bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

DROSERIN

Caracteristica: crema bioinformationala

Continut: 50 ml

Utilizare:

Droserin se recomanda pentru armonizarea meridianelor energetice in caz de gripa, angine, bronsite, sinuzite, in unele boli de piele microbiene sau micotice. Se aplica in cazul unor infectii ale maduvei spinarii, ficatului, stomacului, intestinului gros si subtire. Este eficienta in caz de imunitate scazuta, dureri in regiunea inimii, inflamatii ale urechii mijlocii. Este o crema regeneranta a epidermei.

Este un produs cu un larg spectru regenerator care contine un complex echilibrat de plante si o mare cantitate de apã termalã din izvorul Podhajska. Componentele sale cele mai importante sunt Rosa Centifolia si bioinformatiile (energiile) din Drosera Rotundifolia (Roua Cerului)-amândouã au efecte excelente asupra plãmânilor si a pielii.

Crema, în primul rând, influenteazã si echilibreazã energiile de pe meridianele plãmâni, intestinul gros si intestinul subtire, inima, ficat si stomac, având efecte pozitive în tratamentul afectiunilor organelor localizate pe aceste meridiane. Are o influentã puternicã asupra centrului de fortã cu numãrul 4 - Anahatha Chackra.

Dacã plãmânii sunt armoniosi, atunci si nasul nostru poate distinge mai bine mirosurile si vocea noastrã capãtã rezonantã si claritate. Slãbirea plãmânilor conduce la slãbirea suprafetei corpului, provocând transpiratii spontane, respiratie slabã si iritatii ale pielii. Congestionarea sinusurilor nazale poate fi provocatã de asemenea de disfunctii ale plãmânilor. Plãmânii controleazã si regularizeazã energia în întregul corp.

Procesele de regenerare dupã aplicarea cremei Droserin sunt grãbite de vitamina E si otetul de mãr continute în cremã.

Compozitie:

- Aralia mandshurica: Stimuleazã si tonifiazã CNS, are efect anabolic, mãreste rezistenta, imunitatea, forta fizicã, capacitatea vitalã a plãmânilor. Înlãturã oboseala, depresia, scade colesterolul si tensiunea, protejeazã organismul împotriva unor influente chimice. Facilitateazã trezirea din mahmurealã dupã un consum mãrit de alcool.

- Verbascum densiflorum (L umânarica ) :Are efecte antiinflamatore. Dã rezultate excelente în tratamentul astmului bronsic, suprimã spasmele bronhice si tusea. Influenteazã functia splinei si a timusului.

- Origanum vulgare (Oregano): se caracterizeazã prin efecte puternic antispastice, îmbunãtãteste circulatia perifericã, intensificã contractiile inimii. Se utilizeazã în unele dureri de cap, epilepsie afectiuni ale pancreasului, inimii, bilei, ficatului. Îmbunãtãteste dispozitia si îndepãrteazã depresiile.

- Cinchona officinalis(Chinina) : se foloseste în tratamentul malariei si al infectiilor similare asociate cu febrã si frisoane. De asemenea are o actiune tonicã si revitalizantã.

- Plantago lanceolata (Pãtlaginã lanceolatã): se utilizeazã în boli ale ficatului, hepatitã, litiazã biliarã, constipatie, bronsitã cronicã. Contine germaniu care are proprietãti antimicotice si antitumorale.

- Galeopsis segetum: contine o cantitate mare de siliciu, se utilizeazã în boli de plãmâni, splinã si ale sângelui. Compozitia si continutul de minerale din plante se apropie de cea a sângelui uman. Regenereazã tesuturile de legãturã si are efect antiinflamator.

- Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) : substantele active din plante dizolvã secretiile si stimuleazã expectoratia. Se foloseste în ulcere gastrice, gutã, reumatism. Este un bun antiinflamator ca si gluco-corticoizii.

- Tropaeolum majus (Cãltunasi): contine un antibiotic natural care, chiar si în cele mai scãzute concentratii, actioneazã asupra a 46 de specii de Stafilococus bacterium ca si asupra lui Proteus Vulgaris, Escherichia Coli, Salmonela si alte tipuri de bacterii.

- Zingiber officinale (Ghimbir): stimuleazã sistemul circulator, creste returul periferic al sângelui, scade meteorismul si colicile, stimuleazã transpiratia, scade nivelul colesterolului sanguin, previne “bolile miscãrii“. Se foloseste în stãri de extenuare generalã, lipsã de energie. Stimuleazã plãmânii în timpul infectiilor.

- Equisetum arvense (Coada calului). Are efecte favorabile asupra sistemului osos si asupra tesutului conjunctiv, inclusiv asimilarea mai bunã a calciului, sunt datorate acidului silicilic si silicatilor. Contine cantitãti mari de potasiu, flavonoizi si saponoide.

- Althaea officinalis (Nalbã mare): Se recomandã în inflamatiile cãilor respiratorii si digestive, datoritã actiunii antiinflamatorii, antitusive si imunostimulante.

- Thimus vulgaris (Cimbrul de culturã): Are actiune diureticã, atihelmiticã, antisepticã a intestinelor si calmantã asupra tusei spastice .

- Pulmonaria officinale (Plãmânãricã ): Contine mari cantitãti de vitamina C, provitamina A si magneziu.

- Tusilago farfara (Podbalul): are proprietãti secretolitice, emoliente si usor antispastice. Se utilizeazã în afectiuni pulmonare cronice, emfizemul pulmonar, silicozã, astm bronsic.

Mai contine uleiuri esentiale (de camfor, fenicul, palmier, trifoi, smirnã, eucalipt, ghimbir, cimbrisor, cedru, mac, ricin, arahide, in, susan), vitaminele A, E si humat de potasiu, bioinformatii din pietre semipretioase.

Recomandãri :

- în cazuri de gripã, rãcealã, sinuzitã, bronsite, probleme respiratorii, tuse, amigdalitã- dureri cervicale, de umeri, de coate, luxatii de claviculã.
- infectii medulare, afectiuni microbiene si micotice ale pielii.
- otitã, oreion (asociat cu Audiron)
- polipi

Modul de utilizare:

Se aplicã local, în zonele cu probleme, pe pielea umezitã în prealabil, de 2-3 ori pe zi.
Se poate utiliza direct pe organele bolnave, pe zonele reflexogene corespunzãtoare (de pe mâini, tãlpi sau fatã), sau pe traseul meridianului organelor bolnave.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: