bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

RENOL

Este un preparat cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte de fitoterapie psihotronicã, cristaloterapie si biorezonantã.

Renol armonizeazã în primul rând meridianul energetic al rinichilor si al vezicii urinare, al splinei, celor trei focare, pãrtile laterale ale pericardului si prin aceasta influenteazã si problemele care decurg din functionarea insuficientã a organelor de pe aceste meridiane.

Datoritã continutului in iod contribuie la buna functionare a tiroidei. Se stie cã rinichiul este un organ deosebit de important pentru detoxifierea organismului, dar buna lui functionare se diminueazã treptat dupã varsta de 20 de ani.

Din aceastã cauzã este foarte important sa-i acordãm mai multã atentie si sa-l ajutãm sa se regenereze. Pe langã functia lui de detoxifiere rinichiul are si o functie secretorie. El secretã si anumiti hormoni activi : unul cu rol în reglarea tensiunii arteriale (presiunea sanguinicã) si altul care reglezã producerea globulelor rosii în mãduva osoasã.

Sistemul limfatic este deasemenea, dependent de functia renalã, având rol in mentinerea echilibrului acido–bazic. Regimul nostru alimentar este un factor important în aceste procese, de aceea este preferabil sã consumãm mai multe produse vegetale decat animale, deoarece acestea din urmã supraincarcã rinichii si afecteazã PH–sanguin.

Pentru ca rinichii sa fie capabili sa-si îndeplineascã functiile la nivel optim, ei trebuie sa filtreze aproximativ 1200ml sânge in fiecare minut. Dacã dorim sa le usurãm munca, nu ar trebui sã consumãm mâncare foarte sãratã, condimentatã, dulce sau acrã precum si hranã conservatã chimic, deoarece acestea trebuie sa fie excretate de catre rinichi.

In anumite afectiuni reumatismale recomandãm asocierea cremei corespondente Artrin.

Utilizarea Renolului din punct de vedere psihic:

- Timiditatea, fobiile diverse, teama de a nu-i dezamãgi pe cei din jur, sentimentul de inferioritate, autoexcluderea din viata socialã, cosmarurile frecvente, lipsa de ambitie, panica fãrã motiv, frica de refuz, lipsa de initiativã etc. sunt unele dintre cele mai cunoscute simptome care indicã disarmonia energeticã a meridianelor care influenteazã activitatea renalã. Persoanele care se confruntã des cu unele dintre manifestãrile enumerate mai sus au nevoie de armonizarea energeticã a acestor meridiane.

În caz contrar vor apãrea curând boli care pornesc de la nivel renal: litiaza renalã; dureri de coloanã vertebralã si de articulatii; infectii renale, urinare si de prostatã; retinerea apei în organism; probleme de auz, ameteli - boala Mennier

Compozitie :

- Ononis spinosa (Osul iepurelui): se foloseste în dereglãri metabolice, în urolitiazã, gutã, edeme si reumatism.

- Colluna vulgaris (Iarbã neagrã): are proprietãti dezinfectante si diuretice.Se foloseste în urolitiazã, infectii ale vezicii urinare asociate cu hipertrofierea prostatei, în reumatism si dureri articulare.

- Artemisa dracunculus (Tarhon): contine iod, îmbunãtãteste metabolismul, se utilizeazã ca excitant al intestinului gros, actioneazã ca tonic si antisclerotic.

- Sambucus nigra (Afinul): contine rutin care actioneazã favorabil asupra peretilor vaselor de sânge.Se foloseste în tratamentul bolilor intestinale si ale vezicii urinare.Are proprietãti antialergice.Contine vitamina C si bioflavonoide.

- Arctium lappa (Brusturul): este folositîn gutã, reumatism, eczemã cronicã, urolitiazã, procese inflamatorii ale tractului gastro-intestinal, acnee, psoriazis.

- Tropaelum majus (Cãltunas) : contine un antibiotic natural, care în cele mai reduse concentratii actioneazã pe 46 de specii de Stafilococus bacterium. Se utilizeazã în infectii ale cãilor urinare.

- Ribes nigrum (Coacãzul negru): stimuleazã metabolismul. Contine sãruri de magneziu si vitamina B. Se foloseste în reumatism, infectii ale tractului urinar, regleazã tensiunea arterialã, este tonic ocular.

- Geranium robertianum (Muscata): se aplicã în cazurile de hematurie, inflamatii ale intestinelor, urolitiazã, boli renale, inflamatii ale nervilor, edeme, eczeme, sterilitate.

- Bidens tripartita: accelereazã procesele metabolice. Se foloseste în boli ale ficatului si rinichilor, în psoriazis,eczeme, alergii. Stimuleaza glandele suprarenale.

- Polygonum aviculare (Troscotul): se foloseste în gutã reumatism, diaree, eczeme, bronsite, boli ale rinichilor si vezicii. Eliminã pietrele mici.

- Solidago virgaurea (Splinuta): are ca principal domeniu de aplicare urologia

-boli ale rinichilor, testiculelor, prostatei si glandelor sexuale masculine. Se foloseste de asemenea în proteinurie, gutã reumatism, urolitiazã, edeme, artritã.

- Conyza canadensis (Bãtrânis): se utilizeazã în sângerãri interne, gutã, în inflamatii ale vezicii urinare si infectii ale rinichilor, în eczeme, reumatism, rãceli, boli ale prostatei precum si în caz de cancer.

- Verbina officinalis (Verbina): stimuleazã functionarea ficatului, rinichilor si splinei.Se foloseste în boli de piele,bronsite si nevralgii ale trigemenului.

- Epilobium parviflorum (Rãscoagea cu floare micã): are un efect pozitiv asupra întregului sistem genito-urinar. Se foloseste în inflamatii ale rinichilor, vezicii urinare si ale prostatei.

Renol mai contine informatii din argilã rosie, moldavit (SiO 2), fluorit (CaF 2) si argint (Ag).

Recomandari:

- puternic detoxifiant, antioxidant si regenerant

- degenerare a articulatiei soldului însotitã de dificultãti de mobilitate, artroze, reumatism, dureri ale coloanei vertebrale, scolioze, boala lui Bechterev

- edeme, probleme urologice: inflamatii ale cãilor urinare si rinichilor, urolitiazã, dificultãti de urinare, prostatism, functionare insuficientã a suprarenalelor si sistemului limfatic; guta - intoxicatii cu metale grele, încãruntire timpurie a pãrului

- în unele cazuri de sterilitate masculinã

- tulburãri de auz (asociat cu Audiron)

- eruptii cutanate, eczeme, acnee (dupa o cura de Regalen)

- hipertensiune arterialã (asociat cu Korolen)

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul (aprox. de 21ori).
Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1- 3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã.

Picaturile se dizolva cu putinã apã. Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide.

În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului.

Dupã 3 sãprãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: