostimulatoare, antimicrobiene si antimicotice.

Parfumul cremei faciliteazã deasemenea regenerarea. Uleiul de amber si acidul succinic din compozitie au un efect unic asupra diferitelor microorganisme si asupra regenerãrii celulelor pielii. Protektin contine otet din vin, substantã pur naturalã care îndepãrteazã cu usurintã mâncãrimile datorate diferitelor iritatii într-un timp foarte scurt.

Otetul din vin are efecte antibacteriene si antiinflamatorii foarte bune. Previne aparitia micozelor si reface pH-ul pielii. Efectele cremei sunt mãrite si de extrasul din viermi de pãmânt californieni, molusca de caviar, rãsinilor naturale, substantele humice extrase din plante si turbã. Cercetãrile recente au demonstrat efectele antimicrobiene si antimicotice ale rãsinilor (mir, incense, dammar, copal) asupra virusului herpetic si a micozelor.

Compozitie:

- Aralia mandshuric: Stimuleazã si tonifiazã CNS, are efect anabolic, mãreste rezistenta, imunitatea. Înlãturã oboseala, protejeazã pielea împotriva unor influente chimice.

- Galega officinalis : este foarte utilã pentru tratamentul inflamatiilor si în bolile febrile asociate cu eruptii. Stimuleazã lactatia.

- Geranium robertianum (Muscata) : se aplicã în cazurile de hematurie, inflamatii ale intestinelor, urolitiazã, boli renale, inflamatii ale nervilor, edeme, eczeme, sterilitate.

- Symphytum officinale (Tãtãneasa) are actiune antiinflamatorie si cicatrizantã

- Glycyrrhiza officinalis (Lemn dulce): contine substante similare cu hormonii corticoizi produsi de glandele suprarenale. Se foloeseste în tratamentul inflamatiilor, reumatismului.

- Linaria vulgaris (Linaritã): Favorizeazã eliminarea toxinelor prin actiunea sa diureticã si sudorificã. Se foloseste în afectiuni hemoroidale si în inflamatii ale intestinului gros.

- Arctium lappa (Brusturul) : Este folosit în gutã, reumatism, eczemã cronicã, acnee, psoriasis, urolitiazã, procese inflamatorii ale tractului gastro-intestinal.

- Equisentum arvense (Coada calului): Este bogatã în sãruri minerale. Are actiune cicatrizantã (a rãnilor greu vindecabile), hemostaticã, diureticã si declorurantã.

- Acorus calamus (Obigeanã) uleiul din aceastã specie are proprietãti carcinogenice. Contine vitamina B1 si C, taninuri, mucilagii, sãruri minerale.

- Galium verum (Sânzienele galbene): Actiune favorabilã asupra circulatiei vaselor capilare, actiune diuretic-depurativã, sedativã. Se recomandã în gutã, reumatism, ascite, cistite.

- Viola tricolor (Trei frati pãtati ): Are actiune antialergicã si usor laxativã. Se utilizeazã extern în dermatoze de naturã artriticã si alte afectiuni dermatologice.

- Chelidonium majus (Rostopascã): Alcaloizii din aceastã plantã au actiune relaxantã asupra musculaturii netede, a vaselor mari si în special asupra coronarelor iar chelidonina din compozitie are actiune antispasticã.

- Colluna vulgaris (Iarbã neagrã) : are proprietãti dezinfectante si diuretice. Se foloseste în urolitiazã, infectii ale vezicii urinare asociate cu hipertrofierea prostatei, în reumatism si dureri articulare.

- Fumaria officinalis (Fumaritã): Cercetãrile au pus în evidentã actiunea antialergicã, antidermatopaticã, atiacneicã, diuretic-depurativã si spasmoliticã.

Protektin mai contine si un complex de uleiuri care se regãsesc si în parfumul cremei (fenicul, lavandã, amber, camfor, tuia, ghimbir, anis, smirnã, cardamon, ricin, soia, in, arahide), energine ,humat de potasiu, acid succinic, rasi ni, extras din otet de vin, etc.

Recomandãri:

- herpes, escoriatii sau rãni deschise
- psoriasis (în combinatie cu Regalen, Renol si King Kong)
- afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale splinei si pancreasului (asociat cu Regalen)
-vitiligo (asociat cu Gynex si Renol)
- urticare, micoze (reduce pruritul, îndepãrteazã iritatiile, regenereazã pielea datoritã efectului antimicotic, antibacterian, antialergic si antiviral)
- ten acneic

Modul de utilizare:

Se aplicã local, în zonele cu probleme, pe pielea umezitã în prealabil, de 2-3 ori pe zi. Se poate utiliza direct pe organele bolnave, pe zonele reflexogene corespunzãtoare (de pe mâini, tãlpi sau fatã) sau pe traseul meridianului organelor bolnave.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

REGALEN

Regalenul este un preparat cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, psihotronicã, cristaloterapie si bio-rezonantã.

Acest produs cu concentratie foarte mare este obtinut printr-o tehnologie specialã. Armonizeazã meridianele energetice ale ficatului, bilei si al celor trei focare si prin aceasta influenteazã favorabil problemele care decurg din functionarea insuficientã a organelor de pe aceste meridiane energetice, conexiune si ramuri ale vezicii urinare, al muschilor si tendoanelor traiectului intestinului gros, ale ramurilor laterale al intestinului subtire si conexiunea cu stomacul.

Ficatul este organul cel mai important pentru detoxifierea organismului iar organul sãu pereche este vezica biliarã. Problemele nerezolvate pot sã inducã, în scurt timp, dificultãti ale bilei si invers. Ficatul filtreazã sângele de toxine, controleazã nivelul de zahãr în sânge, transformã carbohidratii, albuminele si grãsimile si produce enzime pentru bilã, care este necesarã pentru prelucrarea grãsimilor în intestin. Ficatul împreunã cu vezica biliarã sunt doi gardieni care pãzesc curãtenia organismul nostru.

Supraalimentatia, continutul mare de produsi de origine animala, zaharuri rafinate, produse cu aditivi alimentari (margarina, sucuri “naturale”etc) duc la o alterare a digestiei si la modificarea florei intestinale cu cresterea microorganismelor si aparitia proceselor crescute de fermentatie. Acestea, prin modificarea conditiilor, determina inmultirea germenilor patogeni sau a ciupercilor, si, tulburând digestia, impiedica absortia corespunzatoare a vitaminelor si mineralelor, creandu-se stari carentile (anemie, deficit de Ca).

Prin îndepãrtarea cauzelor si sprijinirea functionãrii normale a organelor obtinem o regenerare maximã a organismului.

Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei.

Utilizarea Regalenului din punct de vedere psihic:

Afectiunile hepato-biliare pot fi recunoscute dupã urmãtoarele simptome psihice: sensibilitate exageratã fatã de mirosuri si arome, fata de zgomote, lipsa autocontrolului, irascibilitate, impulsivitate, agresivitate, supãrare nemotivatã, nemultumire continuã‚ gândire rigidã, despicarea firului în patru etc.

Toate aceste aspecte comportamentale influenteazã negativ functiile ficatului si colecistului. Utilizând Regalenul, armonizând energetic meridianele corespunzãtoare, se vor ameliora atât simptomele fizice cât si cele psihice. Rezultate si mai spectaculoase putem obtine folosind pe lângã Regalen si unguentul Protektin.

Compozitie :

- Agrimonia eupatoria (Turtita mare): se utilizeazã în inflamatiile ficatului, stomacului, intestinelor si vezicii biliare, în boli de inimã si stãri de obosealã. Este folositoare în tratamentul dereglãrilor metabolice si digestive.

- Chelidonium majus (Rostopasca) : se utilizeazã în boli grave de ficat si vezicã biliarã, în eczeme,alergii, pietre la ficat, astm.Relaxeazã spasmele si crampele. S-a demonstrat cã are proprietãti anticanceroase si antimicotice.

- Galium verum (Sânziana galbenã) :are efecte pozitive asupra sistemului limfatic, asupra functionãrii splinei, ficatului si rinichilor, pancreasului si tiroidei. Este folositã ca diuretic si spas-molitic.

- Gentiana lutea (Gentiana): stimuleazã producerea globulelor rosii si albe.Se utilizeazã în balonãri, disfunctii ale vezicii biliare, ca un agent neuro-stimulator, fiind utilã pentru cresterea performantelor intelectuale.

- Pimpinela saxifraga: stimuleazã digestia si formarea sucurilor gastrice.Se utilizeazã în caz de bronsitã, pietre la rinichi si inflamatiile mucoaselor laringelui.

-Plantago lanceolata (Pãtlaginã lanceolatã): se utilizeazã în boli ale ficatului, hepatitã, litiazã biliarã, constipatie, bronsitã cronicã. Contine germaniu care are proprietãti antimicotice si antitumorale.

- Potentila erecta (Cinci degete): este indicatã în inflamatii ale stomacului, intestinului subtire, în diaree si sângerãri interne. Dizolvã litiaza biliarã si renalã, stimuleazã activitatea ficatului actioneazã antibacterian si antivirotic.

- Silymarin : este un amestec de flavonoide cu un efect remarcabil de regenere si protectie în afectiunile hepatice.

- Taraxacum officinale (Pãpãdie): se utilizeazã în boli ale ficatului, pancreasului, bilei si rinichilor .Purificã sângele si intestinele, ajutã digestia. Este foarte eficientã în diabet, hepatitã si boli ale pielii. Contine betaglicani cu efect anticanceros.

- Veronica officinalis (Veronicã): este un diuretic eficient. Purificã sângele si scade nivelul colesterolului din sânge.Se utilizeazã în boli ale ficatului si ale splinei si are un efect pozitiv asupra eczemelor.

- Saxifraga granulata (Ochii soarecelui): se utilizeazã în litiazã biliarã sau renalã, micoze, acnee, regenerarea celulelor, în metabolism dezechilibrat si boli de ficat, splinã si de piele.Are actiune diueticã.

- Marubium vulgare (Merisor) : este eficient în procesele interne purulente, în cazul furunculelor, aritmii ale inimii, constipatie, îmbolnãviri ale cãilor respiratorii, bilei si ficatului.

- Artemisia abrotanum (Pelinul): stimuleazã secretia sucului gastric, îmbunãtãteste metabolismul,activitate ficatului si este eficient în micoze si îmbolnãviri ale inimii.

- Zanthoxzlum piperitum(Fragul): are un spectru larg de actiune îndeosebi asupra ficatului, plãmânilor, splinei,pancreasului si CNS. Are un efect tonifiant, antimicrobian si antiviral, actioneazã contra parazitilor din intestine.

Regalen contine de asemenea informatii din Malachit, Bismut si Magneziu

Recomandãri :

- afectiuni ale ficatului: hepatite virale si toxice, ciroze, litiazã, lipsa poftei de mâncare, tulburari de digestie si absortie

- afectiuni ale cailor biliare : dischinezii, litiaza; afectiuni intestinale : disbioze, parazitoze, meteorism intestinal

- cancer hepato-biliar.

- reduce nivelului colesterolului si stimuleazã imunitatea

- în alergii si eczeme, pete pigmentare cutanate, psoriasis (in combinatie cu Renol si Korolen) - obezitate, stari de epuizare generala.

- diabet (in combinatie cu Fytomineral)

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul ( aprox. de 21 ori ).

Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1-3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã. Picaturile se dizolva cu putinã apã.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide.

În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului.

Dupã 3 sãprãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

RENOL

Este un preparat cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte de fitoterapie psihotronicã, cristaloterapie si biorezonantã.

Renol armonizeazã în primul rând meridianul energetic al rinichilor si al vezicii urinare, al splinei, celor trei focare, pãrtile laterale ale pericardului si prin aceasta influenteazã si problemele care decurg din functionarea insuficientã a organelor de pe aceste meridiane.

Datoritã continutului in iod contribuie la buna functionare a tiroidei. Se stie cã rinichiul este un organ deosebit de important pentru detoxifierea organismului, dar buna lui functionare se diminueazã treptat dupã varsta de 20 de ani.

Din aceastã cauzã este foarte important sa-i acordãm mai multã atentie si sa-l ajutãm sa se regenereze. Pe langã functia lui de detoxifiere rinichiul are si o functie secretorie. El secretã si anumiti hormoni activi : unul cu rol în reglarea tensiunii arteriale (presiunea sanguinicã) si altul care reglezã producerea globulelor rosii în mãduva osoasã.

Sistemul limfatic este deasemenea, dependent de functia renalã, având rol in mentinerea echilibrului acido–bazic. Regimul nostru alimentar este un factor important în aceste procese, de aceea este preferabil sã consumãm mai multe produse vegetale decat animale, deoarece acestea din urmã supraincarcã rinichii si afecteazã PH–sanguin.

Pentru ca rinichii sa fie capabili sa-si îndeplineascã functiile la nivel optim, ei trebuie sa filtreze aproximativ 1200ml sânge in fiecare minut. Dacã dorim sa le usurãm munca, nu ar trebui sã consumãm mâncare foarte sãratã, condimentatã, dulce sau acrã precum si hranã conservatã chimic, deoarece acestea trebuie sa fie excretate de catre rinichi.

In anumite afectiuni reumatismale recomandãm asocierea cremei corespondente Artrin.

Utilizarea Renolului din punct de vedere psihic:

- Timiditatea, fobiile diverse, teama de a nu-i dezamãgi pe cei din jur, sentimentul de inferioritate, autoexcluderea din viata socialã, cosmarurile frecvente, lipsa de ambitie, panica fãrã motiv, frica de refuz, lipsa de initiativã etc. sunt unele dintre cele mai cunoscute simptome care indicã disarmonia energeticã a meridianelor care influenteazã activitatea renalã. Persoanele care se confruntã des cu unele dintre manifestãrile enumerate mai sus au nevoie de armonizarea energeticã a acestor meridiane.

În caz contrar vor apãrea curând boli care pornesc de la nivel renal: litiaza renalã; dureri de coloanã vertebralã si de articulatii; infectii renale, urinare si de prostatã; retinerea apei în organism; probleme de auz, ameteli - boala Mennier

Compozitie :

- Ononis spinosa (Osul iepurelui): se foloseste în dereglãri metabolice, în urolitiazã, gutã, edeme si reumatism.

- Colluna vulgaris (Iarbã neagrã): are proprietãti dezinfectante si diuretice.Se foloseste în urolitiazã, infectii ale vezicii urinare asociate cu hipertrofierea prostatei, în reumatism si dureri articulare.

- Artemisa dracunculus (Tarhon): contine iod, îmbunãtãteste metabolismul, se utilizeazã ca excitant al intestinului gros, actioneazã ca tonic si antisclerotic.

- Sambucus nigra (Afinul): contine rutin care actioneazã favorabil asupra peretilor vaselor de sânge.Se foloseste în tratamentul bolilor intestinale si ale vezicii urinare.Are proprietãti antialergice.Contine vitamina C si bioflavonoide.

- Arctium lappa (Brusturul): este folositîn gutã, reumatism, eczemã cronicã, urolitiazã, procese inflamatorii ale tractului gastro-intestinal, acnee, psoriazis.

- Tropaelum majus (Cãltunas) : contine un antibiotic natural, care în cele mai reduse concentratii actioneazã pe 46 de specii de Stafilococus bacterium. Se utilizeazã în infectii ale cãilor urinare.

- Ribes nigrum (Coacãzul negru): stimuleazã metabolismul. Contine sãruri de magneziu si vitamina B. Se foloseste în reumatism, infectii ale tractului urinar, regleazã tensiunea arterialã, este tonic ocular.

- Geranium robertianum (Muscata): se aplicã în cazurile de hematurie, inflamatii ale intestinelor, urolitiazã, boli renale, inflamatii ale nervilor, edeme, eczeme, sterilitate.

- Bidens tripartita: accelereazã procesele metabolice. Se foloseste în boli ale ficatului si rinichilor, în psoriazis,eczeme, alergii. Stimuleaza glandele suprarenale.

- Polygonum aviculare (Troscotul): se foloseste în gutã reumatism, diaree, eczeme, bronsite, boli ale rinichilor si vezicii. Eliminã pietrele mici.

- Solidago virgaurea (Splinuta): are ca principal domeniu de aplicare urologia

-boli ale rinichilor, testiculelor, prostatei si glandelor sexuale masculine. Se foloseste de asemenea în proteinurie, gutã reumatism, urolitiazã, edeme, artritã.

- Conyza canadensis (Bãtrânis): se utilizeazã în sângerãri interne, gutã, în inflamatii ale vezicii urinare si infectii ale rinichilor, în eczeme, reumatism, rãceli, boli ale prostatei precum si în caz de cancer.

- Verbina officinalis (Verbina): stimuleazã functionarea ficatului, rinichilor si splinei.Se foloseste în boli de piele,bronsite si nevralgii ale trigemenului.

- Epilobium parviflorum (Rãscoagea cu floare micã): are un efect pozitiv asupra întregului sistem genito-urinar. Se foloseste în inflamatii ale rinichilor, vezicii urinare si ale prostatei.

Renol mai contine informatii din argilã rosie, moldavit (SiO 2), fluorit (CaF 2) si argint (Ag).

Recomandari:

- puternic detoxifiant, antioxidant si regenerant

- degenerare a articulatiei soldului însotitã de dificultãti de mobilitate, artroze, reumatism, dureri ale coloanei vertebrale, scolioze, boala lui Bechterev

- edeme, probleme urologice: inflamatii ale cãilor urinare si rinichilor, urolitiazã, dificultãti de urinare, prostatism, functionare insuficientã a suprarenalelor si sistemului limfatic; guta - intoxicatii cu metale grele, încãruntire timpurie a pãrului

- în unele cazuri de sterilitate masculinã

- tulburãri de auz (asociat cu Audiron)

- eruptii cutanate, eczeme, acnee (dupa o cura de Regalen)

- hipertensiune arterialã (asociat cu Korolen)

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul (aprox. de 21ori).
Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1- 3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã.

Picaturile se dizolva cu putinã apã. Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide.

În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului.

Dupã 3 sãprãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

REZONANTA SHUMANN

Pamantul este o fiinta vie si tot ceea ce exista pe el isi are originea in el. Corpul nostru fizic isi are originea in materia pamantului iar corpurile noastre subtile sunt formate din materie subtila care ii apartine tot pamantului. El este in acelasi timp hrana si suportul nostru iar sanatatea noastra, atat fizica cat si mentala si emotionala depinde de modul cum noi ne raportam la energiile sale.

La o prima vedere, pamantul nu ne poate oferi decat hrana si adapost insa progresele stiintei au revelat o interactiune mai profunda intre pamant si vietuitoarele care se afla pe el, in special oamenii.Se stie acum ca fiinta umana are propriul ei camp bioenergetic care vibreaza pe o frecventa specifica in conformitate cu nivelul vietii acelei fiinte. Aceasta vibratie a campului bioenergetic al fiintei se datoreaza insumarii nenumaratelor impulsuri electrice care controleaza activitatea muschilor, a sistemului nervos, a organelor de simt si asa mai departe.

Creierul fiind organul care centralizeaza si coordoneaza aceste vibratii, putem spune ca aici ele sunt cel mai intense si mai usor masurabile si de asemenea constituie o masura a activitatii creierului. Practic acestea constituie undele cerebrale.Analog activitatii bioenergetice din corpul nostru trebuie sa stim ca si pamantul, fiind un organism de dimensiuni cosmice, prezinta si el aceeasi activitate bioelectrica. Sa ne gandim numai la fulgerele care se manifesta in atmosfera terestra.

Pe plan global, la orice moment de timp dat se manifesta circa 1000 de fulgere care reprezinta descarcari uriase de energie privite din punctul nostru de vedere insa la scara pamantului ele pot fi asimilate impulsurilor care circula prin nervii corpului nostru. Aceste fulgere constituie viata bioenergetica a pamantului care este alimentata din profunzimile ascunse ale acestuia. In mod natural asadar, campul bioenergetic al pamantului trebuie sa aiba si o frecventa de vibratie corespunzatoare.

Schumann a fost primul om de stiinta care a prezis existenta acestui camp bioenergetic al pamantului si a calculat frecventa sa de vibratie intre anii 1952 - 1957 inainte de a putea fi masurata efectiv. Pamantul se comporta ca un urias condensator electric. Atmosfera este un conductor slab si daca nu ar exista in permanenta fulgere intr-o parte sau alta a globului, sarcina sa s-ar difuza in cca 10 minute.

Aceste sarcini electrice permanente se manifesta intr-o cavitate determinata de marginea pamantului si partea inferioara a ionosferei la aproximativ 55 km inaltime. Sarcina totala care exista in aceasta cavitate este de 500.000 Coulombi. Aceasta sarcina se afla intr-o redistribuire constanta datorita fulgerelor.

Mai mult, fiecare fulger care se manifesta in atmosfera terestra da nastere unei unde cvasi-stationare care se manifesta ca un fel de ecou electromagnetic la fel cum, de exemplu, sunetul emis de un clopot nu este altceva decat un ecou datorat lovirii marginii sale exterioare. Daca aceasta margine exterioara ar fi lovita mai des, atunci s-ar constata ca in fundal se manifesta si ramane la aceeasi intensitate un anumit ecou.

Rezonanta Schumann este chiar acest ecou si a putut fi calculata matematic la 7,83 Hz, conform formulei f= c/pi*D unde c este viteza luminii iar D diametrul pamantului.Studiul practic a aratat ca campul electromagnetic al pamantului vibreaza pe mai multe frecvente de vibratie care sunt aproximativ armonici ale acestei frecvente fundamentale. Valorile acestor armonici se afla situate intre 6 si 50 de Hz.

Toate aceste unde au fost denumite rezonante Schumann dupa savantul care le-a prezis si calculat pentru prima data.Frecventele Schumann variaza functie de urmatorii factori:- intensitatea si configuratia campului magnetic al Pamantului- compozitia si proprietatile atmosferei- proprietatile ionosfereiIndiferent cum variaza acest spectru de frecvente, 7,83 Hz este frecventa fundamentala, deci are ponderea cea mai mare.

Cea de-a doua armonica are valoarea maxima undeva in jurul a 15 Hz (+/- 0,5 Hz), armonicele a treia, a patra si a cincea se situeaza undeva in jurul valorilor 20, 26 si 33 Hz iar intensitatile acestora sunt variabile in functie de factorii susmentionati. Armonicele a sasea si a saptea a caror intensitate este suficienta pentru a fi luate in considerare sunt 39 si 45 Hz.Asadar, acest spectru de vibratii ilustreaza viata energetica a pamantului.

Cum poate fi acest lucru util pentru fiintele umane?Prin acordarea undelor cerebrale cu fundamentala frecventelor Schuman (7,83 Hz), fapt care se realizeaza prin intermediul aparatelor de stimulare cerebrala de tip brain machine putem beneficia prin intermediul fenomenului de rezonanta de un aport energetic urias din propriul camp energetic al pamantului.

Practic, in cazul stabilirii acestei rezonante, proportional cu gradul nostru de trezire a perceptiilor, constiinta noastra se expansioneaza la nivelul intregului pamant si toti centrii nostri energetici sunt revitalizati si alimentati din focarele energetice imense ale pamantului. Frecventa 7,83 se incadreaza in gama undelor alfa, specifice meditatiei si astfel starea care se instaleaza va permite o comuniune mai usoara cu fiinta pamantului.

Aceste cunostinte suplimentare au permis cercetatorilor sa afle motivul eficientei unor anumite dansuri exorcizante din traditiile unor triburi africane. Prin introducerea cu buna stiinta in aceste dansuri a unor ritmuri corelate cu frecventele Schumann, dansatorii puteau trezi energiile pure ale pamantului pe care apoi le canalizau dupa dorinta.Beneficiile rezultate de pe urma acordarii creierului nostru pe aceasta frecventa de vibratie a pamantului sunt in primul rand aceasta reincarcare a bateriilor organismului nostru.

Se observa disparitia grijilor si anxietatilor inutile, amplificarea vitalitatii, o stare pregnanta de buna dispozitie, blandete si putem percepe cum constiinta noastra este bransata la o sursa imensa de energie.De asemenea, acordarea pe aceasta frecventa de vibratie elimina efectele perturbatoare ale campurilor electromagnetice cu care interferam in viata de zi cu zi. Mai ales cei care lucreaza in medii puternic poluate electromagnetic au mare nevoie de reimpamantare prin acordarea pe aceasta frecventa de vibratie.

Din punct de vedere energetic, aproape ca am pierdut contactul cu aceasta inima pulsatorie a pamantului datorita nenumaratelor campuri electromagnetice poluante dintre care cel mai important este cel general de reteaua de alimentare a consumatorilor casnici.Arhimede a spus: Dati-mi un punct de sprijin si voi putea apoi rasturna pamantul. In cazul organismului nostru, punctul de sprijin pentru intreaga structura fizica, emotionala si mentala este Pamantul si aici nu trebuie sa privim Pamantul ca un imens bulgare solid care rataceste prin spatiu ci ca o fiinta vie din care provine tot ceea ce este materie in noi insine, nu numai materia fizica, palpabila ci intreaga materie subtila care este substratul trairilor noastre emotionale si mentale.

Atunci cand acest punct de sprijin va fi ferm in noi, vom dispune de energia necesara pentru a ne vindeca si a tine la distanta toate bolile, de a ne pazi de influente mentale si emotionale negative (cum sunt de exemplu cele care se manifesta in cazul magiei negre), de a fi un nesecat izvor de vioiciune si confort pentru ceilalti.Mai mult decat atat, aceasta revenire in sanul Pamantului va atrage dupa sine o stare mult largita de constiinta in care vom putea percepe intuitiv unitatea vietii a tot ceea ce exista pe planeta noastra.

Articol preluat prin bunavointa AIM GROUP - www.aimgroup.ro

STIMARAL – Supliment la Pentagrama Energy

Caracteristica: sirop bioinformational

Continut: 30 ml

Utilizare:

Este recomandat pentru toti cei care sufera de un deficit de energie. Acest preparat cu efect tonifiant adaptogen stimuleaza fara cofeina si armonizeaza organismul. Contine un complex biologic activ care mareste rezistenta organismului, randamentul fizic si spiritual, elimina oboseala si reda energia.

Este recomandat pentru tonifierea organismului, linistirea lui, pentru o mai buna concentrare si o mai buna activitate a creierului si atenuarea problemelor legate de imbatrinire. Este indicat in situatii cand este necesar un randament fizic si psihic maxim. Accelereaza gandirea, intareste memoria si auzul.

Actioneaza ca un afrodisiac usor in impotenta sexuala de cauza psihogena. Stimaral este un preparat cu efect ionizant, adaptogen si de armonizare. Acest produs estrem de concentrat contine substante din plante medicinale si mineral.

Stimaral armonizeaza in primul rand traseele energetice de comanda, ficatul, splina, in al doilea rand bila, inima, plamanii si prin aceasta influenteaza problemele care decurg din functionarea insuficienta a acestor organe. Este astfel elaborat, incat elementele individuale din plante si cele bioinformationale sa completeze sinergic paleta excelenta a aefectului de armonizare.

Un avantaj extraordinar este ca nu contine cofeina, nu da dependenta si totusi are un efect stimulativ cu 40-60 % mai mare dacat preparatele pe baza de cofeina.

Prin analize de laborator s-a stabilit ca Stimaral are un continut mare de potasiu, calciu, fosfor, magneziu, sulf, sodiu, siliciu, mangan, zinc. Componenta principala este radacina de aur care creste in zona muntilor Vysoke Tatry, Krkonos, Carpati si in Extremul Orient. Denumirea de radacina de aur i se trage de la culegatori din cauza aspectului sau, dar ultimele cercetari ale fitoterapiei au aratat ca, pe buna dreptate, aceasta planta este valoroasa ca aurul.

La noi este protejata prin lege. Prin efectele sale este cu totul fara concurenta, depasind ginsengul si guarana. Radacina de aur contine o cantitate mare de acizi organici. De exemplu, mentionam acidul succinic, care are efect de intineririe a celulei. In continuare mentionam o alta componenta importanta: flavonoidele, care au un puternic efect antioxidant si substantele steroide (ca de exemplu betasitosterol).

In lume s-au efectuat multe teste cu rezultat nedaunator pe animale de laborator si pe voluntari pentru a se determina efectul substantelor din planta. Monografia cea mai vasta al carei autor este A.S. Saratnikova, prezinta rezultate foarte convingatoare. S-a dovedit ca radacina de aur a crescut randamentul cu 6 % in cazul alergatorilor pe trasee de lungimi mari, marind atat forta musculara cat si durata ei.

Foarte important este faptul ca extractului nu i s-a stabilit o toxicitate, ci dimpotriva, s-a dovedit capacitatea acestuia de a reduce hepatotoxicitatea unor substante daunatoare. Extractul are o influenta sporita in ceea ce priveste protectia si regenerarea functiei ficatului cu efect antioxidant fata de substantele care produc methemoglobinemie, azotit de sodiu, aniline si stricnine.

In cadrul experimentelor s-a stabilit si un pronuntat efect antistres. Reduce nivelul acidului lactic din muschi, mentine mai mare nivelul fosfolipidelor in ficat si muschi si al zaharinei in sange. In cadrul experimentelor s-a stabilit influenta asupra anesteziei-extractul a scurtat timpul de somn in functie de dozare, cu 22-54%.

Nu putem omite nici influenta asupra nivelului zaharidelor. La animale s-a remarcat ca pozitiv in situatia de hipoglicemie insulinica grava (IU.1/kg) si acest lucru la doza de 1 ml extract la 1 kg de greutate. Printre alte rezultate trebuie sa mentionam influenta protectoare asupra stomacului, asupra cresterii capacitatii de munca prin oxidare in creier si efectul afrodisiac. Din studiile clinice a rezultat ca extractul are o influenta terapeutica accentuata in cazul asteniilor si a Parkinsonului, scade nivelul dopaminei in creier.

In cazul neurasteniilor s-a imbunatatit la 80% pacienti somnul, memoria, perceptia, viabilitatea. Dupa o terapie de 14 zile, la pacientii cu alterare moderata a auzului s-a stabilit pe baza de investigatie fonica, o imbunatatire remarcabila. De asemenea, s-a stabilit influenta pozitiva asupra modelarii memoriei.

In Stimaral acest efect este intensificat si de alte substante aflate in compozitie.

Compozitie :

- Sedum roseum (Radacina de aur): creste rezistenta si adaptabilitatea organismului la conditii extreme. Protejeaza ficatul, imbunatateste memoria. Nu creaza dependenta si nu contine cofeina.

- Aralia mandshurica: stimuleaza si tonifiaza CNS, are efect anabolic, mareste rexistenta, imunitatea, forta fizica, capacitatea vitala a plamanilor. Inlatura oboseala, depresia, scade colesterolul si tensiunea, protejeaza organismul impotriva unor influente chimice. Faciliteaza trezirea din mahmureala dupa un consum marit de alcool.

- Leuzea carthamoides: are efect anabolic, protejeza ficatul, tonifica organismul, stimuleaza arderea grasimilro, memoria, oxigenarea creierului. Scade nivelul zaharului din sange, creste nivelul de glicogen din inima, ficat si muschi.

- Scisandra chinenis: contine acid citric, de mere si din vin, franeaza evolutia arteresclerozei, accelereaza metabolismul grasimilor, creste rezistenta organismului, protejeaza stomacul si regenereaza ficatul. Indeparteaza oboseala, este mai puternica decat cola, nu are efecte adverse. Sporeste vizibilitatea pe timp de noapte si sensibilitatea pentru culoarea rosie.

- Scutellaria baicalensis (Gura lupului): are un efect protector asupra ficatului. Se utilizeaza in tratamentul inflamatiilor, afectiunilor bilei, favorizeaza expectoratia, scade febra si opreste sangerarile. Are un puternic efect antialergic si actioneaza asupra unui spectru larg de microbi (de exemplu: Staphylococcu-saureus, Streptococcus pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Neisseria meningitidis, etc)

- Cinnamonum zeylanicum (Arbore de scortisoara Ceylon): are efect antibacterian, antimicrobian, afrosidiac si tonfiant. Se utilizeaza in probleme ale pancreasului, splinei, rinichilor si ale vezicii urinare, reduce balonarile si imbunatateste metabolismul.

- Ginkgo biloba: contine flavonoide cu efect antioxidant. Imbunatateste memoria si circulatia periferica. Reduce manifestarile de senilitate si are o influenta faoarte buna asupra activitatii de regenerare a creierului.

- Artemisia pontica: are o buna influenta asupra circulatiei sangelui, asupra ficatului, bilei si a intregului tub digestiv. Detoxifica si tonifica organismul. Influenteaza favorabil activitatea sistemului limfatic si se utilizeaza in alergii.

- Foeniculum vulgare (Fenicul): contine fitohormoni; se utilizeaza in probleme ale pancreasului, inflamatii ale stomacului si aintestinului subtire, dar si in caz de constipatie. Reduce balonarile si are un efect binefacator asupra intregului organism.

- Acorus calamus (Obligeana): are un efect afrodisiac, imbunatateste degestia, reduce febra si nivelul zaharului din sange. Imbunatateste memoria, convalescenta dupa boli grave (inclusiv oncologice) si are efect pozitiv asupra plamanilor si a psihicului.

- Origanum vulgare (Oregano): se caracterizeaza prin efecte puternic antispastice, imbunatateste circulatia periferica, intensifica contractiile inimii. Se utilizeaza in unele dureri de cap, afectiuni ale pancreasului, inimii, bilei, ficatului si in epilepsie. Imbunatateste dispozitia si indeparteaza depresiile.

In compozitia Stimaralului se regasesc si cristalele, minerale ca antimoniul, azuritul, galenitul, etc.

Utilizarea Stimaralului din punct de vedere psihic :

Preparatul Stimaral actioneaza favorabil in caz de sensibilitate crescuta la zgomote, lumina, mirosuri si gusturi puternice, stari impulsive, irazscibilitate, stari de ras continuu, tristete, isterie, lipsa de concentrare, incapacitate de a invata, memora, nerabdare sau hiperactivitate.

Recomandari :

- protejeaza organismul impotriva stresului si ajuta la stimularea imunitatii
- stimuleaza puterea de concentrare si memorare in perioadele de activitate intelectuala intensa
- creste capacitatea de efort fizic
- imbunatateste reflezele si capacitatea de comunicare
- adjuvant in neurastenie, astenie, nevroze, depresii
- boala Parkinson (asociat cu Korolen)
- scleroza multipla (asociat cu Gynex)- epilepsie (asociat cu Korolen)
- forme usoare de diabet (in combinatie cu Regalen)
- protector bun in arteroscleroza (asociat cu Korolen)
- are un efect afrodisiac usor in cazul impotentei sexuale din cauze psihice
- revitalizeaza intregul organism, incetinind procesul de imbatranire

Mod de administrare:

Inainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox.de 21 ori). Astfel se dinamizeaza componentele informationale, iar eficienta preparatului este mai mare.

Luam intre 3-9 picaturi de 1-3 ori/zi, cu jumatate de ora inainte sau dupa masa. Picaturile se dizolva cu putina apa. Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare marim aportul de lichide.

Ultima doza o luam cu minimum 4 ore inainte de culcare.

In cazul bolilor cronice grave, recomandam de la inceput o doza mai scazuta si consultarea in prealabil a medicului. In situatia cazurilor dificile sau in tratamentul cu sedative, recomandam de la inceput doze mai mici si o consultare initiala a medicului. (ar putea prelungi efectul sedativ).

Dupa 3 saptamani de utilizare se face pauza o saptamana.
Preparatul nu contine cofeina si nu induce dependenta.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

DRAGS IMUN

Caracteristica: preparat bioinformational ce contine latex pur din planta Croton Iechleri Muell denumita de indieni „sange de dragon”.

Utilizare:

Avand caracterristici puternic antibacteriale, antimicrobiene, antivirotice, antimicotice, antioxidante si hemostatice Drags Imun grabeste vindecarea ranilor, tesuturilor si ale pielii, aftelor, furunculelor si starilor de inflamatie ale cavitatii bucale, faringelui si laringelui. Are efecte: antistres, citostatic, afrodisiac si tonifiant. Preparatul influenteaza favorabil regenerarea sangelui in cazul anemiilor si leucemiilor.

Imbunatateste activitatea functiilor pulmonare, a inimii, calitatea oaselor si a articulatiilor. Armonizeaza meridianele intestinului gros, subtire, legatura Yang-Yin. Mareste imunitatea organismului si ajuta la regenerarea acestuia. Actioneaza favorabil si in cazul imbolnavirii cailor respiratorii, gripelor, hepatitei de tip A si B dar si in cazul imbolnavirii provocate de retrovirusi si cytomegalovirusi.

Prin studiile populationale efectuate s-a constatat ca stresul psihosocial are ecou nefast asupra capacitatii de aparare a organismului la persoanele supuse indelung unor agenti stresanti (probleme materiale de nerezolvat, de sanatate la cei dragi, de efort intelectual sau fizic prelungit peste limita), celula responsabila cu apararea imuna se regenereaza mai incet iar activitatea ei specifica este redusa.

Scade totodata capacitatea de formare a imunoglobulinelor. Drags Imun realizeaza o imunostimulare mai blanda dar tot atat de eficienta ca cea produsa de Vironal.

Este un puternica antioxidant neutralizand radicali iliberi. In urma actiunii radiatiilor ionizante asupra oricarei molecule din structura organismului rezulta radicalii liberi. Acestia sunt molecule sau fragmente moleculare ce contin un electron impar, fapt ce le confera o mare instabilitate si reactivitate chimica.

Acesti radicali liberi iau nastere din radioliza apei, proteinelor, lipidelor si din reactiile enzimatice de oxidoreducere. (De exemplu in urma radiolizei apei din organism rezulta radicali liberi cum sunt radicalul hidroxil si apa oxigenata). Radicalii se combina cu proteinele sau cu acizii nucleici din interiorul celulelor, fapt ce duce la modificarea grava a structurilor, inclusiv ale celor genetice intracelulare.

Azi se accepta doua teorii privind imbatranirea biologica:

1. Teoria erorii genetice care considera imbatranirea in esenta o sinteza proteica deviata, alterata, prin defect in transcriptia informatiei genetice ca efect secundar proceselor energo-metabolice normale din timpul vietii, rezultand schimbari calitative ale expresiei genetice. Calitatea reactiilor enzimatico-chimice, de diferentiere si dezvoltare celulara este relativa, iar controlul genetic corect este pierdut.

2. Teoria radicalilor liberi acorda rol prioritar produsilor toxici rezultati din reducerea partiala a O2 si a multor alte substante. Cantitatea lor creste odata cu varsta la nivel (inter)celular si, posedand un electron nepereche, sunt foarte reactivi si usori difuzabili realizand degradari celulare si subcelulare prin peroxidare lipidica. Se sustine deci ca imbatranirea este potential tratabila cu substante antioxidante care, fie reduc formarea radicalilor liberi, fie le inhiba activitatea distructiva.

Cele doua teorii insa se intersecteaza, elementul cheie ce le leaga nefiind altceva decat radicalii liberi, actiunea lor nociva in cadrul teoriei genetice fiind leziunile mutagene provocate structurii ADN-ului.

Ca urmare a efectului antioxidant, Drags Imun influenteaza favorabil regenerarea hematiilor si leucocitelor, fiind utilizat cu rezultate spectaculare in tratamentul anemiilor si leucemiilor indiferent de forma.

Compozitie:

Drags Imun contine latex pur din planta Croton lechleri Muell, denumita de indieni sange de dragon. Din punct de vederea chimic planta cuprinde doua tipuri de alcaloizi, 54% taninuri, 4% zaharuri si amestecuri de polifenoli.

Recomandari:

- anemii si leucemii
- cytomegalovirusi ai hepatitei virale
- impotriva Helicobacter Pylori (cauzatoare de ulcer gastric)
- eficient in viroze respiratorii, gripa, imbolnaviri ale functiilor pulmonare cu retrovirusi
- grabeste vindecarea ranilor, tesuturilor si ale pielii, aftelor, furunculelor si inflamatiilor cavitatii bucale
- afectiuni ale faringelui si laringelui
- datorita efectului antivirotic puternic, se poate utiliza ca si completare in terapia persoanelor seropozitive HIV
- in oncologie - influenteaza pozitiv functionarea inimii, calitatea oaselor si articulatiilor - sustinator in tratamentul sclerozei in placi
- hemostatic
- in stomatologie pentru sustinerea tratamentului in paradontoza si gingivita

Mod de administrare: (se agita inainte de intrebuintare de aprox.21 ori), pentru a dinamiza continutul)

- copii pana la 12 ani: 1-5 picaturi de 1-2 ori /zi intr-o cantitate mica de apa
- adulti: max. 10 picaturi de 1-3 ori /zi intr-o cantitate mica de apa.

Se administreaza in cure de trei spatamani, urmate de o saptamana de pauza.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

DROSERIN

Caracteristica: crema bioinformationala

Continut: 50 ml

Utilizare:

Droserin se recomanda pentru armonizarea meridianelor energetice in caz de gripa, angine, bronsite, sinuzite, in unele boli de piele microbiene sau micotice. Se aplica in cazul unor infectii ale maduvei spinarii, ficatului, stomacului, intestinului gros si subtire. Este eficienta in caz de imunitate scazuta, dureri in regiunea inimii, inflamatii ale urechii mijlocii. Este o crema regeneranta a epidermei.

Este un produs cu un larg spectru regenerator care contine un complex echilibrat de plante si o mare cantitate de apã termalã din izvorul Podhajska. Componentele sale cele mai importante sunt Rosa Centifolia si bioinformatiile (energiile) din Drosera Rotundifolia (Roua Cerului)-amândouã au efecte excelente asupra plãmânilor si a pielii.

Crema, în primul rând, influenteazã si echilibreazã energiile de pe meridianele plãmâni, intestinul gros si intestinul subtire, inima, ficat si stomac, având efecte pozitive în tratamentul afectiunilor organelor localizate pe aceste meridiane. Are o influentã puternicã asupra centrului de fortã cu numãrul 4 - Anahatha Chackra.

Dacã plãmânii sunt armoniosi, atunci si nasul nostru poate distinge mai bine mirosurile si vocea noastrã capãtã rezonantã si claritate. Slãbirea plãmânilor conduce la slãbirea suprafetei corpului, provocând transpiratii spontane, respiratie slabã si iritatii ale pielii. Congestionarea sinusurilor nazale poate fi provocatã de asemenea de disfunctii ale plãmânilor. Plãmânii controleazã si regularizeazã energia în întregul corp.

Procesele de regenerare dupã aplicarea cremei Droserin sunt grãbite de vitamina E si otetul de mãr continute în cremã.

Compozitie:

- Aralia mandshurica: Stimuleazã si tonifiazã CNS, are efect anabolic, mãreste rezistenta, imunitatea, forta fizicã, capacitatea vitalã a plãmânilor. Înlãturã oboseala, depresia, scade colesterolul si tensiunea, protejeazã organismul împotriva unor influente chimice. Facilitateazã trezirea din mahmurealã dupã un consum mãrit de alcool.

- Verbascum densiflorum (L umânarica ) :Are efecte antiinflamatore. Dã rezultate excelente în tratamentul astmului bronsic, suprimã spasmele bronhice si tusea. Influenteazã functia splinei si a timusului.

- Origanum vulgare (Oregano): se caracterizeazã prin efecte puternic antispastice, îmbunãtãteste circulatia perifericã, intensificã contractiile inimii. Se utilizeazã în unele dureri de cap, epilepsie afectiuni ale pancreasului, inimii, bilei, ficatului. Îmbunãtãteste dispozitia si îndepãrteazã depresiile.

- Cinchona officinalis(Chinina) : se foloseste în tratamentul malariei si al infectiilor similare asociate cu febrã si frisoane. De asemenea are o actiune tonicã si revitalizantã.

- Plantago lanceolata (Pãtlaginã lanceolatã): se utilizeazã în boli ale ficatului, hepatitã, litiazã biliarã, constipatie, bronsitã cronicã. Contine germaniu care are proprietãti antimicotice si antitumorale.

- Galeopsis segetum: contine o cantitate mare de siliciu, se utilizeazã în boli de plãmâni, splinã si ale sângelui. Compozitia si continutul de minerale din plante se apropie de cea a sângelui uman. Regenereazã tesuturile de legãturã si are efect antiinflamator.

- Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) : substantele active din plante dizolvã secretiile si stimuleazã expectoratia. Se foloseste în ulcere gastrice, gutã, reumatism. Este un bun antiinflamator ca si gluco-corticoizii.

- Tropaeolum majus (Cãltunasi): contine un antibiotic natural care, chiar si în cele mai scãzute concentratii, actioneazã asupra a 46 de specii de Stafilococus bacterium ca si asupra lui Proteus Vulgaris, Escherichia Coli, Salmonela si alte tipuri de bacterii.

- Zingiber officinale (Ghimbir): stimuleazã sistemul circulator, creste returul periferic al sângelui, scade meteorismul si colicile, stimuleazã transpiratia, scade nivelul colesterolului sanguin, previne “bolile miscãrii“. Se foloseste în stãri de extenuare generalã, lipsã de energie. Stimuleazã plãmânii în timpul infectiilor.

- Equisetum arvense (Coada calului). Are efecte favorabile asupra sistemului osos si asupra tesutului conjunctiv, inclusiv asimilarea mai bunã a calciului, sunt datorate acidului silicilic si silicatilor. Contine cantitãti mari de potasiu, flavonoizi si saponoide.

- Althaea officinalis (Nalbã mare): Se recomandã în inflamatiile cãilor respiratorii si digestive, datoritã actiunii antiinflamatorii, antitusive si imunostimulante.

- Thimus vulgaris (Cimbrul de culturã): Are actiune diureticã, atihelmiticã, antisepticã a intestinelor si calmantã asupra tusei spastice .

- Pulmonaria officinale (Plãmânãricã ): Contine mari cantitãti de vitamina C, provitamina A si magneziu.

- Tusilago farfara (Podbalul): are proprietãti secretolitice, emoliente si usor antispastice. Se utilizeazã în afectiuni pulmonare cronice, emfizemul pulmonar, silicozã, astm bronsic.

Mai contine uleiuri esentiale (de camfor, fenicul, palmier, trifoi, smirnã, eucalipt, ghimbir, cimbrisor, cedru, mac, ricin, arahide, in, susan), vitaminele A, E si humat de potasiu, bioinformatii din pietre semipretioase.

Recomandãri :

- în cazuri de gripã, rãcealã, sinuzitã, bronsite, probleme respiratorii, tuse, amigdalitã- dureri cervicale, de umeri, de coate, luxatii de claviculã.
- infectii medulare, afectiuni microbiene si micotice ale pielii.
- otitã, oreion (asociat cu Audiron)
- polipi

Modul de utilizare:

Se aplicã local, în zonele cu probleme, pe pielea umezitã în prealabil, de 2-3 ori pe zi.
Se poate utiliza direct pe organele bolnave, pe zonele reflexogene corespunzãtoare (de pe mâini, tãlpi sau fatã), sau pe traseul meridianului organelor bolnave.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

FYTOMINERAL

Caracteristica: solutie coloidala complexa de minerale

Utilizare: Fytomineral este o solutie coloidala, concentrata, ce contine 64 de elemente din sistemului periodic al lui Mendeleev, in forma naturala, cu rol de biocatalizator general, cu o combinatie unica:

Mg, Al, K, Ca, Fe, S, Na, Si, Cl, P, Mn, Li, Pr, Nd, Zn,Te, Sc, Zr, Sm, Cr, W.Th, Ce, Sr, Cu, Rb, Ni, Ga, Mo, Hf, Eu, Tb, Co, Nb, Ir, Dy, Er, Cr, B, Bi, Pd, Rh, La, Ge, V, Cs, Pt, Ru, Gd, Tl, In, Ba, Os, Re, Ho, Yb, Sb, Au, Se, Y, Ag, Lu, Be, Ti.

Efecte si recomandari:

Ajuta organismul sa-si mentina perfect echilibrul energetic. Solutia coloidala asigura o absorbtie de 98 % in organism. Fytomineral creste eficienta vitaminelor si a altor substante necesare nutritiei omului, ajuta la reglarea activitatii sistemului endocrin si joaca un rol important in sinteza ADN.

Actioneaza ca un detoxifiant si antioxidant impotriva radicalilor liberi in organismul uman. Se recomanda si la diabetici. Literatura de specialitate cuprinde mii de pagini despre efectele diferitelor minerale.

Iata in rezumat cateva din aceste efecte:

Calciul si fosforul sunt minerale implicate in mentinerea sanatatii oaselor si danturii; magneziul este indispensabil activitatii sistemului nervos si musculaturii si are un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforma in energie; cobaltul, asemanator fierului este indispensabil in procesul de formare a globulelor rosii.

Fara cupru, fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina; iodul este necesar pentru functionarea glandei tiroide; manganul sustine activitatea unor enzime gastrice; molibdenul isi aduce aportul in metabolismul glucidic si lipidic; potasiul si sodiul reglementeaza echilibrul hidro-electrolitic, normalizeaza ritmul cardiac.

Seleniul, ca si vitamina E, este un antioxidant important, care incetineste imbatranirea tesuturilor, zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelro si mentine integritatea celulelor. Este un produs bioinformational care actioneaza pe meridianele splina, stomac, ficat, vezica urinara, trei focare, vas conceptie si guvernor, ajutand la detoxifierea organismului si imbunatatind asimilarea vitaminelor.

Se recomanda si in cazuri de imunitate scazuta, stres, oboseala, eczeme, osteoporoza si diabet.

Recomandari :

- osteoporoza, infectii virale,imunitate scazuta
- diabet, afectiuni ale pancreasului
- boli oncologice (eliminarea radicalilor liberi)
- eczeme - imbunatateste asimilarea vitaminelor, regenereaza celulele
- ajuta la detoxifierea organismului, previne imbatranirea
- indicat in oboseala cronice, stress

Mod de administrare:

- se agita bine inainte de intrebuintare (aprox. 21 ori)- copii 3-12 ani: 10-12 picaturi, in apa, de 1-2 ori /zi, dupa mese
- peste 12 ani: 15 picaturi, de 2-3 ori /zi, dupa mese.

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani, fara recomandarea medicului. Se administreaza in cure de 3 saptamani, urmate de o saptamana de pauza.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

GREPOFIT

Compozitie:

Extract din samburi de grape-fruit (Citrus paradisi), echinaceea (Echinaceea purpurea), hibiscus sudanez (Hibiscus sabdariffa) si uleiuri eterice din salvie (Salvia officinalis).

Grepofit - Efecte si Recomandari:

- Extractul din samburi de grape-fruit: este o substanta unica, cu un efect pronuntat de antibiotic natural. Contine o cantitate ridicata de bioflavonoide, cu efect de reglare a functionarii sistemului digestiv si circulator, de marire a rezistentei peretilor vaselor sanguine (in special al capilarelor), de reducere a riscului aparitiei trombozelor si tromboflebitelor. - Echinaceea purpurea: are multiple calitati terapeutice.

Aplicat extern grabeste cicatrizarea ranilor; utilizat intern intareste sistemul imunitar, are un pronuntat efect antibacterian si antiviral.
- Hibiscus sudanez: este un dezinfectant si antiinflamator al sistemului digestiv si urinar. Reduce durerile premenstruale, crampele intestinale si are efect antidiareic. Revigoreaza intregul organism, regleaza tensiunea arteriala, reduce nivelul colesterolului si previne aparitia aterosclerozei.
- Salvia: are efecte antibacteriene, antiinflamatoare, usor diuretice si cicatrizante. Prin efectele antibiotice influenteaza pozitiv toate infectiile sistemului respirator, limfatic, digestiv si ale aparatului genital. Este foarte eficient si in tratamentele antiparazitare.

Datorita compozitiei, Grepofit este eficient in toate cazurile de infectii virale sau bacteriene, la nivelul sistemului respirator, urinar, genital, etc. Reduce tusea si durerile cauzate de amigdalita, activeaza sistemul imunitar, reduce perioada de convalescenta. Este eficient, totodata, intr-o paleta larga de afectiuni ginecologice si reprezinta un ajutator serios in bolile digestive (gastrite, ulcere, pancreatite, etc). Reduce riscul aparitiei infectiilor micotice, atat la nivelul intestinelor cat si la nivelul pielii.

Spre deosebire de antibioticele de sinteza, Grepofit nu are nici un efect secundar nefast asupra florei intestinale, mai mult, o echilibreaza, neutralizand bacteriile nocive.

Mod de administrare:

Cate 1 capsula de 1-3 ori/ zi. In cazuri acute: cate 1 capsula din ora in ora (nu mai mult de 6 capsule/ zi).

Produsul nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Grapofit se pastreaza la racoare si intuneric (frigider).