bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

FYTOMINERAL

Caracteristica: solutie coloidala complexa de minerale

Utilizare: Fytomineral este o solutie coloidala, concentrata, ce contine 64 de elemente din sistemului periodic al lui Mendeleev, in forma naturala, cu rol de biocatalizator general, cu o combinatie unica:

Mg, Al, K, Ca, Fe, S, Na, Si, Cl, P, Mn, Li, Pr, Nd, Zn,Te, Sc, Zr, Sm, Cr, W.Th, Ce, Sr, Cu, Rb, Ni, Ga, Mo, Hf, Eu, Tb, Co, Nb, Ir, Dy, Er, Cr, B, Bi, Pd, Rh, La, Ge, V, Cs, Pt, Ru, Gd, Tl, In, Ba, Os, Re, Ho, Yb, Sb, Au, Se, Y, Ag, Lu, Be, Ti.

Efecte si recomandari:

Ajuta organismul sa-si mentina perfect echilibrul energetic. Solutia coloidala asigura o absorbtie de 98 % in organism. Fytomineral creste eficienta vitaminelor si a altor substante necesare nutritiei omului, ajuta la reglarea activitatii sistemului endocrin si joaca un rol important in sinteza ADN.

Actioneaza ca un detoxifiant si antioxidant impotriva radicalilor liberi in organismul uman. Se recomanda si la diabetici. Literatura de specialitate cuprinde mii de pagini despre efectele diferitelor minerale.

Iata in rezumat cateva din aceste efecte:

Calciul si fosforul sunt minerale implicate in mentinerea sanatatii oaselor si danturii; magneziul este indispensabil activitatii sistemului nervos si musculaturii si are un rol important in procesul metabolic prin care glucoza se transforma in energie; cobaltul, asemanator fierului este indispensabil in procesul de formare a globulelor rosii.

Fara cupru, fierul nu poate fi inglobat in hemoglobina; iodul este necesar pentru functionarea glandei tiroide; manganul sustine activitatea unor enzime gastrice; molibdenul isi aduce aportul in metabolismul glucidic si lipidic; potasiul si sodiul reglementeaza echilibrul hidro-electrolitic, normalizeaza ritmul cardiac.

Seleniul, ca si vitamina E, este un antioxidant important, care incetineste imbatranirea tesuturilor, zincul controleaza si dirijeaza procesele metabolice, activitatea enzimelro si mentine integritatea celulelor. Este un produs bioinformational care actioneaza pe meridianele splina, stomac, ficat, vezica urinara, trei focare, vas conceptie si guvernor, ajutand la detoxifierea organismului si imbunatatind asimilarea vitaminelor.

Se recomanda si in cazuri de imunitate scazuta, stres, oboseala, eczeme, osteoporoza si diabet.

Recomandari :

- osteoporoza, infectii virale,imunitate scazuta
- diabet, afectiuni ale pancreasului
- boli oncologice (eliminarea radicalilor liberi)
- eczeme - imbunatateste asimilarea vitaminelor, regenereaza celulele
- ajuta la detoxifierea organismului, previne imbatranirea
- indicat in oboseala cronice, stress

Mod de administrare:

- se agita bine inainte de intrebuintare (aprox. 21 ori)- copii 3-12 ani: 10-12 picaturi, in apa, de 1-2 ori /zi, dupa mese
- peste 12 ani: 15 picaturi, de 2-3 ori /zi, dupa mese.

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani, fara recomandarea medicului. Se administreaza in cure de 3 saptamani, urmate de o saptamana de pauza.

Utilizarea produselor Energy in unele afectiuni

Niciun comentariu: