bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

joi, 11 octombrie 2007

BALSAMIO

Caracreristici:
este o pasta bioinformationala, recomandata in tratamente homeopatice

Continut: 100 ml

Utilizare:

Are efect racoritor si astringent, actioneaza asupra meridianului intestinului subtire, tendoanelor si muschilor, splinei, ficatului, armonizeaza legaturile yin si yang. Contine extracte de plante exotice (din padurile Amazoniene) cu efect antioxidant si antitumoral. Are efect de protectie de lunga durata asupra cavitatii bucale.

Compozitie :

- Lavandula officinalis (Levantica): contine anticianogeni care protejeaza celulele impotriva transformarilor maligne, scade presiunea sangelui si are proprietati antibiotice. Se foloseste in boli neurologice si gastro-ntestinale, in febra fanului. Stimuleaza producerea enzimelor in pancreas
- Simphytum officinale (Tataneasa): are actiune antiinflamatoare si cicatrizanta
- Sanguisorba officinalis (Sangele voinicului): se utilizeaza ca agent antipiretic, in boli de plamani, sangerari si diaree. Are proprietati antimicrobiene si antibacteriene si este eficient impotriva protozoarelor
- Potentila erecta (Cinci degete): este indicata in inflamatii ale stomacului, intestinului subtire, in diaree si sangerari interne. Stimuleaza activitatea ficatului, actioneaza antibacterian si antivirotic - Polygonum bistora (Troscot): se foloseste ca diuretic, astringent, antidiareic, hemostatic si cicatrizant al ranilor. Datorita silisiului coloidal din compozitie se recomanda in afectiunile cailor respiratorii.

BALSAMIO mai contine: Lariosma ovata, Uncaria tomentosa, Tabebuia impegtiginosa, apa minerala, silisiu coloidal anhidric, sulfati de sodiu naturali, lecitina, tocopherol.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: