Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

sâmbătă, 27 octombrie 2007

Dispozitivul BioHarmonex

Dispozitivul se poate comanda la Centrul de Terapii Traditionale Bodyalchemist®
Tel: 021 222 1455; 0745 003 716; e-mail: office@bodyalchemist.ro

Dispozitivul BioHarmonex - o solutie din domeniul medicinei cuantice, pentru redobandirea sanatatii si refacerea armoniei distruse.

BioHarmonex este in fapt un dispozitiv pentru bio-stimularea sistemelor energo-informationale ale organismului, cu camp magnetic pulsant.

Dispozitivul a aparut in contextul in care legatura dintre sanatate si modul de viata a devenit din ce in ce mai evidenta. Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii - legea cauzei si efectului - in studierea organismelor vii.

Spre sfarsitul secolului al XX-lea, s-a conturat insa tot mai clar ideea ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, tocmai pentru ca nu poate elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

Tratamentul pe camp energetic (biofizic) este considerat metoda cea mai promitatoare de vindecare, imbunatatind fara echivoc capacitatile de auto-vindecare ale organismului. Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz personal.

Dispozitivele se bazeaza pe efectul terapeutic al undelor electro-magnetice asupra proceselor bio-energo-informationale care ne controleaza sanatatea si viata.

Dispozitivul BioHarmonex, conceput in urma nenumaratelor studii stiintifice ale unor minti luminate din Europa si America, ne permite sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor noastre de sanatate.

Ca orice lucru din Univers, si organismul uman este un sistem complex de energie si vibratii care poate atinge echilibrul si armonia perfecta, lucru reflectat corespunzator in starea generala de sanatate si de vitalitate. Suntem, prin urmare, martorii unei noi paradigme in medicina globala: de la lumea formelor statice, limitate, ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

Un mare numar de oameni de stiinta sunt implicati in momentul de fata nu doar in studiul posibilitatilor de combatere a agresiunii factorilor externi nocivi asupra organisumului uman, ci si in cercetarea aspectelor legate de capacitatea de autovindecare a organismului, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului si in prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autovindecare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid in varii conditii.

Conform biofizicii moleculare, fiecare celula din organism este o minuscula unitate electromagnetica (energetica). Atunci cand o energie vie se afla sub influenta unei alte energii-electromagnetica in cazul aparatului BioHarmonex - se genereaza in organism un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice cu rol de autoreglare.

Din toate sistemele informationale, suntem familiari cu simturile si, dintre acestea, stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si le transforma in semnale vizibile).

Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in trasferul informational, dar el raspunde relativ lent, informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind trasferate cu o viteza de numai 20 m/s.

Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 secunde in momentele critice, precum acelea in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu aceleratia. Dincolo de viteza de reactie, sitemul nervos (luat separat) mai prezinta si alte limitari.

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul de informatii energetice al organismului, care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electro-magnetice de intensitate redusa si care asigura informarea extrem de activa si de acurata a structurilor moleculare ale organismelor vii. Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta.

Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, extrem de eficiente si fara efecte secundare, milioane de pacienti din intreaga lume sunt tratati cu ajutorul terapiei prin bio-rezonanta in fiecare zi.

Prin intermediul semnalelor energo-informationale produse de acest dispozitiv, organismul nostru invata sa aplice, de fapt, metodele de autocontrol si autoreglare necesare pentru a fi din nou sanatos, redobandindu-si armonia si echilibrul.

Uzul dispozitivului BioHarmonex este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in domeniul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa (camp de emisie: maxim 10 micro Tesla). Poate fi folosit de catre oricine, oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasurati.

BioHarmonex actioneaza atat preventiv, cat si ca tratament in afectiuni de la cele usoare (migrene, receala) pana la cele mai grave: dereglari mentale, tumori maligne sau SIDA.

Bio Harmonex opereaza intr-un spectru de frecvente de 1-200 kHz, in functie de programele individuale rulate la momentul respectiv. Dispozitivul functioneaza cu 2 baterii AA de 1,5 V, cu care pot fi rulate aproximativ 240-280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate atunci cand becul rosu ramane aprins in continuu.

BioHarmonex

Dispozitiv pentru biostimularea sistemelor de informatie ale organismului, cu camp magnetic pulsant.
Dr. Varga Edit, Lednjicki Gabor, biofizician, fi prof.dr.ft.med. SedlakVadoc Valerija

Mod de folosire

Paralel cu descoperirile stiintifice facute in medicina complementara, din ce in ce mai multi experti isi concentreaza atentia pe prevenire si pe ,,metodele naturale de vindecare", fara efecte secundare daunatoare. Legatura dintre sanatate si modul de viata devine din ce in ce mai evidenta.

Cu toate acestea, medicina alopata inca mai aplica principiul linearitatii legea cauzei si efectului in studierea organismelor vii. in orice caz, spre sfarsitul secolului al XXlea, a devenit tot mai clar ca o astfel de abordare a tratamentului nu aduce dupa sine rezultatele dorite, pentru ca nu poate elimina in totalitate adevaratele cauze ale bolii si problemele legate de acestea.

Tratamentui biofizic este considerat metoda cea mai promitatoare de imbunatatire a capacitatilor de autovindecare ale organismului (favorizand, pe langa aceasta, o protectie adecvata impotriva impactului daunator al mediului).

Aceasta forma de tratament este numita terapie prin biorezonanta si poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul dispozitivelor de biorezonanta de uz casnic, bazate pe efectul terapeutic al undelor electromagnetice asupra proceselor bioinformatice care ne controleaza sanatatea.

Dispozitivele de biorezonanta, concepute in urma nenumaratelor studii stiintifice, ne permit sa analizam procesele biologice ca un tot (abordarea holistica) si sa tratam adevaratele cauze ale problemelor de sanatate. Organismul uman este format in totalitate din celule si tesuturi. Aceste componente de baza ale corpului trebuie sa fie alimentate pentru a functiona normal, in timpul functionarii, ele produc material rezidual.

Procesele biochimice sunt bazate pe schimbul de substante, iar pentru armonizarea lor este necesar un complex sistem informational, in afara de controlul nervos si hormonal, exista un sistem de control electromagnetic, biocomunicational, care este responsabil de functionarea armonioasa a proceselor biochimice din mteriorul celulelor.

Ca orice alt lucru din univers, si organismul uman este tot un sistem complex de energie si vibratii care, cand ating echilibrul si armonia perfecta (cand interactioneaza armonios), sprijina si promoveaza starea generala de sanatate.

Suntem, prin urmare, martori la crearea unei noi paradigme globale: de la lumea formelor statice limitate ne deplasam catre lumea campurilor de energie si a miscarilor dinamice perpetue.

Un mare numar de oameni de stiinta sunt, in momentui de fata, implicati nu doar in studiul posibilitatilor de imbunatatire a modului de viata, ci si in cercetarea cresterii capacitatii de autovindecare a organismului, aceasta avand o importanta capitala in accelerarea tratamentului si in prevenirea eficienta a bolilor. Un organism cu capacitati sporite de autovindecare este mai putin predispus la boala si se reface mult mai rapid.

Cercetarile efectuate asupra semnalelor electronice in organismele vii, conduse simultan la Institutui Max Plank din Germania si la Universitatea din Marburg, de profesorul F.A.Popp, la inceputui anilor '90, au demonstrat ca exista o comunicare si un transfer de informatii constant in interiorul si intre celulele majoritatii creaturilor vii. Cu alte cuvinte, au aratat ca exista un schimb de informatii la nivel intracelular.

M. W. Ho et al. au demonstrat, experimental, ca fiecare proces biochimic este precedat de activitatea electromagnetica a celulelor, ceea ce este echivalent (facand o paralela cu chimia cuantica), cu atingerea granitei cuantumului m biologie (biologia cuantica).

Conform biofizicienilor moleculari, fiecare celula din organism este o minuscula unitate electromagnetica. Astfel, cand o energie vie se afla sub influenta unei alte energii fie mecanica, fie electromagnetica ea reprezinta, in acelasi timp, o informatie si o forta care, interactionand cu structura acesteia, cauzeaza un numar de raspunsuri sub forma de reactii biochimice.

Inca din 1980, F.A. Popp a afirmat ca, in celulele noastre, in fiecare secunda au loc miliarde si miliarde de procese chimice (3xl016 procese chimice/ secunda). Dar, de asemenea, este important de stiut ca fiecare proces biochimic este precedat de o activitate electromagnetica. Aproximativ 6570% din organismul uman este format din apa.

Ca rezultat al stereochimiei specifice a moleculelor de apa si legaturilor de hidrogen, exista o comunicare constanta, asa-numitul ,,taifas intracelular", in interiorul si intre celule. Moleculele de apa fumizeaza coduri pentru orice informatie, atat de natura biochimica, cat si vibratoareenergetica.

Membrana celulara este compusa din biomolecule, o combinatie specifica de carbohidrati si grasimi numite lipoproteine, care functioneaza ca un sistem real de transmitere, ce face posibila comunicarea intre organismul viu si mediul inconjurator, asanumita comunicare biologica.

Biomoleculele sanatoase functioneaza ca receptori perfecti acestea receptioneaza doar unde armonioase (coerente), cu trasaturi bine definite, adica ,,receptioneaza doar emisii clare si neperturbate". Sau, mai precis, celulele sanatoase pot fi influentate doar de vibratii (unde) de o anumita frecventa, amplitudine, puls si intensitate, adica coerenfa acestora determlna partea organismului pentru care informatia respective este folositoare.

Doar informatiile care interactioneaza cu celulele noastre sunt receptionate si transmise mai departe. Restul de informatii, pentru care celulele nu sunt ''calibrate", sunt filtrate de lichidul intracelular (apa) si, in acest mod (electronic), receptionarea si transmiterea lor este anulata.

Cercetatorii, in ultimii ani, au reusit sa determine parametrii activitatilor electromagnetice caracteristice pentru anumite tesuturi si organe, care preced activitatea (functia) acestora sau o urmeaza.

Acest corpus de cunostinte, acumulat dea lungul anilor, nea permis sa concepem instrumente si dispozitive pentru a ajuta organismul uman sa elimine sau sa neutralizeze efectele periculoase ale mediului si sa ne imbunatateasca starea generala de sanatate, prin emiterea de informatii armonioase (vibratii), care, ; in rezonanta cu trasaturile vibratorii ale celulelor sanatoase, sprijina procesele metabolice si mentin stabilitatea intema homeostaza.

Aceasta inseamna ca, cu ajutorul terapiei prin biorezonanta, putem influenta direct sistemul electromagnetic biocomunicational, sau, cu alte cuvinte, putem influenta cu mare exactitate procesele biochimice care au loc in organismul nostru, fara a consuma substante daunatoare.

BioHarmonex mentine si restabileste vibratiile noastre armonioase

Din toate sistemele de informatii, suntem familiari cu simturile si stim ca ochii nostri pot vedea doar in limitele unui camp electromagnetic restrans (televizoarele primesc semnale invizibile pentru noi si Ie transforms in semnale vizibile). Sistemul nostru hormonal regleaza si controleaza multe functii, dar informatiile obtinute pot fi transferate doar de anumiti receptori.

Sistemul nervos, cu aproximativ 25 de miliarde de neuroni in zonele centrale si periferice, joaca un rol important in transferul informational, dar el nu este legat de celulele sale. Pe langa aceasta, el raspunde relativ ,,lent", informatiile primite de la stimulii senzoriali fiind transferate cu o viteza de 20 m/s. Din acest motiv, exista o intarziere de aproximativ 0,2 secunde in momentele critice, in care trebuie sa calcam pedala de frana si nu acceleratia.

Cea mai noua descoperire stiintifica este sistemul informational care functioneaza pe principiul rezonantei cu campurile electromagnetice de intensitate foarte joasa si care asigura o distributie extrem de activa si de acurata a informatiei.

Acesta este domeniul terapiei prin biorezonanta. Datorita posibilitatii de utilizare foarte simple, milioane de pacienti sunt tratati cu ajutorul terapiei prin rezonanta in fiecare zi. Cu ajutorul semnalelor produse de acest dispozitiv, se pot influenta procesele organismului controlate electromagnetic, dar si un anumit tesut sau anumite procese, fapt ce permite o terapie cu tinta specifica.

Dispozitivul transmite semnalele generate informatii benefice pentru organism - prin intermediul unui canal informational (fereastra biologica). Cu ajutorul biorezonantei, organismul nostru invata, de fapt, din nou, procesele pe care Ie stia inainte cand era sanatos.

Interactiunile (interferarile) rezonantei se produc atat in mod mecanic (acustic), cat si electromagnetic, in practica, aceste interactiuni sunt folosite in principal sub forma electroterapiei, terapiei magnetice (aplicarea campurilor magnetice pulsante) sau a terapiei magnetice combinate.

Acest dispozitiv genereaza semnale de intensitate extrem de joasa, care nu sunt resimtite in mod direct de pacient si care au efecte moderate (de ex. calduri, vibratii), cauzate de adaptarea diferitelor procese de autocontrol ale organismului.

BioHarmonex - Trasaturi generale, parametri fizici:

BioHarmonex este un aparat care genereaza un camp magnetic pulsant pentru stimularea sistemelor informationale ale organismului uman. Uzul acestuia este sigur in proportie de suta la suta, pentru ca actioneaza in raza de actiune a undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa. Poate fi folosit oriunde si in orice moment, indiferent de activitatea pe care o desfasurati.

Dispozitivul de biostimulare, care functioneaza pe principiul undelor electromagnetice de intensitate foarte joasa, optimizeaza sistemul de comunicare al organismului, stimuland canalele de transmisie a semnalelor, adica aducandule la un nivel mai mare de conductivitate. Pentru aceasta, dispozitivul trebuie sa functioneze la acelasi nivel cu sistemul comunicational al organismului nostru, deoarece acesta este singurul mod in care poate fi realizata interactiunea prin rezonanta.

Cu alte cuvinte, inseamna ca aceste semnale au o intensitate mult mai joasa decat cele emise de alte dispozitive electrice, campul de emisie fiind de maximum 10 micro Tesla. 0 intensitate de emisie atat de scazuta confera dispozitivului o siguranta maxima de utilizare, fara nici o limitare impusa de standardele intemationale sau locale. Acesta poate fi folosit de persoanele de orice varsta, de la copii la batrani. Poate fi utilizat chiar de pacientii cu pacemakere sau de cei cu dereglari mentale serioase, precum si pentru tratarea cancerelor maligne.

Un avantaj special al dispozitivului BioHarmonex il reprezinta faptul ca acesta deschide simultan o serie de ferestre biologice, transmitand astfel mai multe informatii celulelor! Din acest motiv, este mai eficient decat dispozitivele similare care functioneaza intrun spectru de frecventa considerabil mai scazut si deschid doar cate o fereastra biologica.

BioHarmonex opereaza intro raza de frecventa de 1 200 kHz, in functie de performanta programelor individuale. Dispozitivul functioneaza cu doua baterii AA de 1,5V, cu care pot fi rulate aproximativ 240280 de programe. Daca becul rosu incepe sa palpaie, inseamna ca puterea bateriilor scade. Bateriile trebuie schimbate cand becul rosu ramane aprins in continuu.
PROGRAMELE BioHarmonex

BioHarmonex are 20 de programe complexe si cateva subprograme, care alcatuiesc impreuna asanumita ,,simfonie a programelor", ce dureaza, in medie, 2530 de minute. Programele sunt, in ordine, urmatoarele:

CHILD. Ingredientele esentiale (nutrientii) si instructiunile adecvate (transferul de informatii) sunt conditiile de baza pentru dezvoltarea si cresterea sanatoasa a copiilor. Impactul conditiilor de mediu nefavorabile si posibilele infectii pot afecta dezvoltarea optima.

Programul CHILD poate ajuta la coordonarea acestor functii, iar, in combinatie cu subprogramele sale, are un efect benefic asupra functiilor care sprijina dezvoltarea sanatoasa a organismului copiilor, inclusiv a diviziunii celulare, imbunatatirii capacitatii mentale si inteligentei, instalarii conditiilor necesare pentru functionarea eficienta a sistemului imunitar.

IMMUNE - program pentru intarirea sistemului imunitar. Folosind acest program, puteti obtine si mentine armonia intre cele doua tipuri de rezistenta a organismului la boli: cea innascuta, naturala (nonspecifica) si cea dobandita (specifics).

Programul sprijina activitatile functionale ale limfocitelor (globulele albe) si ale celulelor imunitare (limfocitelor B si T), crescand astfel semnificativ rezistenta la boli. Sa publicat un numar important de studii care demonstreaza ca, utilizand acest program, functionarea sistemului imunitar este mult imbunatatita.

Programul IMMUNE poate fi combinat eficient cu alte subprograme pentru sprijinul sistemului imunitar, cum ar fi CHILD, FOREVER YOUNG, RELAX, NERVES, BIORHYTHM si MERIDIAN.

FOREVER YOUNG. Sprijina sistemul antioxidativ al organismului si incetineste imbatranirea celulara. Locuitorilor marilor orase si altor persoane expuse impactului periculos de mediu Ie este recomandata folosirea acestui program zilnic. in combinatie cu subprogramele sale, acest program imbunatateste functionarea sistemului imunitar, atat la barbati, cat si la femei, si creste libidoul.

Folosit cu regularitate, poate fi extrem de eficient la accentuarea efectelor benefice ale unui mod de viata sanatos sau ale altor mijloace de imbunatatire a calitatii vietii. Programul FOREVER YOUNG poate fi combinat eficient cu alte subprograme pentru sprijinul sistemului imunitar, cum ar fi RELAX, NERVES, DETOX, CIRCULATION, BI0RHYTHM si MERIDIAN.

HORMONE - protejeaza sistemul hormonal la femei. Acest program asigura functionarea normals a sistemului hormonal la femei, sporeste sensibilitatea receptorilor endocrini si sprijina echilibrul organismului intre energiile pozitive si negative, echilibrand intregul camp energetic, sau, cu alte cuvinte, modifies si retransmite intbrmatiile preluate din organism intrun asemenea mod incat contrabalanseaza dezechilibrele energetice.

Accelereaza, de asemenea, absorbtia de fitoestrogeni, adaptogeni, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale etc. Programul poate reprezenta o terapie suplimentara excelenta pentru ameliorarea simptomelor puberale, sindromului premenstrual si a tulburarilor legate de menopauza, precum si a celorlalte perioade ,,mai dure" din viata unei femei.

PAIN. Se utilizeaza in general pentru a ajuta la ameliorarea durerilor (efect analgetic general) si cresterea tolerantei la durere. Previne si reduce durerea cauzata de leziunile si convulsiile acute, precum si de afectiunile cronice ale incheieturilor, si sporeste efectui medicamentelor administrate.

Programul PAIN arc un subprogram eficient pentru ameliorarea durerilor de cap. Poate fi combinat eficient cu alte subprograme pentru sprijinul sinergiei, cum ar fi RELAX, NERVES, FOREVER YOUNG, HORMONES, CIRCULATION, B10RHYTHM si MERIDIAN, precum si cu programele care ajuta la digestie si detoxifiere DETOX, DIGESTION, LIVERPANCREAS, URINARY.

RELAX. Datorita modului modem de viata intro lume dinamica si in permancnta schimbare, ne straduim in permanenta sa oferim tot ce avem mai bun. Avem nevoie, prin urmare, de o concentrare constanta. Acest lucru plaseaza o asemenea tensiune asupra sistemului nostru nervos incat, la sfarsitui zilei, ne simtim obositi si slabiti si, pur si simplu, nu mai suntem in stare de nimic.

Impactui negativ al experientelor stresante asupra starii generale este bine cunoscut de mult timp. Stresul este cauzat de agenti negativi, de natura psihologica, pe de o parte (conflicte in familie sau la locul de munca, emotii negative etc.), si de natura fizica, pe de alta parte, printre care se numara factori chimici, electromagnetici si mecanici.

Substantele periculoase, cum ar fi substantele chimice, gazele de esapament si alte materii daunatoare, care penetreaza organele si sistemele organismului, datorita poluarii aerului si mediului, cuplate cu diferiti aditivi alimentari care se gasesc din abundenta in alimentatia noastra, reprezinta o adevarata povara pentru metabolism.

Rezultatele ultimelor cercetari stiintifice arata ca simptomele de toxicitate acuta, cauzate de materiile periculoase, nu sunt atat de grave, in tarile dezvoltate, ca lipsa capacitatii de mentinere a unei coordonari adecvate a proceselor metabolice. Incapacitatea de sincronizare a functiei organelor duce la dereglari functionale si, in cele din urma, permanente ale tesuturilor.

Acest efect este dublat de impactui negativ al smogului electromagnetic sau de vibratiile mecanice, cum ar fi zgomotul, care ne inconjoara zilnic (de ex. daca lucrati sau locuiti in imediata apropiere a unei statii de metrou sau a unei gari, sistemul dumneavoastra nervos trebuie sa compenseze in permanenta pentru oscilatiile de interferenta la care este expus, reducandu-se astfel semnificativ cantitatea de energie disponibila pentru alte activitati).

In ultimele decade au fost concepute cateva tipuri de tehnici de relaxare pentru sprijinul si promovarea sanatatii noastre mentale si fizice si pentru imbunatatirea capacitatii noastre de concentrare. Activitatile fizice regulate, yoga si meditatia sunt mijioace care ajuta la relaxare si regenerare. Sau, daca nu aveti timp sa Ie practicati, se recomanda folosirea zilnica a programului RELAX. Acest program poate fi combinat cu succes cu alte programe oferite de dispozitivul nostru (vezi descrierea altor programe!).

NERVES - pentru optimizarea proceselor nervoase si imbunatatirea concentratiei. Aplicand regulat acest program, se poate obtine armonizarea proceselor nervoase si, in consecinta, a diferitelor fimctii, precum si refacerea dupa distonia vegetativa. Persoanele implicate in activitati intelectuale si studentii care se pregatesc pentru examene, in special, isi pot imbunatati considerabil performanta generala si eficienta cu ajutorul acestui program.

Este, de asemenea, foarte folositor pentru corectarea disfunctiilor sistemului nervos central cauzate de circulatia neregulata din creier (tratamentui ar trebui sa dureze eel putin un sezon, datorita perioadei destui de mari necesara factorilor extemi pentru a influenta sistemul hormonal).

Acesta mai este recomandat si in starile de depresie (ca terapie suplimentara), in combinatie cu activitatile fizice regulate necesare pentru stabilirea unei circulatii adecvate, ca ajutor nutritional (in special in cazurile in care se consuma alimente grele), sau pentru aditivi i alimentari (in special acizii grasi si aminoacizii).

Programul poate avea, de asemenea, efecte benefice la imbunatatirea capacitatilor mentale. Relaxarea dupa starile de stres si dupa tensiunea cronica este imbunatatita foarte mult cu ajutorul programului RELAX. Se recomanda si pentru copiii hiperactivi, in combinatie cu o alimentatie adecvata.

WEIGHTLOSS. Folosirea regulata a dispozitivului ajuta la scaderea in greutate, sprijina detoxifierea si procesele metabolice, precum si descompunerea tesutului gras. Un program pentru atingerea si mentinerea unei greutati corporale ideale.

DETOX - Detoxificare. Oamenii de stiinta ne informeaza ca organismul uman este format din aproximativ saptezeci de miliarde (70x109) de celule. Pentru atingerea performantelor celulare maxime, trebuie asigurata functionarea normala a proceselor organismului: alimentarea regulata cu oxigen si nutrienti, eliminarea deseurilor metabolice si a substantelor toxice care ajung in organism din surse exteme.

Conform datelor statistice, o persoana normala consuma aproximativ 60-70 de tone de alimente, ceea ce inseamna in jur de 1,22 tone de pesticide si alti agenti de protejare a plantelor, in timpul unei vieti medii de 70 de ani.

Cercetarile contemporane demonstreaza ca celulele umane se regenereaza de 90 de ori in timpul vietii. Toxinele acumulate in urma activitatii celulare pot reduce numarul de cicluri de regenerare la 60. Astfel, starea generala de sanatate si spcranta dc viata pot fi reduse la o treime.

Procesul de detoxificare necesita cantitati enorme de energie de origine biochimica, asanumitul adenozin trifosfat (ATP), la nivel celular. Pe langa aceasta, celulele trebuie sa primeasca informatii corecte, iar fluxul de informatii se formeaza cel mai bine cu ajutorul programului DETOX.

Programul DETOX consta din cateva subprograme concepute sa sprijine functionarea plamanilor, ficatului, splinei, rinichilor, pancreasului si a intestinului gros, imbunatatind astfel procesele de detoxificare din organism. Acesta poate fi combinat cu succes cu alte subprograme, cum ar fi RESPIRATORY, DIGESTION, LIVERPANCREAS, URINARY, de la caz la caz, precum si cu alte programe.

Pe scurt, acest program este conceput pentru detoxificarea generala si pentru sprijinirea metabolismului, indiferent de varsta pacientilor! Cele mai bune rezultate se obtin in combinatie cu suplimentele alimentare potrivite enzime digestive, preparate pe baza de bacterii pentru functionarea adecvata a tractului digestiv, suplimente pentru detoxificare si eliminarea parazitilor/ciupercilor, precum si in cazul dictelor pe baza de cereale.

EYEVISION regenerare oculara, program pentru imbunatatirea vederii. Program pentru tratamentul suplimentar al dereglarilor oculare si pentru prevenirea acestora. Conceput pentru ameliorarea simptomelor de oboseala oculara, pentru sprijinirea regenerarii musculare si a energiei generale a ochilor.

Programul trebuie folosit de cateva ori pe zi. hi timpul rularii programului, se recomanda consumul regulat de caroten, luteina, vitamina C, acizi grasi, zinc etc. Pe langa aceasta, este recomandata si folosirea preparatelor pentru intarirea vederii si imbunatatirea convergentei, precum si exercitiile regulate pentru imbunatatirea vederii.

CIRCULATION sistemul cardiac si circulator. Aportul adecvat de oxigen si nutrienti este strans legat de sistemul cardiac si cardiovascular. Sistemul nostru cardiovascular este amenintat de impactele exteme periculoase si de modul inadecvat de viata.

Multe probleme de circulatic cauzate de distonia vegetativa, cum ar fi spasmele venelor si arterelor, pot fi eliminate cu succes cu ajutorul acestui program. Programul, cuplat cu suplimcntele alimentare adecvate, poate ajuta la reducerea hipertensiunii.

Folosirea pe termen lung, sub supraveghere medicala, poate avea ca rezultat reducerea semnificativa a terapiei medicamentoase sau chiar eliminarea completa a acesteia. Folosirea pe termen lung poate duce, de asemenea, la disparitia simptomelor cauzate de hipertensiune.

Alte programe concepute sa reduca simptomele cauzate de spasmele sistemului circulator RELAX,NERVES, FOREVER YOUNG, HORMONES, B10RHYTHM si MERIDIAN, precum si programele pentru detoxifiere si imbunatatirea metabolismului DETOX, DIGESTION, LIVERPANCREAS, URINARY, pot fi combinate cu succes cu programul CIRCULATION.

RESPIRATORY program pentru sprijinul sistemului respirator. Acest program pentru sprijinul sistemului respirator atenucaza problemcle si dereglarile respiratorii innascute si dobandite si poate fi folosit ca terapie suplimentara sau in scopuri preventive.

Cele mai bune efecte se obtin daca programul se aplica disdedimineata, intre 3 si 5, sau dupa masa, intre 15 si 17, deoarece in aceste perioade plamanii functioneaza la maximum, conform ''ceasului biologic". 9Vezi si Aici)

DIGESTION. Pentru a supravietui, trebuie sa ne hranim, cu alte cuvinte trebuie sa fim in contact permanent cu elementui Pamant, materia care ne furnizeaza energia biochimica necesara. Cu toate acestea, consumul unei cantitati adecvate de alimente nu este suficient; trebuie sa extragem si o cantitate suficienta de ,,viata" din aceste alimentc.

In zilele noastre cercetarile contemporane o confirma calitatea alimentclor consumate este mai putin importanta decat faptui ca aceste alimente trebuie sa fie digerate si absorbite com plet, adica nutrientii trebuie sa fie disponibili organelor si sistemelor organismului.

Acest lucru se aplica in special adultilor, deoarece ingredientele si lichidele necesare pentru o digestie normala nu sunt produse in cantitati suficiente, facand astfel posibila aparitia problemelor si dereglarilor digestive.

Aceste probleme pot fi eliminate cu ajutorul programului DIGESTION, care sporeste producerea de lichide si ingrediente necesare digestiei si reduce simptomele si efectele secundare generate de terapia medicamentoasa pe termen lung.

Cele mai bune rezultate se obtin cand programul este rulat in timpul meselor sau intre mese. Acesta poate fi utilizat de cateva on pe zi. Se recomanda tuturor, dar in special persoanelor care au probleme digestive si disfunctii metabolice (acest lucru inseamna un mare numar de persoane, deoarece eficienta procesului de digestie descreste proportional cu inaintarea in varsta) si persoanelor care sufera de afectiuni gastrice cronice (pentru imbunatatirea absorbtiei si digestiei).

Poate fi combinat cu eficacitate cu alte programe care ajuta la functionarea normala a tractului gastrointestinal de ex. LIVERPANCREAS, DETOX etc. Pentru o eficienta maxima, este necesar consumul suplimentelor alimentare potrivite in timpul rularii programului enzime digestive, preparate pe baza de bacterii pentru functionarea adecvata a tractului digestiv, suplimente pentru detoxificare si eliminare a parazitilor/ciupercilor, precum si urmarea dietelor pe baza de cereale.

LIVERPANCREAS. In jur de 7.000 de procese biochimice au loc in fiecare secunda in celulele noastre. Din moment ce organismul uman este format din aproximativ saptezeci de miliarde (70x109) de celule, numarul de reactii chimice care au loc in organism in fiecare zi este practic incomensurabil.

Avem nevoie in continuu de energie pentru activitati, sistemul circulator, crestere, absorbtie/ digestie si aceasta energie este rezultatui final al numeroaselor procese chimice, fiind fumizata de ATP.

Aceste procese chimice sunt catalizate de enzime si hormoni, fiind precedate de o activitate electromagnetica ce implica transferul de infonriatii. Cum am mentionat deja, ce mancam este mai putin important decat modul in care digeram alimentele con sumate.

Aproximativ 70-80% din alimentele ingerate sunt digerate de enzimele prezente in aceste alimente, ceea ce inseamna ca doar o cantitate mica de enzime produse de pancreasul nostru ia parte la digestie. Astfel, acest mic organ, care cantareste doar 80 de grame, nu este solicitat foarte mult.

Cu toate acestea, cand consumam alimente preparate, fierte sau prajite, pancreasul trebuie sa produca toate enzimele necesare pentru digestia lor. Aceasta solicitare permanenta are ca rezultat disfunctii ale pancreasului si, in cele din urma, colapsul acestuia. Pe langa cele mai sus mentionate, conditiile esentiale pentru o digestie perfecta includ functionarea optima a ficatului si a bilei, precum si a pancreasului.

Programul LIVERPANCREAS ajuta la imbunatatirea procesului digestiv, iar cele mai bune rezultate sunt obtinute cand se aplica intre mese, intre orele 9 si 13 sau intre 21 si 1. Poate fi combinat cu succes cu programele DETOX si DIGESTION sau cu alte programe, in fimctie de cazurile individuale.

Ca si in cazul programului DIGESTION, consumul unor suplimente alimentare adecvate in timpul rularii programului este necesar, pentru maximizarea eficientei. Printre aceste suplimente se numara enzimele digestive, preparatele pe baza de bacterii, necesare functionarii corecte a tractului alimentar, suplimente pentru detoxificare si eliminarea parazitilor/ ciupercilor, precum si in dietele pe baza de cereale.

SKIN program pentru tratamentui afectiunilor pielii. Acest program imbunatateste schimbul de substante necesare dezvoltarii sanatoase a pielii si este folosit ca terapie suplimentara in tratarea dereglarilor hormonale. Poate fi combinat cu eficienta cu dietele special concepute pentru cazurile individuale precum si cu tratamentele de curatire a organismului.

URINARY organele tractului urinar. Rinichii joaca un rol important in functionarea normala a organismului si sunt responsabili, printre altele, de urmatoarele:
- detoxificare si metabolism (toate toxinele solubile in apa sunt excretate de organism prin rinichi),

- procesele metabolizarii sarii si apei,
- mentinerea echilibrului bazelor si acizilor,
- reglarea functionarii sistemului hormonal si a productiei sanguine (eritroproteinele),
- schimbul de substante ale tesutului muscular (D3 vitamine - hormoni)
- mentin energia innascuta a organismului, sporind astfel vitalitatea si longevitatea.

Cand este combinat cu o nutritie adecvata ti suplimente alimentare, programul URINARY ajuta la mentinerea si fumizarea de ,,energie de rezerva" catre rinichi. Programul poate fi utilizat de oricine atat de persoanele sanatoase, cat si de cele bolnave. Cele mai bune rezultate se obtin daca programul este aplicat dimineata devreme sau dupa amiaza tarziu, conform ,,ceasului rinichilor".

Acest program, de asemenea, previne si indeparteaza cauzele bolilor si dereglarilor renale si urinare.

BONESPINE. Programul BONESPINE este conceput in special pentru prevenirea osteoporozei si pentru mentinerea integritatii tesutului osos. In plus, in combinatie cu o nutritie adecvata, suplimente alimentare si excrcitii fizice, poate fi de mare ajutor persoanelor care sufera de osteoporoza. Se recomanda bolnavilor cronici la care tratamentele anterioare nu au dat rezultate.

Programul este, de asemenea, foarte eficient ca terapie suplimentara in fizioterapie, accelerand vindecarea si ajutand la refacerea leziunilor osoase. Aplicarea campurilor electromagnetice de intensitate foarte joasa permite transferul informatiilor terapeutice catre organism si poate fi combinata cu alte semnale terapeutice, daca este cazul.

AFTER TRAINING. Forma fizica si utilizarea optima a rezervelor vitale ale organismului sunt de o importanta deosebita pentru sportivii de performanta. Pe termen lung, doar sportivii care, tinand cont de capacitatile lor de autoregencrare, isi mobilizeaza rezervele la maximum, mentinandu-si, in acelasi timp, mecanismele de adaptare ale organismului la un nivel optim, pot dobori recordurile si se pot mentine in top. Organismul nostru se modifica, se adapteaza, se ajusteaza diverselor cerintc.

Este, prin urmare, cruciala coordonarea schimbului corect de substante din tesut §i mentinerea diferitelor procese metabolice. Folosind regulat programul AFTER TRAINING, de cateva ori pe zi, sportivii isi pot imbunatati semnificativ performanta. Acest program accelereaza procesele de regenerare dupa antrenament, minimizeaza oboseala si confera o forma fizica de zile man.

Programul se recomanda sportivilor de performanta si tuturor celor care isi doresc imbunatatirea capacitatilor fizice. Se utilizeaza dupa antrenament, pentru tratamentul traumelor, regenerarea tesutului muscular si ameliorarea starii de oboseala.

MERIDIAN. Conform medicinei chinezesti, organisrhul uman este inconjurat de o retea invizibila de canale, asanumitele meridiane, a caror existenta nu poate fi confirmata cu ajutorul metodelor anatomice.

Accste canale sunt, de fapt, stimuli localizati la diferite adancimi sub piele, paraleli cu vasele de sange si terminatiile nervoase, la nivelul tesutului muscular, care se misca in anumite directii si joaca un rol important in comunicarea intre diferitele organe si parti ale corpului, precum si in circulatia sanguina si energetica.

Cand acesti stimuli sunt dereglati datorita factorilor interni sau externi (incetinire, blocaje, hipersensibilitate), armonia si echilibrul dispar, facand loc bolilor. Exista cateva mii de puncte pe aceste meridiane, care pot fi stimulate nu doar cu ajutorul acupuncturii, ci si prin acupresura sau prin terapia electromagnetica.

Spre deosebire de acupunctura sau acupresura, metode care stimuleaza meridianele cu ajutorul semnalelor individuale, programul MERIDIAN al dispozitivului BioHarmonex cuprinde intreaga ''simfonie de programe" care stimuleaza simultan toate meridianele si Ie armonizeaza.

Acest program conceput special pentru meridiane permite armonizarea meridianelor de acupunctura, completeaza terapiile bazate pe principiile celor cinci elemente si suplimenteaza terapiile cu laser si acupunctura. Programele MERIDIAN si BIORHYTHM pot fi folosite de cateva ori pe zi de toti cei care vor, pur si simplu, sa se simta bine.

BIORHYTHM. Fenomenele electromagnetice care au loc in timpul modificarilor conditiilor meteorologice pot fi explicate prin impactui asupra sistemelor noastre biocomunicationale, cum ar fi simptomele vegetative la persoanele afectate de modificarile frontului atmos feric. Acest program ajuta, de asemenea, la optimizarea activitatii nervoase. Se recomanda in special persoanelor care calatoresc mult si se confrunta cu modificari frecvente ale zonelor climatice.

Acest program pentru armonizarea bioritmului, pe langa amcliorarea efectelor negative ale distoniei vegetative, cauzate de modificarile frontului atmosferic, este foarte eficient in combinatie cu alte programe, cum ar fi NERVES si RELAX, pentru relaxare si reducerea activitatilor beta crescute ale sistemului nervos, cu programul MERIDIAN, pentru armonizarea meridianelor, sau cu programul CIRCULATION. Pentru anumite afectiuni, folosirea dispozitivului BioHarmonex se recomanda dea lungul intregii vieti.

Printre aceste afectiuni se numara: osteoporoza, sindromul Behcet (unirea tesutului osos si a coloanei vertebrale), diabetui de tipul 2 (Diabetes mellitus), modificarile degenerative ale tesutului conectiv (afectiunile soldului, diverse dereglari ale tesutului conectiv, ingustarea venelor, reducerea capacitatilor mentale etc.). Are un design modem, poate fi purtat atat in buzunar, cat si atasat de corp, fiind oricand la indemana.

Recomandari pentru uzul combinat al dispozitivului BioHarmonex si al suplimentelor alimentare

Este foarte important sa stim ce mancam, cat mancam si sa cunoastem tipul si cantitatea de materii si substante care ajung in organismul nostru prin intermediul alimentelor ingerate, precum si posibilele consecinte ale unui aport excesiv sau insuficient al acestor substante. Ba mai mult, efectele daunatoare ale alimentelor modificate genetic, procesate si tratate cu ingredienti artificiali si arome, devin, pe zi ce trece, o amenintare tot mai mare.

Daca la acestea adaugam si faptui ca majoritatea acestor produse alimentare sunt de o calitate proasta si nu sunt absorbite in mod adecvat in sistemele si organele corpului, atunci nivelul disponibilitatii acestora scade simtitor. Prin urmare, se pune problema suplimentarii adecvate cu macro si microelemente a organismelor noastre.

Dispozitivul BioHarmonex, cuplat cu un mod de viata si un tipar nutritional sanatos, dar si cu suplimente alimentare adecvate si exercitii fizice regulate, reprezinta, de departe, cel mai eficient mod de stabilire si mentinere a sanatatii fizice si mentale.

Cand BioHarmonex este folosit in combinatie cu suplimentele alimentare listate in continuare, eficienta programelor acestuia poate fi sporita. Lista poate fi extinsa, pentru a veni in intampinarea necesitatilor dumneavoastra personale sau pentru a se potrivi personalitatii dumneavoastra.

CHILD: Lion Kids, Multi Lion Kids, C, Vital A, B, AB, 0, Polinesian Noni Juice

IMMUNE: ImmunAid, VirAgo, Ocean 21, Bee Power, Vital A, B, AB, 0, Polinesian Noni Juice

FOREVER YOUNG: Ocean 21, Oxy Max, Energy & Memory, Vital Man, Vital Woman, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Co Q 10

HORMONE: Vital Woman, Menopausal Formula, Ocean 21, Mega E

PAIN: White Willow, Polinesian Noni Juice, Triple Pot. Lecithin, Shark Aid

RELAX: Rhodiolin, Stress Management, B Complex, Polinesian Noni Juice, Ocean 21, Vital Man, Vital Woman

NERVES: Energy & Memory, Stress Management, B Complex, Mega B Complex, Triple Pot. Lecithin

WEIGHTLOSS: Nopalin, Chromium Max, Trimex, Xenaform, Advanced Fat Burners, LCarnitine
DETOX: Ocean 21, Liver Aid, Pure Yucca, Smokerade, Nopalin

EYEVISION: Beta Carotene, Lutein, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, C 1000, Ocean 21

CIRCULATION: Omega 3, White Willow, Cholestone, Super Q 10,OxyMax,C Plus

RESPIRATORY: Oxy Max, Ocean 21, Smokerade, Polinesian Noni Juice, C 1000

DIGESTION: ParaProteX, Nopalin, AC Zymes, Digest Ease, LiverAid

LIVERPANCREAS:LiverAid, LArginin, Digest Ease, Chromuim Max, ParaProteX

SKIN: Ocean 21, Oxy Max,Evening Primrose Oil, ParaProteX, Pure Yucca

URINARY: VirAgo, ProState Power, Green Care, Garlic & Parsley, ParaProteX

BONESPINE: Strong Bones, Power Mins, Ocean 21,VitalA,B,AB,0

AFTER TRAINING: Oxy Max, Energy & Memory, Power Mins, Super Mega 50,C 1000

MERIDIAN: Ocean 21, Oxy Max, Polinesian Noni Juice, Multivitamine

BIORHYTM: Super Soya Lecithin, Triple Potency Lecithin, Ocean 21, Polinesian Noni Juice

Intrebari frecvente in legatura cu BioHarmonex:

1. Cate programe pot fi rulate consecutiv? Trebuie sa se faca pauza dupa fiecare program?
- Pot fi rulate consecutiv maximum 23 programe, in fimctie de circulatia sanguina a utilizatorului.
- Acelasi program nu poate fi rulat fara pauza mai mult de doua ori.

2. Din punct de vedere medical, cate programe sunt recomandate zilnic?
- Maximum 69 programe zilnic, tot in functie de circulatia utilizatorului. Efectul terapeutic nu poate fi marit peste acest numar. (Esential este ca procesele de adaptare a organismului sa raspunda la terapie.)

3. Unde trebuie plasat dispozitivul in timpul utilizarii?
- In apropierea utilizatorului, astfel incat acesta sa se afle in raza campului sau de actiune, de 1,5 metri.
- Pentru tratamentui durerilor locale sau al ranilor, dispozitivul trebuie plasat pe corp, pe zona dureroasa sau pe locul vatamat.

4. Utilizarea aparatului este sigura?
- Da.Nu se cunosc nici un fel de efecte secundare ale terapiei prin biorezonanta.

5. Dispozitivul poate fi folosit in combinatie cu terapia medicamentoasa sau cu suplimentele alimentare?
- Da, dar utilizatorii sunt sfatui sa consulte la un moment dat medicul, pentru ca se preconizeaza reducerea terapiei medicamentoase dupa o perioada, datorita efectelor benefice ale dispozitivului.

6. Copiii pot folosi acest dispozitiv?
- Da, dar, pana la varsta de trei ani, poate fi tratata doar mama, deoarece amandoi au inca aceeasi aura.

7. Cum functioneaza aparatul?
- Cu doua baterii mici AA de 1,5V.

8. Care este durata de utilizare a bateriilor?
- Pana la aprinderea becului rosu de control. Apoi, aceste baterii pot fi utilizate in alte scopuri.

9. Exista afectiuni in care nu se recomanda folosirea dispozitivului?
- Daca aveti 'implantat un pacemaker, cereti avizul medicului.

10. Aparatul poate fi folosit de mai multe persoane in acelasi timp?
- Da, in raza campului de actiune de 1,5 metri.

11. In timpul utilizarii aparatului pot aparea efecte secundare neplacute (somnolenta, presiune la nivelul capului etc.)?
- Astfel de efecte sunt benefice si nu trebuie sa incercati sa Ie indepartati, deoarece ele participa la imbunatatirea starii generale.

12. Cand este recomandata inceperea folosirii aparatului?
- Ca masura preventiva, inaintea aparitiei simptomelor bolii.

13. Cum putem verifica daca aparatul emite unde electromagnetice?
- Cu ajutorul unui aparat pentru masurarea campului electromagnetic.

Rezumat:

BioHarmonex este un dispozitiv pentru generarea campului magnetic pulsant de intensitate extrem de scazuta, cu efect direct asupra sistemelor informationale ale organismului uman si, prin urmare, poate fi folosit ca terapie suplimentara impreuna cu produsele CaliVita.
Multumita efectelor sale benefice, acesta sporeste eficienta suplimentelor alimentare si ajuta organismul sa-si ajusteze unitatile biologice la nivele mai ridicate de disponibilitate. Cele mai bune rezultate se obtin cand folosirea sa este corelata cu suplimentele alimentare adecvate, pentru ca acestea se compenseaza reciproc excelent.

Dispozitivul se poate comanda la Centrul de Terapii Traditionale Bodyalchemist®
Tel: 021 222 1455; 0745 003 716; e-mail: office@bodyalchemist.ro