bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

joi, 11 octombrie 2007

ARTRIN

Caracteristica: crema bioinformationala

Continut: 50 ml

Utilizare:

Se poate utiliza in dureri si stari inflamatorii ale articulatiilor, muschilor, tendoanelor, in caz de reumatism, dureri ale coloanei vertebrale si ale musculaturii gatului, tulburari ale sistemului limfatic. Este foarte eficient in raceli, stari de oboseala, insuficienta circulatiei periferice si dificultati de mobilitate. Se utilizeaza in caz de guta, migrene, dureri lombare, dentare si paralizii. Este remarcabil in balonari, dureri de stomac, diaree, probleme ale splinei si alte dificultati digestive. Se recomanda pentru regenerarea oaselor in urma unor fracturi, contuzii si inflamatii ale muschilor, tendoanelor si nervilor. Se aplica in locurile cu probleme, in zona rinichilor, vezicii urinare, prostatei sau in orice alta zona inflamata. Este o cremã bioinformationalã cu spectru regenerator care contine un complex echilibrat de plante si o mare cantitate de apã termalã din izvorul Podhajska. Ea influenteazã în primul rând meridianul splinei, ficatului, vezicii urinare si al rinichilor meridianul celor trei focare, stomacului, meridianul guvernor, meridianul central, meridianele conceptiei, intestinului gros si intestinului subtire, tendo-muscular.

Artrin contine si liposome, cu o mare concentratie de turbã. Cercetãrile au confirmat cã turba are efecte antiinflamatorii si anti-neoplazice. Liposomele sunt capabile sã penetreze pielea pânã în straturile sale cele mai adânci, purtând totodatã cu ele extrasele benefice din turbã, cunoscutã ca fiind un excelent preparat pentru tratarea afectiunilor locomotorii. Conform analizelor de laborator, Artrin contine un înalt procentaj de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, sulf, magneziu, litiu, mangan, silicon. Parfumul sãu are si el un rol regenerator. De exemplu, uleiul de camfor stimuleazã sistemul digestiv, circulatia sanguinã si inima. El are efecte linistitoare si este folosit pe lângã altele si la tratamentul reumatismului. De asemenea crema mai contine ulei de arahide.

Potrivit celor spuse de binecunoscutul vindecãtor Edgar Cayce acest ulei este o substantã excelentã folositã la hrãnirea pielii, a muschilor, nervilor si este foarte folositoare în cazuri de artritã. Artrin contine un complex special de rãsini, care au efecte analgezice, antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale, antimicrobiene si faciliteazã circulatia sângelui. Artrin contine de asemenea substante active din Zingiber officinale.

La Universitatea Odense din Danemarca s-a descoperit cã substantele active din aceastã plantã controleazã douã enzime responsabile de inflamatiile cauzatoare de dureri celor suferinzi de artritã. Prin blocarea sintezei de prostagladinã aceste substante se comportã la fel ca aspirina, împiedicând astfel inflamatiile si durerea (Korolen contine deasemenea un volum suficient de Zingiber officinale).

Recomandãm acelora care suferã de stãri neplãcute în timpul cãlãtoriilor (asa numita kinetozã) sã încerce o combinatie de Korolen si Artrin.

În cazuri de afectiuni ale rinichilor, vezicii urinare si ale prostatei, precum si in afectiuni inflamatorii crema se aplicã în combinatie cu Renol.

Compozitie :

- Aesculus hippocastanum (Castanul sãlbatic) : mãreste elasticitatea si rezistenta vaselor de sânge, stimuleazã glandele suprarenale. Se utilizeazã în tratarea hemoroizilor, ulcerelor varicoase, migrenelor, arterosclerozei, în boli ale circulatiei periferice.
- Meliotus officinalis (Sulfinã): are oactiune diureticã, de crestere a debitului venos si limfatic, antiinfamatoare, antispasticã, anticuagulantã
- Symfitum officinale (Tãtãneasã): este utilizatã datoritã calitãtilor antiinflamatore si cicatrizante - Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) : substantele active din plante dizolvã secretiile si stimuleazã expectoratia. Se foloseste în ulcere gastrice, gutã, reumatism. Este un bun antiinflamator ca si gluco-corticoizii. - Tropaeolum majus (Cãltunasi): contine un antibiotic natural care, chiar si în cele mai scãzute concentratii, actioneazã asupra a 46 de specii de Stafilococus bacterium ca si asupra lui Proteus vulgaris, Escherichia, Coli, Salmonela si alte tipuri de bacterii.
- Arnica montana (Arnica): actiune antiinflamatoare, analgezicã, antisepticã, cicatrizantã.
- Zingiber officinale (Ghimbir): stimuleazã sistemul circulator, creste returul periferic al sângelui, scade meteorismul si colicile, stimuleazã transpiratia, scade nivelul colesterolului sanguin, previne bolile miscãrii. Se foloseste în stãri de extenuare generalã, lipsã de energie.- Linaria vulgaris (Linaritã): actiune sudorificã, depurativã, diureticã si laxativã. Se foloseste în afectiunile hemoroidale, splinei, ficatului si inlamatiile intestinului gros.
- Filipendula ulmaria (Cretuscã ): Britis Herbal Compendium mentioneazã actiunea puternic antiinflamatoare, stomahicã, astrigentã, diureticã a acestei plante si recomandatã ca un bun adjuvant în tratamentul reumatismului articular.
- Acorus calamus(Obigeanã ) uleiul din aceastã specie are proprietãti carcinogenice. Contine vitamina B1 si C, taninuri, mucilagii, sãruri minerale.
- Conyza canadensis (Bãtrânis): se utilizeazã în sângerãri interne, gutã, în inflamatii ale vezicii urinare si infectii ale rinichilor, în eczeme, reumatism, rãceli, boli ale prostatei precum si în caz de cancer.

Artrin mai contine - extract de: Trigonella foenumgraecum, Solidago virgaurea, Laurus nobilis, Robinia pseudocacacia, Vitamina E, lipozomi, ulei rozmarin, ulei pimenta acris, tuia arahide, eucalip, camfor, lavandã, cimbrisor, scortisoarã, care se regasesc si în parfumul cremei, apã termalã.

Recomandãri :

- inflamatii, reumatism, degenerarea încheieturilor
- artritã, poliartritã (asociat în combinatii cu Renol, Gynex si Korolen)
- gutã ( asociat cu Renol)
- dureri ale muschilor din zona coloanei vertebrale, cervicale
- frisoane cauzate de insuficientã circulatorie in extremitãti
- toate afectiunile locomotorii - afectiuni ale sistemului limfatic (asociat cu Vironal)

Modul de utilizare:

Se aplicã local, în zonele cu probleme, pe pielea umezitã în prealabil, de 2-3 ori pe zi. Se poate utiliza direct pe organele bolnave, pe zonele reflexogene corespunzãtoare (de pe mâini, tãlpi sau fatã) sau pe traseul meridianului organelor bolnave.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: