bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

GREPOFIT

Compozitie:

Extract din samburi de grape-fruit (Citrus paradisi), echinaceea (Echinaceea purpurea), hibiscus sudanez (Hibiscus sabdariffa) si uleiuri eterice din salvie (Salvia officinalis).

Grepofit - Efecte si Recomandari:

- Extractul din samburi de grape-fruit: este o substanta unica, cu un efect pronuntat de antibiotic natural. Contine o cantitate ridicata de bioflavonoide, cu efect de reglare a functionarii sistemului digestiv si circulator, de marire a rezistentei peretilor vaselor sanguine (in special al capilarelor), de reducere a riscului aparitiei trombozelor si tromboflebitelor. - Echinaceea purpurea: are multiple calitati terapeutice.

Aplicat extern grabeste cicatrizarea ranilor; utilizat intern intareste sistemul imunitar, are un pronuntat efect antibacterian si antiviral.
- Hibiscus sudanez: este un dezinfectant si antiinflamator al sistemului digestiv si urinar. Reduce durerile premenstruale, crampele intestinale si are efect antidiareic. Revigoreaza intregul organism, regleaza tensiunea arteriala, reduce nivelul colesterolului si previne aparitia aterosclerozei.
- Salvia: are efecte antibacteriene, antiinflamatoare, usor diuretice si cicatrizante. Prin efectele antibiotice influenteaza pozitiv toate infectiile sistemului respirator, limfatic, digestiv si ale aparatului genital. Este foarte eficient si in tratamentele antiparazitare.

Datorita compozitiei, Grepofit este eficient in toate cazurile de infectii virale sau bacteriene, la nivelul sistemului respirator, urinar, genital, etc. Reduce tusea si durerile cauzate de amigdalita, activeaza sistemul imunitar, reduce perioada de convalescenta. Este eficient, totodata, intr-o paleta larga de afectiuni ginecologice si reprezinta un ajutator serios in bolile digestive (gastrite, ulcere, pancreatite, etc). Reduce riscul aparitiei infectiilor micotice, atat la nivelul intestinelor cat si la nivelul pielii.

Spre deosebire de antibioticele de sinteza, Grepofit nu are nici un efect secundar nefast asupra florei intestinale, mai mult, o echilibreaza, neutralizand bacteriile nocive.

Mod de administrare:

Cate 1 capsula de 1-3 ori/ zi. In cazuri acute: cate 1 capsula din ora in ora (nu mai mult de 6 capsule/ zi).

Produsul nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Grapofit se pastreaza la racoare si intuneric (frigider).

Niciun comentariu: