bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

joi, 11 octombrie 2007

BALNEOL

Caracteristica:
preparat bioinformational cu humati pentru baie

Continut: 100 ml

Utilizare:

Balneol este un produs aromatizat pentru baie, cu un continut mare de substante humice si un amestec selectionat de uleiuri eterice. Facandu-si efectul incepand de la nivelul pielii si prin plamani (prin inhalare) substantele active ajung in sange, armonizind organele, contribuind astfel la regenerarea in totalitate a organismului. Baia cu humati si uleiuri eterice detoxifica organismul, stimuleaza circulatia sangelui, mobilizeaza sistemul imunitar si ajuta la oxigenarea celulei (actionand ca antioxidant). Are un puternic efect antistress.

Nu produce spuma si este superconcentrat (110 ml Balneol corespunde la cel putin 400 ml din orice alt produs balnear). Armonizeaza meridianele vezicii urinare, rinichilor, splinei, trei focare, intestinului gros si subtire, atenuand astfel problemele de sanatate care apar din cauza lipsei de armonie energetica ale acestor meridiane.

Balenol actioneaza pe doua cai : prin piele si prin plamani. Componentele aromoterapeutice ajung in fluxul sanguin care transporta informatiile in toate partile corpului armonizand organismul atat prin intermediul zonelor reflexogene cat si prin meridiane. Uleiurile din compozitie formeaza, dupa baie, o pelicula subtire pe toata suprafata pielii, asigurand astfel oxigenarea ei, cu efect de regenerare si de calmare a durerilor.

Baia cu Balneol are efectele maxime seara sau dimineata, cand Ph-ul pielii este alcalin. Pe langa tratamentul balnear, aceste bai au efecte antioxidante (elimina radicalii liberi), antivirale, de calmare a sistemului nervos, de relaxare a sistemului muscular, asigurandu-se concomitent si sedinte de aromoterapie.

Prin combinatia celor doua efecte (balnear si aromoterapeutic) se obtin rezultate spectaculoase in detoxifierea organismului, intarirea sistemului imunitar si circulator, optimizarea functionarii organismului la nivel celular si nervos. Racoreste si improspateaza pielea, reda energia, vitalitatea si prospetimea organismului.

Compozitie:

Humat de potasiu, Camfor, Juniperus communis (Ienupar), Litsea cubeba, Thuya occidentalis (Tuia), Styrax benzoin, Citrus grandis, Laurus nobilis (Dafin), uleiuri hidrogenate din plante medicinale, apa.

Recomandari :

- regenerarea articulatiilor, in reumatism, artroze, afectiuni ale sistemului locomotor
- astm sau bronsita
- eficient in dureri musculare, crampe, intinderi si entorse
- eficientizeaza functionarea sistemului limfatic
- afectiuni la nivelul pielii: eczeme, herpes, psoriazis, inflamatii, hematoamele dupa interventii chirurgicale

Mod de utilizare :

- 1-2 bai pe saptamana, utilizand ½ capac de Balneol la o cada plina cu apa calda. Durata maxima a unei bai este de 15-20 minute.
- bai locale (pentru maini sau picioare) : 4-5 picaturi la un licghean de apa calda.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: