bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

DRAGS IMUN

Caracteristica: preparat bioinformational ce contine latex pur din planta Croton Iechleri Muell denumita de indieni „sange de dragon”.

Utilizare:

Avand caracterristici puternic antibacteriale, antimicrobiene, antivirotice, antimicotice, antioxidante si hemostatice Drags Imun grabeste vindecarea ranilor, tesuturilor si ale pielii, aftelor, furunculelor si starilor de inflamatie ale cavitatii bucale, faringelui si laringelui. Are efecte: antistres, citostatic, afrodisiac si tonifiant. Preparatul influenteaza favorabil regenerarea sangelui in cazul anemiilor si leucemiilor.

Imbunatateste activitatea functiilor pulmonare, a inimii, calitatea oaselor si a articulatiilor. Armonizeaza meridianele intestinului gros, subtire, legatura Yang-Yin. Mareste imunitatea organismului si ajuta la regenerarea acestuia. Actioneaza favorabil si in cazul imbolnavirii cailor respiratorii, gripelor, hepatitei de tip A si B dar si in cazul imbolnavirii provocate de retrovirusi si cytomegalovirusi.

Prin studiile populationale efectuate s-a constatat ca stresul psihosocial are ecou nefast asupra capacitatii de aparare a organismului la persoanele supuse indelung unor agenti stresanti (probleme materiale de nerezolvat, de sanatate la cei dragi, de efort intelectual sau fizic prelungit peste limita), celula responsabila cu apararea imuna se regenereaza mai incet iar activitatea ei specifica este redusa.

Scade totodata capacitatea de formare a imunoglobulinelor. Drags Imun realizeaza o imunostimulare mai blanda dar tot atat de eficienta ca cea produsa de Vironal.

Este un puternica antioxidant neutralizand radicali iliberi. In urma actiunii radiatiilor ionizante asupra oricarei molecule din structura organismului rezulta radicalii liberi. Acestia sunt molecule sau fragmente moleculare ce contin un electron impar, fapt ce le confera o mare instabilitate si reactivitate chimica.

Acesti radicali liberi iau nastere din radioliza apei, proteinelor, lipidelor si din reactiile enzimatice de oxidoreducere. (De exemplu in urma radiolizei apei din organism rezulta radicali liberi cum sunt radicalul hidroxil si apa oxigenata). Radicalii se combina cu proteinele sau cu acizii nucleici din interiorul celulelor, fapt ce duce la modificarea grava a structurilor, inclusiv ale celor genetice intracelulare.

Azi se accepta doua teorii privind imbatranirea biologica:

1. Teoria erorii genetice care considera imbatranirea in esenta o sinteza proteica deviata, alterata, prin defect in transcriptia informatiei genetice ca efect secundar proceselor energo-metabolice normale din timpul vietii, rezultand schimbari calitative ale expresiei genetice. Calitatea reactiilor enzimatico-chimice, de diferentiere si dezvoltare celulara este relativa, iar controlul genetic corect este pierdut.

2. Teoria radicalilor liberi acorda rol prioritar produsilor toxici rezultati din reducerea partiala a O2 si a multor alte substante. Cantitatea lor creste odata cu varsta la nivel (inter)celular si, posedand un electron nepereche, sunt foarte reactivi si usori difuzabili realizand degradari celulare si subcelulare prin peroxidare lipidica. Se sustine deci ca imbatranirea este potential tratabila cu substante antioxidante care, fie reduc formarea radicalilor liberi, fie le inhiba activitatea distructiva.

Cele doua teorii insa se intersecteaza, elementul cheie ce le leaga nefiind altceva decat radicalii liberi, actiunea lor nociva in cadrul teoriei genetice fiind leziunile mutagene provocate structurii ADN-ului.

Ca urmare a efectului antioxidant, Drags Imun influenteaza favorabil regenerarea hematiilor si leucocitelor, fiind utilizat cu rezultate spectaculare in tratamentul anemiilor si leucemiilor indiferent de forma.

Compozitie:

Drags Imun contine latex pur din planta Croton lechleri Muell, denumita de indieni sange de dragon. Din punct de vederea chimic planta cuprinde doua tipuri de alcaloizi, 54% taninuri, 4% zaharuri si amestecuri de polifenoli.

Recomandari:

- anemii si leucemii
- cytomegalovirusi ai hepatitei virale
- impotriva Helicobacter Pylori (cauzatoare de ulcer gastric)
- eficient in viroze respiratorii, gripa, imbolnaviri ale functiilor pulmonare cu retrovirusi
- grabeste vindecarea ranilor, tesuturilor si ale pielii, aftelor, furunculelor si inflamatiilor cavitatii bucale
- afectiuni ale faringelui si laringelui
- datorita efectului antivirotic puternic, se poate utiliza ca si completare in terapia persoanelor seropozitive HIV
- in oncologie - influenteaza pozitiv functionarea inimii, calitatea oaselor si articulatiilor - sustinator in tratamentul sclerozei in placi
- hemostatic
- in stomatologie pentru sustinerea tratamentului in paradontoza si gingivita

Mod de administrare: (se agita inainte de intrebuintare de aprox.21 ori), pentru a dinamiza continutul)

- copii pana la 12 ani: 1-5 picaturi de 1-2 ori /zi intr-o cantitate mica de apa
- adulti: max. 10 picaturi de 1-3 ori /zi intr-o cantitate mica de apa.

Se administreaza in cure de trei spatamani, urmate de o saptamana de pauza.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: