bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

joi, 11 octombrie 2007

GYNEX

Este un preparat bioinformational cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, psihotronicã, cristaloterapie si biorezonantã. Acest produs cu o concentratie foarte mare este preparat printr-o tehnologie specialã. Substantele naturale pe care le contine au fost obtinute prin dilutie fie în apã fie în alcool.

Gynex armonizeazã în primul rând meridianul energetic al conceptiei si celor trei focare, al pãrtilor laterale ale plãmânilor, conexiunile stomacului, al intestinului gros inclusiv traseele muschilor abdominali, influentând problemele care rezultã din functionarea insuficientã a organelor aflate pe aceste meridiane. Forta principalã a întregului complex de plante medicinale, energia cristalelor si a componentelor bioinformationale este concentratã asupra regenerãrii sistemului hormonal (care are un rol primordial în reglarea functiilor vitale ale organismului). Cuvântul grecesc hormon înseamnã a propulsa, a incuraja, a stimula.

Hormonii sunt substante active si transportori ai informatiei spre organe si tesuturi vizate. Acestia actioneazã ca reglatori chimici si bio-catalizatori, influientând dezvoltarea, cresterea, viata psihicã si fizicã. Un nivel echilibrat al hormonilor din sânge este conditia de bazã a functionãrii a organismului. Omul este capabil sa producã aceste substante active în glandele sale endocrine, dar diversele tipuri de radiatii smogul electromagnetic, substantele chimice si unele medicamente (cum ar fi sedativele), stresul, au un efect negativ nu numai asupra celulelor ci si asupra întregului sistem hormonal.

Toate glandele endocrine functioneazã sinergic. Disfunctia centrilor reglatori se manifesta prin hipo sau hiperfunctia organelor endocrine.

Gynex contine importante substante biologic active obtinute din plante, care influienteazã si induc functionarea corectã a tuturor glandelor. În bolile gladelor tiroide organismul foloseste cantitati mari de calciu, ca o cosecintã a deficitului de iod, are un mare efect asupra organismului nostru sã ardã excesele de grasimi. Iodul regleazã viteza cu care celulele organismului nostru utilizeazã oxigenul. Dacã dimineata, imediat dupã trezire, aveti temperatura mai micã de 36,5 grade C, aceasta poate indica o disfunctie tiroidianã. Componentele informationale si substantele active din plante, în special fitoestrogenii, care au o structura similarã hormonilor umani, împreunã cu efectul antiinflamator al produsului accelereazã procesul de regenerare.

Gynex este un real agent de întinerire atât pentru bãrbati cât si pentru femei. Utilizarea Gynexului din punct de vedere psihic: Problemele splinei si ale sistemului endocrin se manifestã pe plan psihic prin: sensibilitate exageratã, labilitate emotionalã, tristete si plâns frecvent, fãrã motiv, nervozitate, lipsã de vointa autocompãtimire, griji exagerate, bârfirea continuã a celor din jur, imposibilitate de acomodare, dereglari de memorie, incoerentã în gândire.

Pentru cei care simt frecvent unele dintre aceste simptome, acestea ar trebui sã constituie un semnal de alarmã: persoana respectivã are o dereglare a sistemului endocrin sau este predispusã la afectarea organelor acestui sistem. Utilizarea regulatã sau în cure a produsului Gynex armonizeazã organismul la nivel energetic- hormonal tratând astfel atât afectiunile fizice propriu-zise, cât si aceste simptome phihice specifice care le însotesc.

Compozitie:

- Robinia pseudoacacia (Salcâmul alb) :este utilizat ca agent spasmolitic în crampele abdominale, calmeazã spasmele musculare, are un efect diuretic foarte intens. Creste producerea enzimelor naturale si de aceea se foloseste pentru a stimula si îmbunãtãtii digestia fãrã a creste pofta de mâncare.
- Potentilla anserina (Cinci degete)
- Relaxeazã spasmele în unele dureri menstruale, împiedicã depunerile în bilã, are efect antiinflamator si astringent. Contime cantitãti importante de litiu.
- Imperatoria ostrthium
-stimuleazã întregul tract gastro-intestinal. Eficient în dismenoree, tumorile uterine, în boli ale ficatului, splinei, rinichilor, tractului urinar si sistemului nervos. Îmbunãtãteste circulatia si creste rezistenta la stres.
- Geranium robertianum (Nãpraznica) se utilizeazã în sterilitate femininã si masculinã, în probleme urologice, inflamatii ale nervilor, eczeme, sângerãri interne. Contine radium.
- Galega officinalis :scade nivelul zahãrului din sânge, este foarte utilã pentru tratamentul inflamatiilor tractului urinar si în bolile febrile asociate cu eruptii. Stimuleazã lactatia.
- Foeniculum vulgare (Chimionul) : este un excelent agent secretolitic. Favorizeazã expectoratia. Are efect stomahic si carminativ. Îmbunãtãteste digestia si stimuleazã lactatia. Contine substante similare hormonilor feminini (estrogeni).
- Galium verum (Sânziana galbenã) : are efecte pozitive asupra sistemului limfatic, asupra functionãrii splinei, ficatului si rinichilor, pancreasului si tiroidei. Este utilizatã ca agent diuretic si spasmolitic.
- Fucus veziculosus : contine iod natural si o mare cantitate de minerale. Scade riscul cancerului la sân si ovarian. Se foloseste în caz de hipofunctie a glandei tiroide si în obezitate. Are proprietãti antireumatice, inhibã senzatia de foame.
- Glycyrrhiza officinalis(Lemn dulce): contine substante similare cu hormonii corticoizi produsi de glandele suprarenale. Se foloeseste în tratamentul tusei, inflamatiilor, reumatismului, urolitiazei, ulcerului gastric si ca agent spasmolitic.
- Calendula officinalis (Gãlbenele) : sunt foarte eficiente în tratamentul bolilor ginecologice, bolilor pancreasului si ficatului, în cazul palpitatiilor inimii, astmului. Are calitati antimicotice si bacteriostatice.
- Trifolium pratense (Trifoi): se foloseste în tratamentul eczemelor, astm, în boli de plãmâni, rinichi, reumatism. De asemenea se foloseste în disfunctii ale sistemului limfatic, în menstruatii dureroase, în anexite. Contine substante asemãnãtoare hormonilor feminini si flavonoide care reduc radicalii liberi (efect antioxidant). -
Lamium album (Urzica moartã albã): are efect calmant. Se utilizeazã în cicluri menstruale neregulate, leucoree, ulcere, varice, edeme, inflamatii. Favorizeazã expectoratia si stimuleazã metabolismul.
- Alchemilla vulgaris (Cretisoarã): se foloseste în toate tipurile de afectiuni ginecologice, în inflamatii catarale ale intestinlui, în diabet, în hidropizie, în boli ale ficatului si rinichilor, în ulcere gastrice.
- Vaccinum myrtilus (Afinul): este folosit în special în diabet, colici intestinale. Are proprietãti antibacteriene si dezinfectante. Regleazã tensiunea arterialã, este tonic ocular.
- Sanguisorba officinalis (Sângele voinicului): are proprietãti antiseptice, antidiuretice si astringente. Opreste toate tipurile de sângerãri. Este eficient împotriva protozoarelor. Are un efect stimulator general asupra organismului. Gynex mai contine informatii din Fluorit (CaF 2 ) si Granatum Mg 3 Al 2 ((SiO 4 ) 3 ).

Recomandari:
- eficient in probleme ginecologice de naturã inflamatorie si hormonalã (sindromul premenstrual, tulburari ale ciclului menstrual, anexite, climax, infectii genitale)
- hipo si hiper tiroidism
- noduli mamari (asociat cu crema Cytovital)
- osteoporozele din climax (asociat cu Fytomineral)
- sterilitate femininã si masculinã, impotentã
- adjuvant in tratamentul sclerozei multiple
- reprimã senzatia de foame în sistemul nervos central, fiind eficient în curele de slabire
- pentru îmbunãtãtirea calitãtii pielii, unghiilor, pãrului

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul (aprox. de 21 ori). Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1pânã la 3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã. Picaturile se dizolva cu putinã apã.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide. În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului. Dupã 3 sãptãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: