bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

joi, 11 octombrie 2007

KOROLEN

Korolen este un regenerant cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, psihotronicã, cristaloterapie si biorezonantã. Armonizeazã meridianul inimii, centrul celor trei focare si meridianul guvernator.

Acest traiect central influienteazã întreg organismul si functiile sale ca un fel de supraveghetor general. Korolen este unul dintre cele mai puternice preparate care dominã întreaga pentagramã si se gãseste în vârful ei la fel ca un rege al regenerãrii. Are influentã mai ales asupra creierului. De asemenea influenteazã vasele de sânge si sângele care este lichidul vital al organismului nostru. Pentru ca toate organele sã functioneze corect, este necesar si creierul sã functioneze perfect deoarece el controleazã si regleazã toate procesele din organismul uman. Organele care produc energie sunt dependente de creier.

O deficientã a acestei energii cauzeazã oboseala cronicã si slabeste imunitatea. Existã dovezi cã sistemul imunitar este coordonat direct de creier. Principalii factori care perturbã functia sa de coordonare sunt stressul, radiatiile, dar si diferite microorganisme (exemplu toxoplasmoza). Imunitatea noastrã depinde de hormonul timozina produs de timus. Acest hormon regleazã celulele T protectoare (limfocitele).

Dacã producerea lui este insuficientã organismul nu poate lupta adecvat împotriva infectiilor. Se estimeazã cã aproximativ 96% din populatie are un timus care nu functioneazã corect datoritã factorilor genetici si ereditari. Noi cercetãri în domeniul gerontologiei au demonstrat efectul de reîntinerire al melatoninei. Dupã cum afirmã oamenii de stiintã, la bãtrânete organismul slãbeste deoarece functia hipofizei si epifizei scade, iar melatonina actioneazã asupra tuturor hormonilor asigurând stabilitatea tuturor functiilor vitale.

Korolen contine un complex special de uleiuri eterice care frâneazã procesele de distrugere celularã, stimuleazã formarea globulelor în sânge, normalizeazã functionarea hormonilor si functionarea optimã a creierului, a metabolismului, ameliorând siptomele dementei senile. Utilizarea Korolenului din punct de vedere psihic: Problemele circulatorii, ale inimii si /sau intestinului subtire pot produce urmãtoarele simptome psihice: comportament isteric, bunã dispozitie exageratã, râs zgomotos fãrã motiv, senzatie de nesigurantã, labilitate emotionalã, incapacitate de memorare si de comunicare, probleme de vorbire, insomnie, teama de temperaturi ridicate, repulsie fatã de oamenii vorbãreti etc.

Aparitia frecventã a acestor manifestãri influenteazã negativ activitatea cardiacã si a intestinului subtire. Prin utilizarea preventivã sau în cure de tratament a Korolenului, atât amintitele afectiuni fizice cât si cele emotionale pot fi tratate cu succes. Recomandãm utilizarea în combinatie cu crema Ruticelit.

Compozitie:

- Ginkgo Biloba : extractul contine peste 40 de principii active,în special flavonoide,care au proprietãti benefice asupra circulatiei sanguine,a aportului de oxigen si glucozã la nivelul creierului si extremitãtilor. Literatura stiintificã sustine efectul benefic al extractului în neurologice si afectiuni vasculare periferice.
- Tabebuia impetiginosa (Lapacho): este un vechi leac indian folosit în tratamentul cancerului, leucemiei si altor boli oncologice. Este folosit în disfunctii ale ficatului, anemie, imunitate scãzutã si disfunctii ale sistemului endocrin.
- Hipericum perforatum (Sunãtoarea): este eficientã în boli neurologice, insomnie, migrene, depresii, ulcere gastrice, meteorism, boli ale ficatului si ale vezicii biliare, HIV. Are proprietãti antiinflamatorii, antivirale, antimicrobiene si regenereazã tesuturile.
- Aesculus hippocastanum (Castanul sãlbatic): mãreste elasticitatea si rezistenta vaselor de sânge, stimuleazã glandele suprarenale. Se utilizeazã în tratarea hemoroizilor, ulcerelor varicoase, migrenelor, arterosclerozei, în boli ale circulatiei periferice.
- Echinops sphaerocephalus ( Rostogolul): contine un alcaloid netoxic, echinopsina, care regleazã functionarea sistemului nervos parasimpatic. Îmbunãtãteste memoria, auzul si vãzul. Restabileste functia nervilor si centrilor nervosi din creier. Utilizat în paralizii, nevralgii, inflamatii si traumatisme ale mãduvei spinãrii si ca agent cardiotonic.
- Menyanthes trifoliata (Trifoistea): contine iod, fier si mangan. Se utilizeazã în disfunctii ale ficatului, vezicii biliare si în producerea sângelui, în dureri de cap, reumatism, febrã, nevralgia nervului trigemen, gastritã si stãri de extenuare generalã.
- Sanguisorba officinalis (Sângele voinicului) : este utilizat ca agent antipiretic si în hemostazã. Are proprietãti antiinflamatorii si antibacteriene. Este agent anti-protozoare. Se foloseste în boli de plãmâni, activeazã centrii vitali.
- Lavandula officinalis (Levãntica): contine anticianogeni care protejeazã celulele împotriva transformãrilor maligne, scade presiunea sângelui si are proprietãti antibiotice. Se foloseste în boli neurologice si gastrointestinale, în febra fânului. Stimuleazã producerea enzimelor în pancreas.
- Medicago sativa (Lucerna) : contine potasiu, fosfor, fier, calciu, beta-caroten, vitaminele B1, B2, K, C, D si este foarte alcalinã. Întãreste organismul în general. Se foloseste în anemie, reumatism si edeme. Are un efect pozitiv asupra glandei tiroide, hipofizei, rinichilor si splinei.
- Vaccinum vitis idaea (Merisorul) : are proprietãti dezinfectante, contine vitamina C. Se utilizeazã în inflamatii, boli urologice, hematologie, boli ale aparatului locomotor, diabet. Eliminã sãrurile din organism si în special acidul uric.
- Quercus robur (Stejarul) : are proprietãti antibiotice si de detoxifire. Este folosit în diaree, inflamatii ale gingiilor, cãilor respiratorii superioare si ale gâtului. Previne rãspândirea infectiilor din tractul intestinal si din regiunea uro-genitalã.
- Carum carvi (Chimionul sãlbatic) : eliminã efectele solaminei, are efect bacteriostatic si efect antiparazitar. Se foloseste în relaxarea spasmelor musculare, meteorism si stimuleazã glandele endocrine si intestinale.
- Anethum graveolens (Mãrarul) : activeazã circulatia . Se foloseste în angina pectoralã, prevenirea bolilor cardiace ischemice, dupã infarctul miocardic. Are proprietãti spasmolitice, diuretice si dezinfectante în tractul urinar. Distruge parazitii intestinali.
- Zingiber officinale (Ghimbir): stimuleazã sistemul circulator, creste returul periferic al sângelui, scade meteorismul si colicile, stimuleazã transpiratia, scade nivelul colesterolului sanguin, previne bolile miscãrii. Se foloseste în stãri de extenuare generalã, lipsã de energie. Stimuleazã plãmânii în timpul infectiilor.
- Viola tricolor (Trei frati pãtati): se utilizeazã în alergii, reumatism, boli arteriale si ale pielii. Ajutã revenirea sângelui de la periferie si favorizeazã depunerea calciului în oase. Reduce sângerãrile în tesuturi si are proprietãti anti-edematoase. Accelereazã eliminarea toxinelor din organism.
- Cyanus Segetum (Neghina): este un diuretic. Are un efect pozitiv asupra sistemului limfatic si asupra metabolismului.
- Allium sativum (Usturoi) : contine seleniu, germaniu care au proprietãti anticancerigene si antimicotice. Actioneazã ca un antibiotic si se foloseste în imunitate scãzutã, diabet, boli cardiovasculare si oncologice. Are un puternic efect antitoxic si depurativ. Scade colesterolul sanguin si mãreste elasticitatea vaselor de sânge.

Korolen mai contine informatii din Chihlimbar, Aur (Au), Cristale (SiO2 ), etc .

Utilizarea Korolenului din punct de vedere psihic:

Problemele circulatorii, ale inimii si (sau) intestinului subtire pot produce urmãtoarele simptome psihice: comportament isteric, bunã dispozitie exageratã, râs zgomotos fãrã motiv, senzatie de nesigurantã, labilitate emotionalã, incapacitate de memorare si de comunicare, probleme de vorbire, insomnie, teama de temperaturi ridicate, repulsie fatã de oamenii vorbãreti etc. Aparitia frecventã a acestor manifestãri influenteazã negativ activitatea cardiacã si a intestinului subtire.

Prin utilizarea preventivã sau în cure de tratament a Korolenului, atât amintitele afectiuni fizice cât si cele emotionale pot fi tratate cu succes. Recomandãm utilizarea în combinatie cu crema Ruticelit.

Recomandãri:

- îmbunãtãteste circulatia sanguinicã la nivelul creierului - tulburãri nervoase, kinetozã, epilepsie
- combate oboseala si epuizarea, surmenajul psihic, insomniile
- tulburãri ale circulatiei periferice - în bolile de sânge (leucemii), apoplexie, infarct miocardic, arterosclerozã
- stimulator al sistemului imunitar si hormonal, al mãduvei osoase, a CNS-ului
- stimulator al sistemului imunitar în cazul bolilor oncologice, HIV, toxoplasmozã -
intârzie procesele degenerative ale îmbãtrânirii
- hipocolesterolemiant

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1-3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã. Picaturile se dizolva cu putinã apã.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide. În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului. Dupã 3 sãptãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: