bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

REGALEN

Regalenul este un preparat cu spectru larg, obtinut dupã cele mai moderne cunostinte din fitoterapie, psihotronicã, cristaloterapie si bio-rezonantã.

Acest produs cu concentratie foarte mare este obtinut printr-o tehnologie specialã. Armonizeazã meridianele energetice ale ficatului, bilei si al celor trei focare si prin aceasta influenteazã favorabil problemele care decurg din functionarea insuficientã a organelor de pe aceste meridiane energetice, conexiune si ramuri ale vezicii urinare, al muschilor si tendoanelor traiectului intestinului gros, ale ramurilor laterale al intestinului subtire si conexiunea cu stomacul.

Ficatul este organul cel mai important pentru detoxifierea organismului iar organul sãu pereche este vezica biliarã. Problemele nerezolvate pot sã inducã, în scurt timp, dificultãti ale bilei si invers. Ficatul filtreazã sângele de toxine, controleazã nivelul de zahãr în sânge, transformã carbohidratii, albuminele si grãsimile si produce enzime pentru bilã, care este necesarã pentru prelucrarea grãsimilor în intestin. Ficatul împreunã cu vezica biliarã sunt doi gardieni care pãzesc curãtenia organismul nostru.

Supraalimentatia, continutul mare de produsi de origine animala, zaharuri rafinate, produse cu aditivi alimentari (margarina, sucuri “naturale”etc) duc la o alterare a digestiei si la modificarea florei intestinale cu cresterea microorganismelor si aparitia proceselor crescute de fermentatie. Acestea, prin modificarea conditiilor, determina inmultirea germenilor patogeni sau a ciupercilor, si, tulburând digestia, impiedica absortia corespunzatoare a vitaminelor si mineralelor, creandu-se stari carentile (anemie, deficit de Ca).

Prin îndepãrtarea cauzelor si sprijinirea functionãrii normale a organelor obtinem o regenerare maximã a organismului.

Regalen contine o serie de substante biologice active orientate spre regenerarea celulei.

Utilizarea Regalenului din punct de vedere psihic:

Afectiunile hepato-biliare pot fi recunoscute dupã urmãtoarele simptome psihice: sensibilitate exageratã fatã de mirosuri si arome, fata de zgomote, lipsa autocontrolului, irascibilitate, impulsivitate, agresivitate, supãrare nemotivatã, nemultumire continuã‚ gândire rigidã, despicarea firului în patru etc.

Toate aceste aspecte comportamentale influenteazã negativ functiile ficatului si colecistului. Utilizând Regalenul, armonizând energetic meridianele corespunzãtoare, se vor ameliora atât simptomele fizice cât si cele psihice. Rezultate si mai spectaculoase putem obtine folosind pe lângã Regalen si unguentul Protektin.

Compozitie :

- Agrimonia eupatoria (Turtita mare): se utilizeazã în inflamatiile ficatului, stomacului, intestinelor si vezicii biliare, în boli de inimã si stãri de obosealã. Este folositoare în tratamentul dereglãrilor metabolice si digestive.

- Chelidonium majus (Rostopasca) : se utilizeazã în boli grave de ficat si vezicã biliarã, în eczeme,alergii, pietre la ficat, astm.Relaxeazã spasmele si crampele. S-a demonstrat cã are proprietãti anticanceroase si antimicotice.

- Galium verum (Sânziana galbenã) :are efecte pozitive asupra sistemului limfatic, asupra functionãrii splinei, ficatului si rinichilor, pancreasului si tiroidei. Este folositã ca diuretic si spas-molitic.

- Gentiana lutea (Gentiana): stimuleazã producerea globulelor rosii si albe.Se utilizeazã în balonãri, disfunctii ale vezicii biliare, ca un agent neuro-stimulator, fiind utilã pentru cresterea performantelor intelectuale.

- Pimpinela saxifraga: stimuleazã digestia si formarea sucurilor gastrice.Se utilizeazã în caz de bronsitã, pietre la rinichi si inflamatiile mucoaselor laringelui.

-Plantago lanceolata (Pãtlaginã lanceolatã): se utilizeazã în boli ale ficatului, hepatitã, litiazã biliarã, constipatie, bronsitã cronicã. Contine germaniu care are proprietãti antimicotice si antitumorale.

- Potentila erecta (Cinci degete): este indicatã în inflamatii ale stomacului, intestinului subtire, în diaree si sângerãri interne. Dizolvã litiaza biliarã si renalã, stimuleazã activitatea ficatului actioneazã antibacterian si antivirotic.

- Silymarin : este un amestec de flavonoide cu un efect remarcabil de regenere si protectie în afectiunile hepatice.

- Taraxacum officinale (Pãpãdie): se utilizeazã în boli ale ficatului, pancreasului, bilei si rinichilor .Purificã sângele si intestinele, ajutã digestia. Este foarte eficientã în diabet, hepatitã si boli ale pielii. Contine betaglicani cu efect anticanceros.

- Veronica officinalis (Veronicã): este un diuretic eficient. Purificã sângele si scade nivelul colesterolului din sânge.Se utilizeazã în boli ale ficatului si ale splinei si are un efect pozitiv asupra eczemelor.

- Saxifraga granulata (Ochii soarecelui): se utilizeazã în litiazã biliarã sau renalã, micoze, acnee, regenerarea celulelor, în metabolism dezechilibrat si boli de ficat, splinã si de piele.Are actiune diueticã.

- Marubium vulgare (Merisor) : este eficient în procesele interne purulente, în cazul furunculelor, aritmii ale inimii, constipatie, îmbolnãviri ale cãilor respiratorii, bilei si ficatului.

- Artemisia abrotanum (Pelinul): stimuleazã secretia sucului gastric, îmbunãtãteste metabolismul,activitate ficatului si este eficient în micoze si îmbolnãviri ale inimii.

- Zanthoxzlum piperitum(Fragul): are un spectru larg de actiune îndeosebi asupra ficatului, plãmânilor, splinei,pancreasului si CNS. Are un efect tonifiant, antimicrobian si antiviral, actioneazã contra parazitilor din intestine.

Regalen contine de asemenea informatii din Malachit, Bismut si Magneziu

Recomandãri :

- afectiuni ale ficatului: hepatite virale si toxice, ciroze, litiazã, lipsa poftei de mâncare, tulburari de digestie si absortie

- afectiuni ale cailor biliare : dischinezii, litiaza; afectiuni intestinale : disbioze, parazitoze, meteorism intestinal

- cancer hepato-biliar.

- reduce nivelului colesterolului si stimuleazã imunitatea

- în alergii si eczeme, pete pigmentare cutanate, psoriasis (in combinatie cu Renol si Korolen) - obezitate, stari de epuizare generala.

- diabet (in combinatie cu Fytomineral)

Mod de administrare:

Înainte de utilizare se agitã foarte bine flaconul ( aprox. de 21 ori ).

Astfel se dinamizeazã componentele informationale iar eficienta preparatului este mai mare. Luãm intre 3 - 9 picãturi de 1-3 ori pe zi, cu jumãtate de orã înainte de masã sau dupã masã. Picaturile se dizolva cu putinã apã.

Pentru a creste procesul de detoxifiere si de regenerare mãrim aportul de lichide.

În cazul bolilor cronice grave, recomandãm de la început o dozã mai scãzutã si consultarea în prealabil a medicului.

Dupã 3 sãprãmâni de utilizare se face pauzã o sãptãmânã.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: