bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

SPIRON

Caracteristica: spray cu uleiuri eterice

Continut: 50 ml

Utilizare:

Contine o combinatie armonizata din cele mai pure uleiuri eterice si bioinformationale, obtinute conform ultimelor cunostinte din domeniul aromoterapiei, fitoterapiei si biorezonantei. Prin inspiratie, substantele aromatice ajung foarte repede in circuitul sanguine si ajuta la reglarea diferitelor functii in organism.

Influenteaza pozitiv mai ales meridianele plamanilor, inimii, intestinului gros, stomacului, iar intr-o masura mai redusa si celelalte meridiane.Se recomanda utilizarea lui in cazul durerilor de cap, depresiilor, neurasteniilor, epuizarilor nervoase, bolilor infectioase ale plamanilor sau gripelor.

Poate fi utilizat totodata pentru dezinfectarea diferitelor obiecte si a aerului din spatii inchise. De asemenea actioneaza asupra sistemului nervos central, tonificand si linistind organismul.

Compozitie : Ulei de Lamaie, ulei de Eucalipt, ulei de Camfor, ulei de Lavanda, ulei de Menta, ulei de Mir, ulei din Lemn de Santal, ulei de Tuia, ulei de Molid norvegian, ulei de balsam de menta.

Recomandari:

- migrene, depresii, neurastenii, epuizari nervoase
- astm, tuse tabagica
- dezinfectarea ranilor superficiale
- inducerea unui somn linistit
- improspatarea si dezinfectarea aerului in spatiile inchise

Mod de utlizare:

In timpul crizelor de astm sau migrena se pulverizeaza pe o batista si se fac inhalatii sau, se agita flaconul si se pulverizeaza, 2-3 jeturi scurte/ zi in aerul incaperii, preventiv, seara inainte de culcare.
Pentru dezinfectarea ranilor se pulverizeaza direct pe suprafata de tratat.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: