bodyalchemist

Cautare Google

Google

Rezultatul Cautarii

Online Reference
Dictionary, Encyclopedia & more
Word:
Look in: Dictionary & thesaurus
Computing Dictionary
Medical Dictionary
Legal Dictionary
Financial Dictionary
Acronyms
Idioms
Wikipedia Encyclopedia
Columbia Encyclopedia
Periodicals
Literature
by:

vineri, 12 octombrie 2007

PROBIOSAN

Compozitie:

Extract de alge (Chlorella pyrenedoisa), imbogatit cu inulina si substante active probiotice (bacteriile Lactobacillus acidophilus si Enterococcus faecium).

Efecte si recomandari:

- Chlorella pyrenedoisa contine vitaminele B, C si E in forma lor naturala, minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc), microelemente, aminoacizi, fibre si clorofila. Acizii nucleici din compozitia ei (ARN si ADN) au rol esential in sinteza proteinelor deci in regenerarea celulelor organismului. Stimuleaza functionarea sistemului imunitar, contribuie in mare masura la neutralizarea radicalilor liberi, reduce nivelul colesterolului si a trigliceridelor, imbunatateste functiile tractului intestinal.

- Inulina: este un polizaharid al fructozei care se gaseste in rizomul unor plante (papadie, salcam, afin, cicoare, musetel). Asigura transportul substantelor active si nutrientilor la nivel intestinal, „pregateste terenul” pentru complexul de substante probiotice. Previne infectiile intestinale, intareste sistemul imunitar, ajuta la metabolizarea zaharului, ofera protectie sistemului digestiv impotriva afectiunilor tumorale, imbunatateste absorbtia calciului. Probiosan tinteste sistemul digestiv si prin compozitia sa ofera o regenerare eficienta a acestuia, reface flora intestinala degradata ca urmare a tratamentelor cu antibiotice, steroizi sau anticonceptionale hormonale.

Ajuta la absorbtia intestinala a nutrientilor si regleaza tranzitul intestinal. Reduce infectiile intestinale si afectiunile patogene datorate bacteriilor cauzatoare de constipatii sau diaree. Are un puternic efect detoxifiant si este eficient ca adjuvant in tratarea diferitelor alergii.

Mod de administrare Probiosan:

Cate 1-3 capsule/ zi (nu depasiti doza recomandata).
Produsul nu se recomanda copiilor sub 3 ani.

Nu lasati la indemana copiilor.

Suplimentele nutritive nu inlocuiesc o dieta variata.

Niciun comentariu: