bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

STIMARAL – Supliment la Pentagrama Energy

Caracteristica: sirop bioinformational

Continut: 30 ml

Utilizare:

Este recomandat pentru toti cei care sufera de un deficit de energie. Acest preparat cu efect tonifiant adaptogen stimuleaza fara cofeina si armonizeaza organismul. Contine un complex biologic activ care mareste rezistenta organismului, randamentul fizic si spiritual, elimina oboseala si reda energia.

Este recomandat pentru tonifierea organismului, linistirea lui, pentru o mai buna concentrare si o mai buna activitate a creierului si atenuarea problemelor legate de imbatrinire. Este indicat in situatii cand este necesar un randament fizic si psihic maxim. Accelereaza gandirea, intareste memoria si auzul.

Actioneaza ca un afrodisiac usor in impotenta sexuala de cauza psihogena. Stimaral este un preparat cu efect ionizant, adaptogen si de armonizare. Acest produs estrem de concentrat contine substante din plante medicinale si mineral.

Stimaral armonizeaza in primul rand traseele energetice de comanda, ficatul, splina, in al doilea rand bila, inima, plamanii si prin aceasta influenteaza problemele care decurg din functionarea insuficienta a acestor organe. Este astfel elaborat, incat elementele individuale din plante si cele bioinformationale sa completeze sinergic paleta excelenta a aefectului de armonizare.

Un avantaj extraordinar este ca nu contine cofeina, nu da dependenta si totusi are un efect stimulativ cu 40-60 % mai mare dacat preparatele pe baza de cofeina.

Prin analize de laborator s-a stabilit ca Stimaral are un continut mare de potasiu, calciu, fosfor, magneziu, sulf, sodiu, siliciu, mangan, zinc. Componenta principala este radacina de aur care creste in zona muntilor Vysoke Tatry, Krkonos, Carpati si in Extremul Orient. Denumirea de radacina de aur i se trage de la culegatori din cauza aspectului sau, dar ultimele cercetari ale fitoterapiei au aratat ca, pe buna dreptate, aceasta planta este valoroasa ca aurul.

La noi este protejata prin lege. Prin efectele sale este cu totul fara concurenta, depasind ginsengul si guarana. Radacina de aur contine o cantitate mare de acizi organici. De exemplu, mentionam acidul succinic, care are efect de intineririe a celulei. In continuare mentionam o alta componenta importanta: flavonoidele, care au un puternic efect antioxidant si substantele steroide (ca de exemplu betasitosterol).

In lume s-au efectuat multe teste cu rezultat nedaunator pe animale de laborator si pe voluntari pentru a se determina efectul substantelor din planta. Monografia cea mai vasta al carei autor este A.S. Saratnikova, prezinta rezultate foarte convingatoare. S-a dovedit ca radacina de aur a crescut randamentul cu 6 % in cazul alergatorilor pe trasee de lungimi mari, marind atat forta musculara cat si durata ei.

Foarte important este faptul ca extractului nu i s-a stabilit o toxicitate, ci dimpotriva, s-a dovedit capacitatea acestuia de a reduce hepatotoxicitatea unor substante daunatoare. Extractul are o influenta sporita in ceea ce priveste protectia si regenerarea functiei ficatului cu efect antioxidant fata de substantele care produc methemoglobinemie, azotit de sodiu, aniline si stricnine.

In cadrul experimentelor s-a stabilit si un pronuntat efect antistres. Reduce nivelul acidului lactic din muschi, mentine mai mare nivelul fosfolipidelor in ficat si muschi si al zaharinei in sange. In cadrul experimentelor s-a stabilit influenta asupra anesteziei-extractul a scurtat timpul de somn in functie de dozare, cu 22-54%.

Nu putem omite nici influenta asupra nivelului zaharidelor. La animale s-a remarcat ca pozitiv in situatia de hipoglicemie insulinica grava (IU.1/kg) si acest lucru la doza de 1 ml extract la 1 kg de greutate. Printre alte rezultate trebuie sa mentionam influenta protectoare asupra stomacului, asupra cresterii capacitatii de munca prin oxidare in creier si efectul afrodisiac. Din studiile clinice a rezultat ca extractul are o influenta terapeutica accentuata in cazul asteniilor si a Parkinsonului, scade nivelul dopaminei in creier.

In cazul neurasteniilor s-a imbunatatit la 80% pacienti somnul, memoria, perceptia, viabilitatea. Dupa o terapie de 14 zile, la pacientii cu alterare moderata a auzului s-a stabilit pe baza de investigatie fonica, o imbunatatire remarcabila. De asemenea, s-a stabilit influenta pozitiva asupra modelarii memoriei.

In Stimaral acest efect este intensificat si de alte substante aflate in compozitie.

Compozitie :

- Sedum roseum (Radacina de aur): creste rezistenta si adaptabilitatea organismului la conditii extreme. Protejeaza ficatul, imbunatateste memoria. Nu creaza dependenta si nu contine cofeina.

- Aralia mandshurica: stimuleaza si tonifiaza CNS, are efect anabolic, mareste rexistenta, imunitatea, forta fizica, capacitatea vitala a plamanilor. Inlatura oboseala, depresia, scade colesterolul si tensiunea, protejeaza organismul impotriva unor influente chimice. Faciliteaza trezirea din mahmureala dupa un consum marit de alcool.

- Leuzea carthamoides: are efect anabolic, protejeza ficatul, tonifica organismul, stimuleaza arderea grasimilro, memoria, oxigenarea creierului. Scade nivelul zaharului din sange, creste nivelul de glicogen din inima, ficat si muschi.

- Scisandra chinenis: contine acid citric, de mere si din vin, franeaza evolutia arteresclerozei, accelereaza metabolismul grasimilor, creste rezistenta organismului, protejeaza stomacul si regenereaza ficatul. Indeparteaza oboseala, este mai puternica decat cola, nu are efecte adverse. Sporeste vizibilitatea pe timp de noapte si sensibilitatea pentru culoarea rosie.

- Scutellaria baicalensis (Gura lupului): are un efect protector asupra ficatului. Se utilizeaza in tratamentul inflamatiilor, afectiunilor bilei, favorizeaza expectoratia, scade febra si opreste sangerarile. Are un puternic efect antialergic si actioneaza asupra unui spectru larg de microbi (de exemplu: Staphylococcu-saureus, Streptococcus pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Neisseria meningitidis, etc)

- Cinnamonum zeylanicum (Arbore de scortisoara Ceylon): are efect antibacterian, antimicrobian, afrosidiac si tonfiant. Se utilizeaza in probleme ale pancreasului, splinei, rinichilor si ale vezicii urinare, reduce balonarile si imbunatateste metabolismul.

- Ginkgo biloba: contine flavonoide cu efect antioxidant. Imbunatateste memoria si circulatia periferica. Reduce manifestarile de senilitate si are o influenta faoarte buna asupra activitatii de regenerare a creierului.

- Artemisia pontica: are o buna influenta asupra circulatiei sangelui, asupra ficatului, bilei si a intregului tub digestiv. Detoxifica si tonifica organismul. Influenteaza favorabil activitatea sistemului limfatic si se utilizeaza in alergii.

- Foeniculum vulgare (Fenicul): contine fitohormoni; se utilizeaza in probleme ale pancreasului, inflamatii ale stomacului si aintestinului subtire, dar si in caz de constipatie. Reduce balonarile si are un efect binefacator asupra intregului organism.

- Acorus calamus (Obligeana): are un efect afrodisiac, imbunatateste degestia, reduce febra si nivelul zaharului din sange. Imbunatateste memoria, convalescenta dupa boli grave (inclusiv oncologice) si are efect pozitiv asupra plamanilor si a psihicului.

- Origanum vulgare (Oregano): se caracterizeaza prin efecte puternic antispastice, imbunatateste circulatia periferica, intensifica contractiile inimii. Se utilizeaza in unele dureri de cap, afectiuni ale pancreasului, inimii, bilei, ficatului si in epilepsie. Imbunatateste dispozitia si indeparteaza depresiile.

In compozitia Stimaralului se regasesc si cristalele, minerale ca antimoniul, azuritul, galenitul, etc.

Utilizarea Stimaralului din punct de vedere psihic :

Preparatul Stimaral actioneaza favorabil in caz de sensibilitate crescuta la zgomote, lumina, mirosuri si gusturi puternice, stari impulsive, irazscibilitate, stari de ras continuu, tristete, isterie, lipsa de concentrare, incapacitate de a invata, memora, nerabdare sau hiperactivitate.

Recomandari :

- protejeaza organismul impotriva stresului si ajuta la stimularea imunitatii
- stimuleaza puterea de concentrare si memorare in perioadele de activitate intelectuala intensa
- creste capacitatea de efort fizic
- imbunatateste reflezele si capacitatea de comunicare
- adjuvant in neurastenie, astenie, nevroze, depresii
- boala Parkinson (asociat cu Korolen)
- scleroza multipla (asociat cu Gynex)- epilepsie (asociat cu Korolen)
- forme usoare de diabet (in combinatie cu Regalen)
- protector bun in arteroscleroza (asociat cu Korolen)
- are un efect afrodisiac usor in cazul impotentei sexuale din cauze psihice
- revitalizeaza intregul organism, incetinind procesul de imbatranire

Mod de administrare:

Inainte de utilizare se agita foarte bine flaconul (aprox.de 21 ori). Astfel se dinamizeaza componentele informationale, iar eficienta preparatului este mai mare.

Luam intre 3-9 picaturi de 1-3 ori/zi, cu jumatate de ora inainte sau dupa masa. Picaturile se dizolva cu putina apa. Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare marim aportul de lichide.

Ultima doza o luam cu minimum 4 ore inainte de culcare.

In cazul bolilor cronice grave, recomandam de la inceput o doza mai scazuta si consultarea in prealabil a medicului. In situatia cazurilor dificile sau in tratamentul cu sedative, recomandam de la inceput doze mai mici si o consultare initiala a medicului. (ar putea prelungi efectul sedativ).

Dupa 3 saptamani de utilizare se face pauza o saptamana.
Preparatul nu contine cofeina si nu induce dependenta.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: